Apa ana wong lanang sing dianiaya dening pasangane?

nyiksa wong lanang

Akèh-akèhé wong nggandhengake penyalahgunaan karo wanita, tanpa njupuk menyang akun sing iku soko sing akeh wong ing negara iki uga nandhang sangsara. Kasus wong lanang sing dilecehke meh ora bisa dideleng lan langkah-langkah utawa paukuman luwih sithik tinimbang kasus penyalahgunaan wanita.

Ing artikel sabanjure kita bakal ngomong babagan iki kanthi cara sing luwih rinci. saka panganiaya wong.

penyalahgunaan ing wong

Sanajan penyalahgunaan dianggep eksklusif kanggo wanita, Perlu dikandhakake yen akeh kasus wong lanang sing nampa penyalahgunaan fisik lan emosional saka pasangane. Ana sawetara faktor sing nggawe kurang visibilitas ing penyalahgunaan lanang cukup nyoto:

  • Ana kekurangan kredibilitas ing pihak panguwasa babagan penyalahgunaan wong.
  • Faktor liyane yaiku kasunyatan sing akeh wong lanang isin nalika ngerti yen pasangane nganiaya dheweke.
  • Masyarakat ora bisa sesambungan penyalahgunaan karo kasunyatan sing bisa nandhang dening wong.
  • Ing tingkat hukum, panganiaya marang wong lanang pancen ora seimbang babagan penganiayaan wanita.
  • Ana kekurangan sumber daya sing jelas lan jelas bab panganiaya marang wong lanang.

salah laku

Apa akibate nganiaya wong lanang?

Senajan ing akèh-akèhé kasus, panganiaya wong ora biasane nyebabake fatalities, iku kudu nyatet sing karusakan ing tingkat mental cukup penting. Ana akeh wong sing nandhang karusakan sing signifikan babagan harga diri lan kapercayan. Dheweke dadi luwih pesimis ing urip, sing langsung mengaruhi urip saben dinane. Ing kasus sing paling serius, wong sing dilecehke bakal ngalami kerusakan tartamtu ing macem-macem wilayah urip, saka pribadi nganti karya. Penyalahgunaan bisa dadi abot lan terus-terusan, mula ora umum yen dheweke milih bunuh diri nalika mungkasi kabeh.

Data sing cetha lan enlightening lan iku sing tingkat lampus iku luwih dhuwur ing wong babakan saka ing cilik saka babakan wadon. Amarga iki, mung kudu ngatasi masalah kasebut lan menehi pentinge sing bener. Siji bab ora njupuk adoh saka liyane lan senajan salah panganiaya marang wong wadon diukum, iki ora mungkasi panganiaya nandhang sangsara dening akeh wong ing tangan saka partners.

Cekakipun, senajan sebagéyan masarakat mboten ngertos, nanging kedah dipunmangertosi, sayangé, Akeh wong lanang sing dianiaya dening pasangane. Kita kudu ngukum sembarang jenis penyalahgunaan, apa marang wong lanang utawa wadon. Ana perlu kanggo visibilitas luwih lan kanggo panguwasa kanggo tansah weruh sing sawetara wong sing nandhang sangsara fisik utawa emosional penyalahgunaan saka partners.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)