Anthropocene, koleksi F/W'22 anyar dening Adolfo Domínguez

Koleksi FW22 dening Adolfo Domínguez

Sithik-sithik, perusahaan wiwit nuduhake apa sing bakal dadi usulan pisanan kanggo musim gugur-musim dingin sabanjure 2022. Salah sijine sing pertama yaiku Adolfo Domínguez kanthi diluncurake Anthropocene. Lan kita wis antisipasi sing anyar iki Koleksi F/W'22 dening Adolfo Dominguez wis kaget kita.

Pilihan warna wis dadi kejutan pertama koleksi anyar iki saka perusahaan Spanyol. Kita uga wis kaget karo gaya sporti koleksi. Lan iku wis penake kanggo nemokake sing paling rasukan wis digawe saka bahan daur ulang.

Werna

Ireng, oranye lan unta nggawe trio werna sing tenan Spanyol totoan ing mangsa anyar. Senajan yen ana kombinasi menang disorot, sing ireng lan oranye, elegan lan striking ing wektu sing padha. Bebarengan karo warna kasebut, putih bisa dadi pelengkap sing apik lan kaya ngono perusahaan uga ndeleng.

Koleksi FW22 dening Adolfo Domínguez

Gaya kasebut

Adolfo Domínguez taruhan ing koleksi anyar iki ing streetwear inspirasi olahraga. Ora mung pola ngombe saka olahraga, nanging uga rincian: pangaturan elastis, garis lan trims kontras ... Malah bahan karo nilon lan viscose elastis minangka protagonis.

Koleksi FW22 dening Adolfo Domínguez

Klambi

Ana sandhangan sing narik kawigaten akeh ing koleksi anyar iki. Kita ngomong babagan "jaket kimono kab ing telung warna, ndhuwur asimetris lan puffed ing poliester daur ulang utawa gaun balon kanthi dawa ing ndhuwur dhengkul ing materi sing padha.

Liyane kaya ing joggers luwes utawa jaket karo lengen klambi tutup lan pinggul elastis ing viscose lan nilon bisa uga ora kaya conspicuous nanging padha banget Versatile. Bebarengan karo sandhangan kasebut, sawetara aksesoris katon lan ora kabeh kita ngerti kaya sing kita lakoni karo selendang empuk kasebut.

Apa sampeyan seneng karo proposal koleksi F/W'22 anyar dening Adolfo Domínguez?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.