Trik kanggo mbedakake sepatu Dr Martens sing asli saka playoff

Dr. Martens Shoes

Apa sampeyan seneng sepatu Dr. Martens? Dadi mesthi sampeyan pengin ngerti endi sing nyata lan sing tetep tiruan. Iku tansah kedadeyan karo merek gedhe: luwih sukses, luwih akeh palsu. Malah ing sawetara bagéan donya ana pasar paralel darmabakti kanggo plagiarisme. Iku kedadeyan karo raksasa kaya Nike utawa Reebok lan uga, ing skala sing luwih cilik, nganggo sepatu Dr. Martens.

Boots sing misuwur saka merek kasebut, kanthi jahitan sing kandel lan kuwat, direproduksi kanthi kesan sing ora digatekake. Ing sawetara kasus, salinan sing ala banget, nanging ing sawetara kasus, replika meh padha. Mulane, nalika kita nemokake kasus kaya sing terakhir. Apa sing kudu kita deleng kanggo ngerti yen dheweke dudu sing asli sanajan katon?

Jahitan sepatu Dr. Martens

Mesthine, salah sawijining wilayah sing bisa diverifikasi keasliane yaiku ing lapisan. Amarga sing nyata duwe benang kuning lan jahitan sing tepat lan biasa. Sing mesthi kedadeyan karo palsu. Awit ing wong-wong mau, kita ndeleng carane werna benang ora padha, saliyane saben jahitan ora persis kaya sing wis kasebut. Sepisanan katon banget. Apa maneh, ing bagean sepatu liyane, jahitan iki uga wis dilalekake. Dadi, sampeyan mung kudu ndeleng kanthi jelas amarga ana akeh kesalahan sing ditindakake lan sampeyan bakal ngerti saiki.

Dr. Martens ankle boots

Sole, finish lan werna

Sepatu Dr Martens duwe tlapak sing khas. Dadi uga bagean liya sing kudu dipriksa anggere kita pengin ngerti manawa kita kena kuku ing sirah. Amarga yen iku Rampung elastis, translucent lan dadi saka rodo peteng kanggo werna luwih entheng banjur iku asli. Palsu biasane duwe sol sing dicet lan owah-owahan warna iki ora dihargai maneh kaya sing wis kasebut. Apa maneh, luwih alus yen sampeyan ndemek, mula bakal rusak luwih cepet tinimbang sing dikarepake. Elinga teknologi khusus kanthi hawa ing tlapak sepatu iki lan verifikasi manawa daur ulang Air Wair ana ing tlapak sikil, ing mburi, ing area tumit.

Ing njero sepatu menehi kita kunci

Temtu, ing njero sepatu uga akeh pitunjuk sing kudu kita tindakake kanggo mencet pucuk ing sirah. Dadi kanthi cara iki kita bakal cepet ngerti yen iku palsu utawa ora. Ing njero, alas kaki musim dingin, Nduweni finish kulit lan ing werna sing padha liyane. Nanging ing palsu, bayangan iki luwih jelas lan kontras mung kanthi ndeleng.

Beda sepatu tungkak Dr Martens saka palsu

Uga nang bakal informasi footwear lengkap banget. Yen sampeyan ndeleng mung duwe label putih cilik kanthi nomer sikil, mula dudu sing asli. Logo kasebut katon ing cithakan kanthi garis warna sing luwih entheng lan rampung kanthi bolongan cilik utawa perforasi sing nuduhake yen sampeyan lagi ndeleng potongan asli. Yen interior ora digawe saka kulit, sampeyan bisa miwiti mangu lan akeh.

Rega sepatu Dr. Martens

Ing kabeh kaping kita wis ngedika bab a alas kaki eksklusif, saka merek sing milih bahan sing paling apik kayata kulit. Dadi ojo ngarep-arep regane murah tenan. Kaya sing sampeyan ngerteni, kabeh iki dibayar lan yen sampeyan ndeleng manawa ana ing endi wae dheweke njaluk setengah, mula sampeyan wis ngerti yen sampeyan ngadhepi palsu liyane. Sing padha bisa banget padha, nanging sawise kabeh iku ora idea asli. Mbok menawa, sanajan katon jelas, nanging kita biasane digawa dening rega sing murah banget lan umume. Sanajan kita kudu ngerti yen kita ora bakal tuku alas kaki asli.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.