Apa ana nasibe ing katresnan?

takdir bezzia_830x400

Mesthi wis kakehan sampeyan krungu bab «kita pinesthi ngerti saben liyane ". Iki minangka komentar umum ing antarane wong-wong sing seneng mikir yen hubungane, dudu kebetulan, duwe rancangan nasib kabeh. Katresnan wong utawa kroso tresna kadang nggawe kita ngluwihi sesanti romantis kanggo mlebu ing dimensi sing meh "gaib",

Perlu digoleki kabeh konstruksi mitologis kasebut saiki, saka sudut pandang sing penasaran, kanggo nganalisa kanthi rinci. Kita kabeh ngerti babagan ikatan khusus sing digawe karo mitra, nanging ora mung kecemplung ing pandangan sing ajaib lan khusus, mula kudu ana sikil kita ing lemah. Kita kabeh duwe takdir, ora ana sangsi. Nanging aja lali yen tandha nasib karo pilihan, kanthi pancasan kita. Lan sampeyan bakal terus duwe kekuwatan pilihan kanggo mutusake sapa sing sampeyan tresnani, karo sapa sampeyan pengin nuduhake urip, lan sapa sing bakal ditinggal yen sampeyan ora seneng. Dadi ayo ndeleng kabeh wawasan khusus babagan katresnan iki.

 Utas sihir ing katresnan

tresna takdir_830x400

Sampeyan bisa uga mikir yen nasibe dhewe sing menehi surat katresnan kanggo sampeyan. Wong sing mutusake kepiye lan kapan kudu nyelehake ing dalan sampeyan, wong sing bakal dadi bagean saka urip sampeyan. Duwe sesanti kasebut ora negatif, nanging kita kudu waspada. Ninggalake prekara sing penting banget amarga hubungan afektif ing tangan takdir nyebabake, ing sawetara cara, kita dhewe ora bakal duwe kekuwatan nggawe keputusan babagan kedadeyan ing urip kita. Mangka kudune ngimbangi timbangan. Ayo nasib ngrayu sampeyan, nanging mesthi dadi sing milih lan sing mutusake.

Ing dimensi katresnan sing "istimewa" iki, ana rong teori penasaran sing kudu dielingi lan temtunipun bakal nggawe sampeyan mesem. Cathet:

1. Teori sinkronisitas

Ora ana kasempatan, ana sinkronisitas. Teori iki wis diwenehake nalika semana Carl Gustav JungPsikiater lan psikolog iki minangka cikal bakal Sigmund Freud saka pendekatan psikoanalitik, sanajan perspektif ilmiahe rada adoh.

Jung asring ngomong babagan sinkronis minangka hubungan khusus lan intim ing antarane individu lan lingkungane. Kadhangkala kekuwatan sing narik kawigaten ditindakake nganti kedadeyan sing pas. Minangka conto kanggo mikir tembung, lan dumadakan, bisa ndeleng istilah kasebut ing poster pariwara. Kanggo dheweke ketepakan ora anaNanging ya, masarakat kudu seneng banget karo jagad sing ana ing sekitar supaya bisa ngrasakake kabeh rangsangan sing bisa ana gandhengane karo kita. Pirang-pirang taun mengko, pendekatan iki bakal wiwit ana gandhengane karo sawetara teori fisika kuantum. Katrangan sing ana panelitian sing kepengin weruh, miturut dheweke, bakal nggawa kita kesimpulan yen wong ora sengaja kenal. Kadhangkala, konteks ing sekitar kita wis predisposed supaya, kanthi gampang, rapat iki kedadeyan.

2. Teori serat abang takdir

Teori saka Utas abang Iki uga menarik saka perspektif iki. Iki nduweni konteks ing kapercayan tradisional Asia Wétan, lan wis mantep ing antarane masarakat Jepang. Idea kasebut adhedhasar kasunyatan manawa nalika lair, kita wis wis ditemtokake karo sing kudu dadi mitra. Lan serikat iki digawe kanthi utas sing ora katon, utas abang.

Sajrone mitologi wétan iki, kita diidentifikasi karo gagasan manawa ana vena sing nyebabake driji cilik menyang jantung. Lan sabanjure, diikat karo utas abang kanggo wong sing wis pinesthi dadi mitra sing tresnani. Iki minangka ikatan sing mesthi ana. Ora preduli suwene wektu kanggo wong loro iki ketemu, nanging wayahe bakal kelakon sawetara wektu ing urip kita cepet utawa mengko.

Yen rapat kasebut wis rampung, kita ora bakal bisa pisah. Ikatan wis kuwat lan benang kasebut wis tegang. Yen adoh, kita bakal ngrasakake a pain ora tahan…

Kita kabeh duwe takdir

takdir katresnan_830x400

Kita ngakoni. Kabeh visi sadurunge nduweni daya tarik lan percaya yen hubungane nggawe kita luwih ajaib lan istimewa. Nanging sawetara perkara sing kudu dielingi. Percaya karo takdir kanthi cara wesi bakal nggawe kita kapitunan sawetara ngontrol anggurkanggo. Lan iku resiko. Aja nganti ilang perspektif babagan urip lan hubungan sampeyan. Aja nganggep masalah saiki karo faktor eksternal, utawa aja nganti kahanan sing ana gandhengane karo sampeyan ing tangan sampeyan.

Kanggo njaga sesambetan sing diwasa, stabil lan seneng, kita kudu konsisten lan pamilik saham kita dhewe. Katresnan kanthi terbuka lan seimbang, sampeyan sing milih wong sing dadi bagean saka urip sampeyan lan sampeyan sing kudu main kapan wae sampeyan seneng utawa ora. Nalika sampeyan ora, mutusake apa sing kudu ditindakake. Nanging aja nyerah utawa nyerahake tangan "pilihan sing ora katon utawa ora nyata" sing kudu sampeyan pilih dhewe.

Percaya karo ide kasebut positif saka sudut budaya. Saka bidang penasaran lan anekdot. Nanging katresnan, sesambetan pribadi lan emosional uga dimensi sing serius banget supaya ora bisa ngontrol apa wae sing kedadeyan lan apa sing dirasakake. Bakal mesthi ana pertemuan santai. Samubarang iku bakal kelakon sing ora bisa kita ngerteni, urip kadang duwe dolanan, nanging elinga: dadi pemilik takdir sampeyan sawayah-wayah kanthi kekuwatan sing sampeyan pilih. Pilih sing sejatine, gawe seneng atimu.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Pepe ngandika

    Nalika katresnan ditampilake, ora ana pilihan sing bisa dipilih, sampeyan mung seneng karo wong kasebut lan ora bisa lali utawa mandheg tresna. Jinis katresnan iki nggawe sampeyan rumangsa seneng kanthi cara kaya ngono supaya sampeyan ora bakal kelangan roso unik kasebut. Aku kira ana sawetara jinis katresnan. Nalika sing nyata tekan, sampeyan bakal ngakoni lan nampani.

    1.    Valeria Sabater ngandika

      Ana macem-macem bentuk katresnan, lan ora ana katresnan sing padha. Sampeyan pancen bener Pepe. Matur nuwun kanthi sanget kanggo maca lan salam saka kabeh tim.

      1.    lud ngandika

        Pancen bener, yen sampeyan tresna karo sampeyan mung tresna, pancen mokal banget kanggo nerangake, nanging aku ketemu mantan kanca pungkasan sing aku duwe sesambungan sing ideal, nanging faktor eksternal sing kudu dipisahake saiki sewulan kepungkur, pancen nglarani adoh banget saka dheweke, nanging kita isih komunikasi x Internet ..
        Ora gampang nanging rumangsa ora suwe aku bakal ketemu maneh….

        1.    Naga-mabur ngandika

          Halo, apa kowe ketemu maneh?

      2.    ricky ngandika

        Halo Valeria, rumangsa aku kontradiktif karo sampeyan, sampeyan ujar manawa Utas abang nyawijikake wong ing salawas-lawase amarga dheweke pinesthi dadi siji, nanging pungkasane sampeyan ujar manawa pisah ngasilake rasa ora tahan? Banjur benang abang ora ana, ujare, amarga yen 2 wong kasebut ora prelu pisah !!!! Apa sampeyan bisa njlentrehake kanggo aku? Matur nuwun

  2.   ricky ngandika

    Hai Valeria, aku nulis sampeyan nanging aku ora ngerti yen aku njaluk sampeyan. Aku pitutur marang kowe maneh: yen benang abang nyawijikake wong sing wis ditemtokake bakal padha bebarengan, kenapa ing pungkasan cathetan sampeyan ujar manawa pisah kasebut nyebabake rasa sakit banget Dadi dheweke dudu tujuan kanggo bebarengan !!!!
    Piye kabare ?? : padha utawa wis ora pinesthi bebarengan ??? Sampeyan mbantah dhewe ing artikel kasebut !!!
    Yen sampeyan bisa mangsuli, matur nuwun
    regards

  3.   ricky ngandika

    Hugo, sampeyan bocah banget: faktor eksternal sing misahake kita !!! ??? Ora suwe kita bakal nyawiji maneh !!!!! ???
    Yen ing antarane sampeyan ana rasa tresna kaya sing sampeyan ucapake, dheweke ora bakal bisa pisah. Ayo mudhun menyang bumi, mandheg mabur, sing dudu katresnan! Lali babagan dheweke !! Salam