Album anyar mbesuk sing bisa dituku ing wulan April

Cakram anyar

Saben awal wulan, kita bareng karo sampeyan ing Bezzia ing warta musik sing durung teka. Lan wulan April iki, ora bakal ana sawetara album anyar sing nggegirisi pasar. Kabeh mau ora bisa nggawa kabeh, mula kita wis milih sawetara kanthi jeneng kaya Love of Lesbian, Zahara utawa The Who. Sapa sing pengin dirungokake?

Taylor Swift - Fearless (Versi Taylor)

Taylor Swift mriksa album nomer loro sing Fearless Originally dirilis ing 2018, kalebu 6 trek bonus saliyane sing kalebu ing versi asli lan platinum. Minangka presentasi tunggal, kita wis bisa ngrungokake crita Cinta, sing diterusake karo Sampeyan kabeh, salah siji saka 6 lagu sing durung dirilis.

Babagan album iki, Taylor bubar ngumumake: “Nalika aku kelingan album ora wedi lan kabeh sing wis dadi, matur nuwun, eseman sing pancen ora sengaja katon. Minangka jaman musik ing endi lelucon kita digawe, kita saling memeluk lan salaman, obligasi sing ora bisa dibentuk, mula, sadurunge nambah liyane, dakkandhani manawa pakurmatan dadi remaja sampeyan Lan kanggo sampeyan sing wis teka sawise 2008, aku seneng banget bisa ngrasakake bagean perasaan kasebut kanthi cepet. Saiki aku bisa ngrasakake kanthi kehebohan, semrawut, lan semrawut. "

Katresnan Lesbian - VEHN

VEHN - singkatan kanggo Epic Journey Into Nowhere- minangka judhul ing Katresnan album nomer sanga Lesbian. Album sing digunakake ing La Casamurada lan rekaman Blind sajrone taun 2020 lan kalebu 12 lagu sing diproduksi dening Ricky Falkner lan Santos & Fluren.

Sanajan ora bakal ndeleng cahya nganti tanggal 16 April, kita isih bisa ngrungokake kepiye advance Cosmos (Solar Antisystem), sing wis ngetutake Epic Journey to Nowhere, The World and The South karo Bunbury. Nanging kolaborasi ora mung siji, amarga Cristina Martínez lan Álbaro Arizaleta saka El columpio asesino uga katon ing album kasebut.

Derby Motoreta's Burrito Kachimba - Utas ireng

Utas ireng minangka album nomer loro saka Burrito Kachimba saka Derby Motoreta. Diproduksi kaya karyane sadurunge dening Jordi Gil, Tera Bada lan band kasebut, iki dianggep minangka pratinjau karo El valle, sawijining tema sing dilanjutake Gitana.

Ismael Serrano - Kita bakal

Kita bakal dadi koleksi 13 trek sing bisa ditindakake ing 23 April. Bubar iki kita wis bisa ngrungokake lagu pertama, lagu kanthi judhul Amarga kita duwe kolaborasi Clara Alvarado lan Litus. Nanging iki ora mung kolaborasi ing album; Uga katon tamu: Pablo Alborán, Ede lan Jimena Ruiz Echazú.

«Sanajan lagu meh mesthi menehi penghormatan kanggo jaman biyen, ana melodi lan ayat sing duwe panggilan kanggo mbesuk. Kayane album iki nuduhake kaya sing katon. " Ismael Serrano ujar. «Saben geguritan muncul saka dialog karo awake dhewe. Lan ing latihan terapeutik iki, lagu-lagu kasebut minangka lelungan kanggo nemokake aku, lan aku jalaran: cenderung nggawe kekalahan utawa katresnan romantis, pemerasan sing didhelikake ing sangisore lagu-lagu lara ati, bangga karo sing ujar 'Aku wis ngandhani', nuduhke penulis lagu uga seneng ketemu sanajan dheweke nyamar dadi wong sing kalah ing salawas-lawase. "

Sing Sapa - Sing Sade adol

Edisi super mewah The Who sing adol Kalebu 46 lagu saka band sing durung nate dirilis sadurunge minangka album anyar liyane. Wiwitane dirilis ing wulan Desember 1967 lan banjur diterangake dening Rolling Stone minangka "Album paling apik ing Who," ide ing sebalik The Who Sell Out teka ing Pete Townshed lan ora liya yaiku nggawe album konsep gratis ing situs kasebut. Manawa band kasebut nulis jingles dhewe menehi pajeg kanggo stasiun radio bajak laut lan parodi masyarakat konsumen sing saya akeh. Nanging iku dudu perkara sing paling revolusioner; yaiku adol papan pariwara ing album kasebut, kaya sing bisa dideleng ing sampul ngarep lan mburi.

Zahara - Lonthe

Tanggal 30 April bakal weruh cahya "Puta", album anyar saka Zahara sing wis bisa ngrungokake telung kemajuan: Merichane, Song pati lan karahayon lan Taylor. Album iki bakal duwe 11 lagu lan bakal kasedhiya ing macem-macem format kaya sing dijaluk Zahara ing crita Instagram. Ing crita kasebut, kita uga bisa nemokake bagean saka kemasan album anyar iki, soko sing dijaga Zahara banget lan nggawe karyane luwih istimewa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.