Trik krasan kanggo nambah ujung garing

Resep kanggo pamisah

Apa sampeyan duwe pucuk garing utawa mbukak?. Banjur sampeyan butuh trik lan obat-obatan omah sing disaranake saiki. Cetha yen dudu tugas sing gampang banget supaya rambut kita sampurna. Kita luwih ngerti, nanging pitakonane yaiku nyoba golek solusi sing hidrat supaya katon ora garing tinimbang biasane.

Pucuk garing bisa dadi sebab akeh faktor. Sing asring disebutake yaiku sumber panas kayata pengering utawa wesi uga panggunaan pewarna lan produk saka jinis iki sing cenderung garing rambut kita. Yen sampeyan pengin ninggalake konco ing rambut ringkih lan ora preduli, mula obat-obatan kasebut bakal cepet nyingkirake sampeyan saka kahanan sing angel.

Obat-obatan sing bisa digunakake ing ujung sing garing

Este jinis obat Dheweke bakal bisa digunakake kanthi cara supaya kajaba rambut pungkasan sing garing, dheweke bakal nyoba saben wektu supaya ora kedadeyan maneh. Kanggo nindakake iki, kita kudu mbaleni trik sing paling cocog karo kita, paling ora seminggu sepisan.

Rambute udan

  • Obat pertama yaiku nyampur mung telung bahan. Rong sendok makan butter, siji madu lan siji minyak zaitun. Kita nyampur banget lan kanggo iki, luwih becik lebur butter sawetara detik ing gelombang mikro. Yen wis dicampur, sampeyan bisa pour menyang botol semprotan lan ditrapake saka medium nganti pungkasan, nggawe a pijet entheng saengga integrasi apik. Ayo udakara udakara 20 menit lan wisuh rambut kaya biasane. Sampeyan bakal weruh kepiye lelembut iku!
  • Wektu iki, kita bakal mbutuhake kuning telur. Kita ngalahake kanthi apik lan nambah sendok minyak zaitun, madu liyane lan katelu karo jus lemon. Kita nyampur maneh lan nambah asil iki kanthi cara sing padha karo sing sadurunge. Kita tetep ngaso lan ngumbah, nanging kita mesthi ora sunat srengenge sawise iki tratamientoamarga isine jeruk nipis. Cocog banget kanggo aplikasi ing wayah wengi nalika ora metu.

Rambut nganggo volume

  • Pepaya minangka woh-wohan sing sugih lan uga akeh macem-macem vitamin lan sipat sampurna sing bisa dijaga rambut. Dadi, wektu iki kita bakal mbutuhake salah sawijine, sing bakal nggawe puree. Yen wis duwe, kita mung bakal nambah sendok makan yoghurt alami lan campuran. Kita bakal ditrapake kanthi apik ing rambut lan ditutup nganggo tutup shower kanggo nambah efek. Sawise setengah jam, kita mundur.
  • Bahan liyane sing ora bisa dilalekake nalika dikarepake hidrat rambut kita yaiku alpukat. Kaya papaya, kita uga kudu mateng lan nambah minyak sayur sing wis disenengi utawa sing ana ing omah. Kelapa, almond utawa minyak zaitun… sampeyan mutusake! Campur kanthi becik lan lebokake ing pucuk garing, nganti kari setengah jam. Kita mung pungkasane kudu mbilas.

Rambut coklat nganggo poni

  • Yen kita nambah sendok jus lemon menyang yogurt alami lan dicampur kanthi apik, uga menehi jus anyar obat ing ujung garing. Campuran sing luwih padhet bisa ditrapake nganggo tangan, saengga kanthi cara iki, kita yakin manawa direndhem ing wilayah kasebut supaya bisa ditambani. Sawise maneh, sampeyan kudu ngaso udakara 20 menit lan copot nganggo banyu anget.
  • Yen garing wis katon banget, kita bisa nggunakake gedhang lan rong sendhok lenga zaitun. Kita nggawe puree nganggo pisang lan nambah minyak. Kita nyebar ing rambut lan ngeculake supaya bisa mlaku kanthi apik. Pungkasan, kita bakal ngumbah rambut kaya biasane.

Saka aplikasi pisanan kanggo saben kasebut obat ngarep, kita wis bisa ndeleng kepriye rambute sing diadaptasi lan nggawe kita ngerti kanthi luwih apik lan luwih sehat. Sing endi sing bakal didhisiki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.