Antibiotik alami paling apik

Bawang putih minangka antibiotik alami

Kaping pisanan, kudu jelas yen yen ana masalah kesehatan sampeyan kudu takon karo profesional, amarga dheweke sing paling bisa nuntun kita gumantung saka kahanan kesehatan. Kita ora kudu nindakake eksperimen utawa tes tanpa ngerti kepiye asile. Nanging ing pandhuan kasebut, kita uga kudu ngerti manawa alam duwe sawetara bahan paling apik kanggo dijaga sing kadang ora dingerteni.

Kita bakal weruh apa antibiotik alami sing paling apik?, sing bisa mbantu sawetara infeksi. Jinis bahan alami iki bisa mbantu kita ningkatake sistem kekebalan awak sanajan ora ana masalah, mula kita kudu nggadhahi eksistensi yen pengin ngurus awake dhewe saben dinane.

ajo

Sampeyan bisa uga wis nate krungu babagan efek papak sing apik ing awak. Bahan iki ditrapake kanggo infeksi bakteri, jamur utawa virus. Iki minangka bahan sing pasinaon ditindakake babagan sawetara masalah kayata diare, salmonella utawa tuberkulosis kanthi efek apik ing sistem kekebalan awak, nguatake meh ing kabeh kasus. Minangka bahan sing gampang dipikolehi, nanging kudu dielingi ing antarane telung nganti papat siung bawang putih kudu dikonsumsi mentah saben dina, amarga yen wis mateng, biasane bakal ilang efek.

Miel

Madu minangka antibiotik alami

La madu minangka produk antibakteri sing uga nduweni sifat penyembuhan. Ngalangi bakteri luwih saka sewidak, sanajan ora efektif kaya bawang putih. Bahan kasebut wis digunakake kaping pirang-pirang kanggo ngobati lara, kulit, gosong lan uga ulkus. Kekuwatan penyembuhan ing kulit apik tenan lan bisa uga ana amarga akehe hidrogen peroksida ing komposisine.

Jahe

Jahe minangka antibiotik alami

Iki minangka salah sawijining liyane antibiotik alami paling kuat lan paling apik sing ana, sebabe iku dadi bahan panganan sing apik sajrone taun-taun pungkasan. Jahe bisa digunakake kanggo nglawan efek bakteri kanthi efektif. Dadi kalebu ing panganan bisa dadi ide sing apik kanggo ngurus awake dhewe. Iki digunakake kanggo nglawan infeksi lisan utawa weteng.

aloe Vera

Lidah buaya kanggo ngurus kulit sampeyan

Gel saka tanduran lidah buaya efektif banget kanggo ngrawat kulit. Iki minangka prekara sing kita ngerti amarga wis digunakake pirang-pirang taun ing kabeh jinis kahanan, wiwit saka suntingan cilik nganti abang utawa kukul. Ing lidah buaya duwe agen anti-inflamasi, antibakteri lan antijamur, mula bisa digunakake ing pirang-pirang masalah, wiwit saka ketombe nganti eksim. Sanajan lidah buaya iki akeh digunakake ing kulit kanggo ngobati akeh masalah, sing sejatine uga bisa digunakake kanggo ngobati weteng, amarga bisa nambah pencernaan. Lidah buaya uga bisa ditemokake ing bentuk omben-omben, ing bentuk gel kanggo kulit, krim lan akeh format liyane amarga pancen populer.

Bawang

Antibiotik ing bawang

Bahan iki digunakake ing kabeh jinis panganan, nanging bisa uga sampeyan ora ngerti manawa kalebu antibiotik alami liyane kanggo awak sing bisa nulungi sistem kekebalan awak. Ing panggunaan bawang ing pawon lan saben dina bisa mbantu nglindhungi awake dhewe tumrap penyakit nular. Bawang bisa digunakake kanggo nglawan masalah pernapasan yen dimasak ing banyu lan kukus digunakake kanggo dihirup. Saliyane, kita bisa nggunakake banyu jinis iki kanggo nambah kulit sirah, amarga nglawan ketombe, yaiku jinis jamur, lan uga bisa ngiyatake rambut. Mula, sampo karo ekstrak bawang bombay dadi populer, amarga sifat sing apik banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.