Alternatif kanggo nggawe bakar-bakar vegetarian

Panggangan kebak sayuran.

Cuaca sing apik diwiwiti, kita golek ing akhir minggu kanggo duwe barbekyu lan nikmati sawetara daging sing apik. Nanging, kanggo sing ngetutake panganan sing pancen vegetarian, bisa uga katon yen dheweke ora bakal seneng kaya sing mangan daging.

Iki ora bener kabeh, amarga barbecue bisa nuntut panjaluk vegetarian, lan bisa uga nyenengake. Yen sampeyan pengin ngerti alternatif sing paling apik, Bakal dakkandhani.

Dadi vegetarian duwe gaya urip sing beda, lan padha uga dheweke bisa nikmati barbecue kanthi cara adaptasi karo pilihan panganan. 

Pilihan sing bisa dipindhah yaiku sate sayuran klasik, burger vegan kanthi jamur, burger legum utawa sayuran panggang kanthi saus sayuran. Barbekyu vegetarian bakal luwih sehat yen sampeyan duwe pikiran apa sing sampeyan lakoniamarga bumbu bisa uga "ala" kaya sing digunakake karo daging.

Yen sampeyan pengin ngerti opsi liyane kanggo nggawe a bakar-bakar sayurKita bakal ngandhani ing ngisor iki supaya sampeyan duwe pilihan liyane, mbok menawi sampeyan durung nate nemoni sadurunge.

Sayuran bakar-bakar enak.

Alternatif paling apik kanggo bakar bakar vegetarian

Ana macem-macem kemungkinan kanggo ngatur barbekyu vegetarian. Kajaba iku, sampeyan bakal nemokake pilihan sing sampurna sing ngidini sampeyan nikmati gastronomi kanthi aspek liyane.

Sate sayur

Tusuk sate uga bisa digawe mung karo sayur-sayuran, iki uga impregnated karo mambu lan roso sing ditinggalake bara. Kajaba iku, mesthi nggawa akeh warna ing panggangan. Panganggone sayuran iki umume: bawang, mrica ijo lan abang, tomat, aubergine utawa zucchini. 

Jamur uga bisa dadi sampurna kanggo dipanggang. Sampeyan kudu ngiris-iris supaya dilebokake ing teken kayu utawa logam memanjang supaya bisa nglumpukake tusuk sate miturut kekarepane sampeyan. Nalika lagi masak, sampeyan bisa nambah jamu lan minyak aromatik supaya rasane luwih enak.

Yen sampeyan pengin nambah jumlah protein ing tusuk sate iki, sampeyan bisa nambahake kios tahu keras. Produk iki, sing turunan saka kedele, bisa nambah dosis protein kanggo akeh wong sing arep dadi vegetarian utawa vegan.

Isi seitan

Kaya tahu, sampeyan bisa nggawe isi seitan, panganan sing asale saka gluten gandum sing dipikolehi kanthi meresiki glepung banjur dicuci kanggo ngekstrak pati. Kajaba iku, nyedhiyakake protein kaping telu luwih akeh tinimbang daging, paling ora 75%.

Kanggo nggawe fillet seitan sampeyan bisa tindakake resep cilik iki.

  • 1 bagean glepung kacang.
  • 2-3 bagean glepung gandum.
  • 1 bagean roti utawa tepung jagung.
  • Campur karo banyu, duduh kaldu sayuran, lan kecap.

Isi iki bisa di bumbu nganggo rempah-rempah, sampeyan bentuk lan nggawa menyang panggangan. Dadi seitan sampeyan bakal jus banget, elastis lan kanthi nada panggang sing nyenengake. 

Sayuran diiseni

Sampeyan bisa nyengkuyung nyiyapake sayuran ing barbecue vegetarian. Contone, sampeyan bisa nggunakake zucchini utawa tomat. Sampeyan bisa ngiseni bayem utawa krim chard, lan sampeyan bisa nambah tahu kanggo nambah asupan protein.

Terong lan jamur Uga bisa diisi lan sampurna ing barbecue. Yen lacto-vegetarian sampeyan bisa nggunakake keju supaya luwih jus.

Burger sayuran

Burger biasane dadi ratu barbecue lan uga bisa uga ngono. Burger sayuran digawe saka sereal lan kacang-kacangan. Dheweke digabung karo sayuran, kayata bayam utawa wortel. Iki menehi tekstur lan rasa sing apik banget. 

Chickpeas utawa lentil bisa digunakake minangka legum, saliyane, dheweke bisa siyap kaya falafel panggang. Legume bisa diiringi chives, papak, peterseli, mrico lan uyah. 

Yen sampeyan dudu penggemar legume, sampeyan uga bisa nggawe hamburger adhedhasar beras, kacang polong utawa gandum. Gunakake kabeh sereal sing disenengi, riset lan seneng-seneng ing pawon.

Burger lentil sayuran.

Jagung panggang

Sanajan ora dianggep, jagung masak ing kobob iku paling apik kanggo panggang ing panggang. Jagung nduweni kualitas nutrisi kuliner sing apik, lan salah sawijining cara paling apik kanggo njupuk yaiku barbecue. 

Jagung mesthi ndherek barbekyu vegetarian sing apik. Sampeyan bisa nyikat wijine kabeh sadurunge dibungkus nganggo foil aluminium. Sijine ing panggangan, puterake suwene 15 menit supaya wis rampung kabeh.

Salad anget

Sampeyan bisa nggawe salad sisih sing dadi perhatian utama, kanthi tomat, salad, endives, timun, lan kabeh sayuran sing sampeyan karepake. 

Lettuce romaine cocog kanggo nggawe salad sing apik, jantung asri lan seger. Kajaba iku, yen sampeyan ngiringi salad nganggo klamben sing apik, sampeyan bakal duwe salad sing sampurna. Lebokake minyak sing apik, cuka balsam, uyah, mrico lan rempah-rempah.

ESampeyan kudu ngukur wektu masak salad anget iki, amarga ora bisa dawa ing panggangan, contone, timun bisa dadi sak menit, nanging rong menit endif, yen sampeyan ngenteni wektu, panase bakal luwih alus sayur-sayuran.

Klamben yogurt

Pungkasane, sampeyan bisa milih saos yoghurt krasan sing ngidini sampeyan menehi sentuhan khusus kanggo sayuran lan ora hambar. Yogurt ngidini akeh pilihan, bisa dicampur karo papak lan timun kanggo nggawe tzaiziki klasik, sampeyan uga bisa ngiringan yoghurt karo kecap, kanggo menehi sentuhan sing beda.

Sampeyan uga bisa nyampur yogurt, nganggo tomat, bawang bombay lan ketumbar sing disigar, mula sampeyan bakal entuk raita tomat gaya India. Iki minangka pilihan sing cocog supaya sampeyan bisa ngubungi sayuran lan hamburger sing wis disiyapake sadurunge.

Aja ngremehake sayuran ing barbecue

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, ana macem-macem alternatif sing bisa digawe ing barbeku vegetarian, amarga kita kabeh mikir babagan daging lan ora mung daging. Nanging sayuran, hamburger, tusuk sate utawa roti lapis bisa dadi padha karo potongan daging. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.