Apa sing bakal katon ing kutha Wina

Istana Schonbrunn

Wina minangka kutha sing monumental lan elegan, kanthi pesona lan canggih sing nyengsemake kabeh pengunjung sing ngliwati. Ibukutha Austria seneng banget karo bangunan bersejarah, sudhut lan kafe. Yen sampeyan seneng kabeh kutha Eropa, mesthine sing siji iki ora bakal nglirwakake sampeyan, amarga duwe pesona lawas sing dicampur karo sentuhan anyar lan artistik sing dihirup ing kabeh pojok.

La Kutha Wina minangka papan sing pantes dikunjungi. Kita bakal bisa ndeleng apa sing dadi tujuan utamane, nanging kaya kutha liyane, sampeyan kudu ngunjungi saben sudhut yen bisa, amarga kita mesthi bisa nemokake papan sing apik tenan. Ayo sampeyan digawa nganggo pesona Wina ing perjalanan sabanjure.

Istana Schönbrunn

Este istana dikenal kanthi jeneng Versailles Wina, lan ora kurang saka tampilan sing elegan. Istana iki dibangun ing abad kaping XNUMX ing papan pondhokan moro. Suwe-suwe bakal dadi resort musim panas kulawarga kekaisaran nganti pungkasan monarki ing wiwitan abad kaping XNUMX. Papan sing uga dadi papan dununge Permaisuri Sissi sing misuwur. Tur istana sing dipandu bisa dipesen supaya sampeyan ora bisa nemoni apa-apa ing kamar, seneng kebon sing apik banget, lan entuk tiket kanggo ndeleng Museum Kreta Imperial ing jejere istana.

Istana Hofburg

Istana Hofburg

Dumunung ing pusat kutha sing bersejarah, kita nemokake istana liyane sing kudu dikunjungi, Istana Hofburg. Udakara luwih saka enem abad kepungkur papan dununge kulawarga kerajaan Habsburgs. Ing njero istana sampeyan bisa ngunjungi apartemen kerajaan, museum lan kapel lawas. Museum Sisi, khusus kanggo urip permaisuri sing kondhang utawa barang perak ing pengadilan, pancen apik tenan.

Perpustakaan Nasional Austria

Perpustakaan Nasional Austria

Dibangun ing abad kaping XNUMX Bisa diarani manawa iki minangka salah sawijining perpustakaan sejarah paling apik ing saindenging jagad, mula yen sampeyan seneng karo jinis ruang iki, mula aja nganti lali. Ing perpustakaan kita bisa ndeleng arsitektur gaya barok, patung-patung lawas, kanvas lan mesthine koleksi buku sing akeh banget.

Opera Wina

Opera d eViena

Opera Wina Negara minangka perusahaan opera sing paling misuwur ing saindenging jagad. Gedung Opera Wina dibukak ing taun 1869 dadi a Bangunan Renaissance, nampilake karya dening Mozart. Ing taun 1945 ana bom sing ngrusak bangunan kasebut kanthi serius lan mbutuhake wektu pirang-pirang taun kanggo mbukak maneh. Saiki kita isih ana ing ngarepe simbol asli kutha, bangunan sejarah sing penting banget. Sampeyan bisa ndeleng bangunan ing njero lan uga tur kanthi mandhiri. Kajaba iku, sampeyan bisa uga tuku karcis sing murah, dadi kesempatan sing cocog.

Naschmarkt

Pasar Wina

Iki pasar paling misuwur ing kabeh Wina lan wis ditindakake wiwit abad kaping XNUMX. Minangka pasar khas, sampeyan bisa nemokake macem-macem kios panganan. Papan sing cocog kanggo ndeleng urip saben dinane masarakat Wina lan kanggo tuku panganan lokal. Kajaba iku, ana area sing bisa dipangan karo restoran lan kios, dadi papan sing paling apik kanggo mandheg lan nyoba masakan khas.

Stadtpark

El taman kutha, dibukak ing abad kaping XNUMX, minangka salah sawijining panggonan sing bisa dituju ing Wina. Taman iki nganggo gaya Inggris, kanthi monumèn kanggo Johan Strauss utawa bangunan Kursalon. Ing taman iki udakara 65.000 meter persegi kita bakal ndeleng kabeh jinis papan lan tanduran ijo.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.