Alternatif kanggo krim waxing sikil

sikil sing apik

Ana kalane krim lilin wis entek lan kita ora sadhar nganti kasep - sampeyan kudu lilin lan kurang wektu! Nanging aja kuwatir, sampeyan aja gupuh. Utawa, sampeyan bisa uga kudu ngirit dhuwit lan ora bisa mbayar dhuwit kanggo krim waxing sikil amarga biasane larang.

Aja kuwatir amarga ana alternatif sing bisa dipikirake kaendahan lan waxing sikilmu. Sampeyan bisa uga sawetara opsi sing bakal sampeyan maca sabanjure katon aneh utawa sampeyan rumangsa aneh nalika nggunakake, nanging rungokake nalika dakkandhani; asile apik tenan.

Kondisioner rambut

Kondisioner rambut bisa digunakake kaping pindho wiwit saiki. Iki minangka salah sawijining alternatif paling apik kanggo krim cukur amarga bisa kanggo lembut rambut sing ana ing saindenging awak lan bisa uga hidrasi kulit nganggo produk iki. Dadi, yen sampeyan lagi ing kamar mandhi lan kondhisi rambut, wenehake sikil sampeyan uga, utawa ing endi wae sampeyan pengin cukur rambut sadurunge nyukur cukur. Sampeyan bakal duwe kulit sing luar biasa.

sikil kesel

Lotion awak

Sanajan ora efektif kaya kondisioner rambut, losyin awak uga minangka alternatif sing apik lan sulih kanggo krim penghapusan rambut. Losyin awak uga bakal ndadekake kulit alus banget. Kanggo nggunakake, sampeyan kudu nyikat krim ing sikil sadurunge nyukur rambut, banjur sampeyan bakal weruh sepira sikil alus kaya sutra ... apik banget!

Kanthi lenga

Sawetara minyak uga sulih banget kanggo krim penghapusan rambut. Tuladhane yaiku minyak klapa, minyak almond manis, utawa minyak bayi. Minyak klapa anti-jamur lan uga anti bakteri, saliyane minyak biasane nyegah potongan sing ora dikarepake, nanging uga kudu ati-ati lan kulit bakal alus kaya dhasar bayi!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)