Anakku arep make-up, apa isih dini?

Anakku kepengin nggawe dandanan

Saben tahapan urip bocah beda-beda, khusus lan sing paling penting, kuat. Proses kadewasan bocah-bocah beda-beda kanggo saben wong, nanging komplikasi lan momen sing nyenengake kanggo saben wong. Utamane nalika remaja nyedhaki, kanthi akeh kelainan hormonal lan owah-owahan ing pribadine anak, sing nggawe wong tuwa ora ngerti carane nggawe sing bener.

Nggawe keputusan nalika nerangake remaja iku rumit, amarga ing pangertèn tartamtu padha katon diwasa, nanging nyatane isih bocah. Bocah-bocah sing ngembangake kepribadiane, selera lan hobi sing saiki kahanan dening kabeh informasi sing dijupuk saka Internet. Lan ing kana bocah-bocah lanang nemokake jagad sing nyenengake lan kontroversial kaya jagad dandanan.

Anakku arep make-up, nanging aku iki awal

Makeup Remaja

Akeh bocah-bocah wadon lan akeh bocah lanang sing seneng dandanan wiwit cilik lan seneng-seneng niru apa sing ditindakake wong tuwa utawa dolanan busana. Nggawe make-up minangka dolanan kanggo wong-wong mau lan anggere kaya ngono, ora dadi masalah kanggo wong tuwa. Nanging, Apa sing kedadeyan nalika bocah wadon remaja kandha yen dheweke pengin nggawe dandanan? Apa wis dadi dandanan diwasa, kanggo metu, menyang sekolah utawa nglampahi wektu karo kanca-kanca.

Ing wayahe, sing paling normal yaiku sampeyan duwe naluri kanggo nolak awake dhewe, mikir yen dheweke isih enom lan nyatakake kaya ngono ing ngarepe. Soko sing mesthi bisa kelakon kanggo sapa wae, sanajan isih salah. Amarga nalika ana putra matur marang sampeyan, ngidini sampeyan ndeleng pribadine kaya apa, mbukak nganti sampeyan, nindakake latihan kapercayan sing bisa rusak irremediably.

Mula, nalika nampa kabar kaya ngono, sing paling dhisik lan sing paling penting yaiku njaga kontrol lan mikir kanthi ati-ati babagan tumindak. Aja ngomong bab-bab sing bisa nyinggung cah wadon, aja ngomong dheweke iku cah wadon utawa iki kanggo wong diwasa, amarga iku paling kamungkinan sing kanggo liyane iku sampeyan ngomong dheweke wis ora cah wadon maneh. mirengaken karsane, takon dheweke ngandhani apa jenis dandanan sing dikarepakeMarang dheweke yen sampeyan bakal mikir babagan iki lan ngatasi masalah kasebut ing wektu liyane.

Ajar nganggo dandanan

Kosmetik

Yen putri sampeyan pengin nggawe dandanan, dheweke bakal, kanthi seneng utawa tanpa. Bedane yen dheweke nindakake kanthi idin sampeyan, bakal nindakake kanthi bener, kanthi produk sing bener lan sinau sithik-sithik apa iku dandanan. Yen sampeyan nindakake kanthi licik, sampeyan kudu nggunakake produk sing murah, dipinjam utawa ora apik. Sampeyan ora bakal ngerti carane nggunakake, utawa carane nggawe dandanan mbantu katon luwih apik, amarga iku apa kosmetik.

Wayahe kudu teka, amarga yen putri sampeyan nyatakake kepinginan kanggo nggawe dandanan, cepet utawa mengko bakal teka. Dadi mbantu dheweke nemokake jagad sing nyenengake dandanan, ngapa Iku nyenengake lan sampeyan bisa sinau akeh perkara saka. Ajak anak wadon tuku produk sing sepisanan, amarga penting yen dheweke nggunakake kosmetik sing cocog karo umur.

Pilih sawetara bab dhasar sing putri bakal seneng karo, tanpa perlu kanggo nggunakake kabeh jinis produk. Sampeyan bisa tuku moisturizer karo sawetara werna, krim banget adi karo faktor pangayoman srengenge sing uga bakal nglindhungi kulit. Lipstik ing nada jambon, sing sampeyan ndeleng sawetara warna ing lambe nanging kanthi cara sing halus. uga bisa nggunakake sawetara iyub-iyub ing nada bumi utawa peach kanggo mripat, produk sing uga bakal menehi warna ing pipi sampeyan.

Kanthi dhasar kasebut, putri sampeyan bisa miwiti tas dandanan. Lan sampeyan bakal duwe katentreman atine ngerti sing nggunakake produk sing, kang kualitas, cocog umur lan karo werna sing ora bakal nggawe dheweke katon tuwa utawa disandangi munggah. Kanthi cara iki, dheweke bakal seneng, dheweke bakal rumangsa dirungokake, dimangerteni, lan nalika dheweke kudu ngomong karo sampeyan, kapercayan sing larang regane bakal digawe. Soko sing mesthi worth iku, malah yen perlu supaya putri sijine ing dandanan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.