Set rong potong Zara nganggo celana pendek bermuda

Set rong potong nganggo celana pendek bermuda, temokake ing Zara!

Deleng barang-barang anyar ing katalog Zara, kita kaget karo pinunjul sing diwenehake saka rong bagean ing koleksi anyar. Set sing kasusun saka bermudas utawa celana pendek lan sandhangan ndhuwur tambahan sing beda-beda ing saben klambi.

Jaket, blazer, blus, rompi, ndhuwur ndhuwur ... Sandhangan ndhuwur dipilih miturut gaya nyetel. Gaya sing luwih santai dirampungake nganggo jaket, luwih akeh musim panas kanthi ndhuwur sing cendhak lan luwih resmi nganggo blazer. Apa gayane sampeyan? Temokake ing antarane tren Zara.

Set rong potong: tren

Antarane set loro, ing warna sorbet kaya kuning, jambon utawa ijo. Iki umume dilengkapi jaket utawa blazer lan bisa ditemokake ing katalog Zara sing dikombinasikake karo awak cekak sing cocog utawa kontras kanthi warna putih.

Bermuda nyetel warna netral

Uga ana katalog Zara set rong potong print kothak utawa houndstooth. Cetakan sing bisa ditemokake ing versi klasik ing warna ireng lan putih uga ing warna liyane lan nyenengake kanthi warna biru lan kuning minangka protagonis.

Set warna loro saka Zara

Ing antarane rong gambar Zara sing bisa ditemokake bisa ditemokake. Umume sing ana kathok cendhak bermuda sing sikil ndhuwur, dhuwur, saliyane awak kanthi rincian kayata ruffles, busur utawa tutup. Gabungke nganggo sandal kanthi lantai jute lan sampeyan bakal siyap ngrasakake musim panas.

Iku tren nanging macem-macem desain ing jinis set iki gedhe banget amarga sampeyan bakal duwe wektu kanggo ndeleng. Sampeyan bisa nemokake saka setelan putih kanthi nada putih utawa ecru kaya gambar ing tutup kita, nganti pola crochet sing nyenengake kanthi warna oranye sing bakal angel dielingi. Temokake ing katalog Zara!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.