Apa sing diarani positivisme seksual

Sanajan kayane goroh, Saiki isih ana dalan sing adoh kanggo kontroversial kaya seks. Nganti pirang-pirang taun kepungkur, hubungan heteroseksual lan monogami duwe predominated lan kanggo sawetara wong jinis mung duwe pungkasan utawa tujuan, sing ora liya yaiku reproduksi manungsa. Untunge wis rada maju lan wis umume ndeleng pasangan homoseksual utawa pasangan sing seneng seks.

Positivisme seksual saya akeh ing masarakat lan iku apik yen duwe pikiran mbukak nalika nerangake jagad jinis. Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal ngobrol kanthi luwih rinci babagan positivisme seksual kasebut lan cara paling apik kanggo nindakake.

Apa sing diarani positivisme seksual?

Iki minangka arus sing akeh banget pengikut lan sing nganggep seksualitas minangka barang sing ana ing manungsa sing kudu dirasakake. Positivisme seksual nyengkuyung sabar nalika nerangake jinis lan ora kudu mbatesi awake dhewe sanajan ana aturan sing bisa ditindakake dening bagean masarakat. Sampeyan kudu seneng seks kanthi seksama lan ninggali kapercayan palsu sing ora nyumbang apa-apa.

Gegayutan karo target sing digoleki saiki, ing ngisor iki kudu disorot:

  • Kamardikan lan pakurmatan gegayutan karo kabeh sing ana gandhengane karo jinis.
  • Sampeyan kudu sabar tumrap laku seksual lan ora ngritik gratis.
  • Kita kudu mesthekake manawa pendhidhikan sing ana hubungane karo jinis sejatine sejatine lan komprehensif, bebas saka sembarang jinis larangan utawa norma.

napsu seksual

Cara ngetrapake positivisme seksual

Nalika nerangake babagan praktik saiki, duwe sikap positif tumrap seks iku penting. Sampeyan kudu miwiti dhewe lan ngilangi kabeh prasangka sing mungkin ana ing babagan seksualitas. Saka kene, luwih becik praktek positivisme iki ing hubungan pribadi.

Nduwe sikap iki marang kabeh sing ngubengi jinis, Iki dudu tugas sing gampang lan butuh sawetara wektu kanggo nindakake. Yen sampeyan ngowahi polah lan wiwit ndeleng jinis saka perspektif liyane, pangowahan bakal ditindakake ing kabeh lapangan lan rasa seneng ing level seksual bakal luwih gedhe.

Singkat, penting ditinggalake tabu lan stigma babagan jinis lan wiwiti mbukak pikiran nalika nerangake. Duwe rasa ora gelem tartamtu babagan jinis lan kapercayan sing salah bisa nyebabake pengaruh negatif marang sesambetan.

Yen, ing pihak liya, wong kasebut duwe pikiran terbuka nalika nerangake seksualitas, mula bakal migunani nalika hubungan karo wong liya. Penting, manawa bagean saka masarakat saiki wiwit ningkatake positivisme seksual lan sinau ngurmati lan ngidinke kabeh babagan lingkungan seks.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.