Aksesoris Massimo Dutti anyar kanggo musim semi

Aksesoris Massimo Dutti

Werna netral minangka protagonis koleksi SS21 anyar dening Aksesoris Massimo Dutti. Putih, mentah, krim, abu-abu lan ireng nggawe sekutu koleksi anyar sing sampurna kanggo ngrampungake klambi saben dina amarga kepinteran.

Sedikit demi sethithik kita nemokake usulan-usulan anyar Massimo Dutti kanggo musim semi-musim panas 2021. Usul banget setya karo gaya formulir lan koleksi sing paling anyar, nanging ing endi potongan liyane sembrono.

Massimo Dutti tetep njaga esensial klasik sing menehi ciri asal usul nanging wis adaptasi karo kabutuhan anyar. Mangkono ing koleksi sepatu lan tas anyar dheweke bisa ngerteni minate potongan gaya olahraga, sing bisa menehi kita kenyamanan maksimal.

Aksesoris Massimo Dutti

Alas kaki

Antarane olahraga kasebut sing ditemokake, kita nemokake sneaker kulit gabungan sampul, kasedhiya ing macem-macem versi kanthi potongan khaki utawa krem. Dheweke uga sepatu moccasin Kanthi sol karet minangka pilihan sing apik kanggo nggawe klambi sing kepenak kanggo diadhepi saben dina. Sanajan sampeyan luwih seneng versi loafer sing luwih klasik, sampeyan uga bakal nemokake ing koleksi anyar iki. Ing kulit utawa suede lan kanthi rincian sing dikumpulake sampeyan bisa nggabungake kabeh!

Aksesoris Massimo Dutti

Boots lan boots ankle bakal terus misuwur ing awal musim semi. Massimo Dutti ora lali karo klasik lan menehi boots tungkak kulit jempol kanthi ireng sing sampurna minangka latar mburi lemari klambi. Sanajan nyatane boots tungkak sing narik kawigaten ing koleksi anyar iki digawe saka kulit wedhi, korden lan kanthi landasan trek.

Kantong

El tas tote nappa lan suede, amarga ukurane, sing ideal kanggo ngrampungake klambi saben dinane. Sanajan sampeyan entuk sing luwih cilik, sampeyan bisa milih salah siji tas. Siji-sijine sing kantun ing kanthong kasebut yaiku kanthong; malah sing lawas mung duwe kompartemen utama.

Apa sampeyan seneng aksesoris Massimo Dutti sing anyar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.