Trik kanggo mbedakake sepatu Dr Martens sing asli saka playoff

Dr. Martens Shoes

Iku mesthi kedadeyan karo merek gedhe: luwih sukses, palsu uga. Malah ing sawetara wilayah ing jagad iki, ana pasar paralel sing khusus kanggo plagiarisme. Kedadeyan karo para raksasa kaya Nike utawa Reebok lan uga, sing luwih cilik, kanthi sepatu Dr. Martens.

Alas kaki merek sing misuwur, kuat lan nganggo jahitan sing kandel lan kukuh, direproduksi kanthi kesan ora bakal dingerteni. Ing sawetara kasus, salinan kasebut pancen ala banget, nanging ing replika meh padha.

Banjur apik,Kepiye mbedakake Dr Martens palsu saka sing nyata? Kaping pisanan, elinga teknologi udara khusus ing sawijine alas kaki iki lan priksa manawa loop AirWair ana ing sawijine, ing sisih mburi, ing area tumit.

Kanggo salinan kualitas sing kurang apik, merek asring salah eja, kaloro ing jero alas kaki lan ing label. Priksa kemungkinan kesalahan ejaan.

Sampeyan uga bisa mriksa lapisan sepatu- Dr Martens sing sejatine duwe jahitan kuning khas ing sisih ngisor.

Yen sampeyan duwe semangat detektif, sampeyan malah bisa mbukak sepatune lan mriksa template. Sing nyata olahraga lan nganggo bantal supaya bisa entuk rebound sing luwih apik nalika mlaku-mlaku. Pungkasan, sampeyan bisa mriksa salib lan cap merek ing sisih ngisor sepatu.

Lan yen sampeyan uga pengin ngerti manawa pabrik kasebut diproduksi ing Inggris utawa ing Asia (ing endi barang-barang asli digawe wiwit taun 2002), sampeyan bisa ndeleng ing sisih sepatu amarga yen duwe merek sing dicithak, dheweke teka saka Asia lan sing liyane ujar "Made in England"


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.