Warta musik sing luar biasa ing wulan Juni

Cathetan dirilis ing wulan Juni

Industri rekor ora plancongan ing wulan Juni kaya umume sing bakal kita lakoni. Nomer anyar babagan musik bakal diterbitake ing wulan iki, mula kita wis milih dhewe sing paling penting kanggo kita. Gunggunge enem cakram kanthi gaya sing beda banget, supaya utawa sampeyan bosen.

Ama - Najwa

Penyanyi lan aktris Najwa Nimri nyengkuyung sepuluh klasik sing dipilih repertoar sentimental Amerika Latin ing album sabanjure, Ama, ing endi dheweke duwe kolaborasi khusus Israel Fernández, Rusowsky, Pablo Alborán lan Álvaro Morte.

Diproduksi karo Josh Tampico, Ama «yaiku a proyek lair langsung saka kurungan«Ngandika Najwa Nimri. "Pengangkatan lan kelumpuhan seni seni meksa aku nggambarake lan mbalik maneh." Sajrone mandheg kanthi paksa iki, penyanyi kasebut tangi ing sawijining esuk kanthi nyanyi ing lagu: "Boneka Lucu." Lagu sing ibune nembangake kanggo dheweke minangka lagu pengantar turu lan tetep didhelikake ing memori. Potongan paduan suara sing lali wiwit cilik mula wis katon. Sithik mbaka sethithik, dheweke nemokake benang sing nyawijikake judhul iki: kalebu jinis, bolero Amerika Latin.

Mangkene carane Ama muncul, album sing bakal dirilis sesuk lan dina iki sampeyan bisa ndeleng a ndelok dhisik menyang Filmin. Dina iki, platform Spanyol kanthi eksklusif mbukak Muñequita linda, kanthi Ester Exposito minangka protagonis. Video sing disutradarai dening Bàrbara Farré lan diproduksi dening CANADA.

Changephobia - Rostam

Changephobia minangka LP solo nomer loro saka komposer, produser lan pemenang Grammy Rostam Batmanglij. Kumpulan 11 tema pribadi, nanging iki umume universal kanggo sapa wae sing nalika wis ngalami keraguan.

Diterangake minangka "salah siji sing paling akeh produsen pop lan indie-rock gedhe Rostam saiki duwe papat lagu ing album sing bisa dirungokake sesuk kanthi lengkap: Bocah-bocah iki sing dingerteni, Bukak sampeyan, 4Runner lan Saka mburi taksi.

Hardware - Billy Gibbons

Hardware minangka album solo nomer telu saka Billy Gibbons, pimpinan ZZ Top. Direkam ing Escape Studio lan diproduksi dening Gibbons dhewe karo Matt Sorum lan Mike Fiorentino, digawe saka 12 lagu asli lan dikarang dening trio, kajaba "Hey Baby, Que Paso", sing asline direkam dening Texas Tornados.

 

Unsur saka rock hard tradisional, rock country, gelombang lan biru anyar dadi angel menehi label karya anyar iki dening Gibbons. Karya sing trek pungkasane, Desert high, ora liya yaiku sepotong tembung lisan sing diiringi gitar sing kuat sing nuwuhake legenda Graham Parsons, sing patine 48 taun kepungkur kedadeyan cedhak karo papan rekaman Hardware.

Hardcore saka jantung - Joana Serrat

Hardcore saka ati, album kaping lima Joana Serrat bakal dirilis sabanjure 11 Juni ing label Loose, khusus dilisensi menyang Great Canyon Records. Direkam ing Redwood Studio ing Denton, Texas, ing kana dheweke gabung karo insinyur lan produser Ted Young, kalebu 10 trek.

 

Ing sawetara wulan kepungkur, Joana Serrat wis dirilis minangka pratinjau "Gambar", "Sampeyan bareng aku ing endi wae" lan "Setan" paling anyar. Majalah Inggris Uncut sing prestisius wis menehi rating album 9 saka 10, kalebu ing bagean "Revelations". Apa sampeyan pengin ngrungokake?

Ora ana déwa ora ana empu - Sampah

Ing tanggal 11 Juni liyane ing babagan musik anyar sing luar biasa uga bakal ndeleng cahya: Ora ana dewa sing ora duwe master album kaping pitu band Sampah. Diprodhuksi dening Garbage lan Billy Bush, balung album iki digawe ing musim panas 2018 ing ara-ara samun ing Palm Springs, ing kana kuartet kasebut nggunakake rong minggu kanggo nyinaoni, nyoba lan ngrasakake lagune.

Shirley Manson: "Iki cathetan kaping pitu, sing numerologi sing pinunjul mengaruhi DNA saka isine. Pitu kautaman, pitu rasa lara lan dosa pitu sing bisa mateni. Iki minangka cara kanggo nyoba nggawe akal edan lan kekacauan sing luar biasa. "

Jordi - Maroon 5

El Album kaping pitu Maroon 5 bakal dirilis tanggal 11 Juni, Jordi. Judhul band Amerika sing dipimpin dening Adam Levine menehi penghargaan marang mantan manajere, Jordan Feldstein, sing tilar donya ing pungkasan taun 2017 amarga ana emboli paru-paru.

Diproduksi dening J Kash, album kasebut bakal duwe 14 lagu Sing wis dingerteni Kenangan, Ora ana tresnane lan kesalahan sing ayu karo Megan Thee Stallion. Nanging, iki ora bakal dadi siji-sijine kolaborasi ing album kasebut. Artis kayata Anuel AA, Tainy, Stevie Nicks, Juice WRLD lan Jason Derulo uga bakal teka ing karya musisi kaping pitu.

Apa sampeyan ngenteni diterbitake album kasebut? Warta musik sing endi sing pengin dirungokake?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.