Aksesoris Malababa anyar kanggo musim gugur

Aksesoris Malababa Anyar kanggo Musim Gugur

Sawise ngerti manawa kita ora nuduhake usulan Malababa karo sampeyan ing taun kepungkur, kita pengin nambani. Piye carane Nyedhak ing anyar kanggo tiba merek desainer aksesoris iki diproduksi kanthi etis ing Spanyol.

Tas, sepatu, perhiasan ... Aksesoris Malababa Dheweke bakal ngidini sampeyan ngrampungake rasukan kanthi elegan. Aksesoris, kanthi cara, ditampilake kanthi macem-macem warna, kayata unta, biru, mudo, isin lan ireng. Temokake desain anyar!

Sepatune

Kita seneng kesederhanaan Cata, manoletina kanthi garis leher runcing, digawe saka domba domba sing dicuci sing nggambarake tutup kita. Liyane sing dhasar nanging inspirasi vintaj kanthi garis leher tertutup lan tumit ngisor yaiku Ramona, uga ing sampul kasebut. Lan yen sampeyan nggolek dhuwure luwih dhuwur, sampeyan bisa menyang Nicolsa kanggo versi sing luwih dhuwur kanthi dhuwur tumit 5,55 cm sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki kanthi warna biru.

Aksesoris Malababa Anyar kanggo Musim Gugur

Kantong

Tas sing dikepang dheweke mesthi dadi ciri khas perusahaan kasebut. Ing koleksi anyar iki, bisa ditemokake ing versi kanthi kapasitas luwih gedhe ing kulit sapi jalaran tangan. Tas blanja Odette, gambar ing ndhuwur, minangka salah sawijining favorit. Fungsional, wiyar, apik lan kasedhiya ing pitung warna kanggo sampeyan bisa milih.

Aksesoris Malababa Anyar kanggo Musim Gugur

Nggolek desain sing luwih apik? Kantong Piknik bisa uga ngyakinake sampeyan. Kaya tas sadurunge, tas kulit domba nanging nganggo sawetara keanehan kayata bentuk kranjang lan strip sing dienggo digawe. Kasedhiya kanthi rong ukuran lan telung warna.

Anting-anting

Wiwit aku ndeleng ing Koleksi Kelopak Malababa kaping pisanan, aku urip tresna karo dheweke. Ya, aku ngakoni. Aku seneng anting-anting kasebut kanthi motif kelopak methacrylate sing gampang banget kanthi macem-macem versi: cendhak, dawa lan digantung ing cincin kuningan.

Apa sampeyan seneng aksesoris Malababa sing anyar nalika musim gugur?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.