Nimbulaké sebabe mitra bisa murub

pasangan-emosi-katergantungan

Sajrone pirang-pirang taun, normal banget yen sesambetan nandhang lara lan suwek. Ana akeh sebab utawa sebab sing bisa nyebabake nyandhang saya suwe, alon-alon utawa ora luwih maju lan tetep laten. Kabeh gumantung saka tumindak lan prilaku sing dituduhake dening kaloro anggota hubungan lan minat sing ana ing ngrampungake masalah kasebut.

Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal nuduhake seri elemen utawa faktor, Iki bisa nyebabake wong kesel kanthi bebaya sing ditindakake kanggo pasangan kasebut.

Cemburu ing sesambetan

Ora apa-apa yen rasa cemburu katon saben-saben ing sesambetan. Bisa dianggep minangka sing normal amarga saka perasaan sing nyerang pasangan. Nanging, yen rasa cemburu saya akeh saiki, bisa uga bakal nyebabake rasa ora aman lan rasa ora percaya ing pasangan kasebut. Yen ora dianggep kaya sing kudune, sesambungan kasebut bisa mbaka sithik nganti tekan pungkasane.

Wedi kanggo mungkasi sesambetan

Yen salah sawijining pihak sing nandhang hubungan kasebut ngalami rasa wedi banget yen pasangan kasebut bisa mungkasi, Pancen nyandhang sesambetan kasebut. Wedi iki nganggep katergantungan ditindakake kanthi wates sing nyebabake mitra kasebut dhewe ngalami emosi sing bisa mungkasi kabeh.

pasangan-t

Urip bebarengan ing papan sing padha

Manggon ing papan sing beda ora padha karo urip ing atap sing padha. Coexistence nyebabake gesekan ing macem-macem dina lan mula konflik dadi minimal. Amarga iki lan supaya aja nyuwek pasangan, penting ngerti carane ngrampungake masalah sing bisa kedadeyan nalika awan, saliyane ngurmati ruang pribadi pasangan kasebut.

Gelut lan bantahan

Gelut ing pasangan kasebut ora kabeh ala, anggere sampeyan ngerti cara nggayuh pangerten lan nemokake solusi sing bisa nyenengake wong loro kasebut. Yen ora kaya ngono, bantahan terus-terusan bakal nyebabake hubungan sing rada serius. Pasangan sing kalorone wong ora ngerti dialog utawa komunikasi ora duwe masa depan lan nandhang nyandhang nyuwek yen lumaku wektu bisa nyebabake akhire sesambetan kasebut selawase. Konflik nyebabake hubungan kasebut dadi beracun lan ora sehat.

Singkat, ana sawetara faktor utawa panyebab sing bisa nyebabake pasangan nyuda prematur lan masa depan sampeyan mesthi gagal. Nyandhang lan nyuwek ing sesambetan bisa dadi normal, nanging penting banget supaya ora nyandhang rasa nyuwek. Kaloro anggota sesambetan kasebut kudu nindakake tugas kanggo nyoba ngrampungake macem-macem masalah sing bisa ditindakake saben dina. Mung kanthi cara iki, sesambetan utawa pasangan bisa dadi kuwat lan ngatasi rasukan beda sing bisa dialami.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.