Sawise setaun hubungan karo pasangan sampeyan, apa kabeh isih padha?

saperangan

Hubungan intim sing kuat dibangun kanthi dhasar kepercayaan, kejujuran, lan daya tarik fisik lan emosional. Nanging, kadang katresnan ora cukup kanggo nggawe sesambetan bisa digunakake. Sampeyan kudu nyawisake wektu lan pengabdian lan kaloro bagean saka pasangan kasebut gelem kerja keras saengga hubungan kasebut apik banget kaya nalika sampeyan lagi ing tahap katresnan.

Nalika sesambetan wiwit rampung lan pirang-pirang wulan kepungkur, hubungan kasebut bisa uga kepenak, lan iki nalika para pasangan kudu ngerti cara ngrampungake lan ngatur sesambetan supaya ngambang lan katresnan iku ora bakal selawase. Yen wis kliwat setaun, saiki dadi waktune kanggo wiwit gelut maneh lan hubungan sampeyan tetep kuat kaya dina pisanan. Nanging apa sing kedadeyan sawise lelungan kapisan iki bebarengan?

Sampeyan kudu usaha

Taun pisanan hubungan sampeyan, kabeh sampurna, ora ana sing ngganggu sampeyan karo pasangan. Nanging mengko sampeyan bakal bakal ngerti kabeh babagan dheweke lan kabeh perkara bisa berubah. Sing penting yaiku yen sampeyan tresna tenan lan kekarone pengin sesambungan kasebut bisa digunakake, sampeyan kudu gelem ngupayakake urip maneh. liwat maneh.

Bakal ana gelut

Sampeyan ora kudu kuwatir, amarga sesambetan ora sampurna. Kabeh pasangan ing jagad iki gelut karo pasangane, sing penting sinau sinau ngatasi masalah kanthi tegas lan uga produktif, saengga kalorone bisa ngeterake perasaan sampeyan tanpa nyusahake awak dhewe utawa pasangan.

Ayo turu bebarengan

Katon konyol nanging ora. Ora preduli sampeyan sibuk utawa jadwal apa, sampeyan kudu turu kanthi bebarengan bareng pasangan amarga bisa nambah keakraban lan nguatake hubungan khusus sampeyan dadi pasangan. Ora ana sing luwih apik tinimbang rangkulan saka pasangan sadurunge turu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)