Resep apa karo bocah-bocah

Resep gampang digawe karo bocah

Apa sampeyan pengin seneng wektu kulawarga? Dadi ora ana sing ora gelem nglalekake Resep apa karo bocah-bocah. Amarga bocah cilik ing omah bakal duwe wektu sing nyenengake lan ora mung siji-sijine. Pancen dheweke duwe akeh sing bisa nyenengake dhewe, nanging pawon uga minangka salah sawijining ruang sing bisa integral lan luwih akeh.

Amarga ana akeh resep sing bisa digawe karo bocah-bocah minangka protagonis. Langkah-langkah sederhana kaya uli, sing bakal disenengi. Kajaba iku, bakal mangan kreasi dhewe mengko, lan mesthi cukup marem. Yen sampeyan ngupayakake ide sing nyenengake lan gampang, mula ora bakal kliwat kabeh sing ana ing ngisor iki, amarga sampeyan bakal luwih tresna marang bocah cilik. Apa kita bakal miwiti?

Resep gampang kanggo bocah tanpa geni

Resep gampang kanggo bocah lan tanpa panas medium minangka ide paling apik sing bisa ditemokake. Amarga kita ngerti manawa kanggo game kasebut, nyenengake ing pawon. Mula, kita kudu tetep njaga supaya ora adoh saka bebaya tartamtu kayata geni. Dadi kita bakal masak seri resep-resep sing gampang lan nyenengake kanggo bocah cilik lan kanggo bocah-bocah. Kajaba iku, dheweke ora butuh masak, mula isih praktis. Elinga kabeh mau!

Siapke resep nedha awan bocah

Kue digawe karo roti sing diiris

Iki minangka panganan sing adhem sing wis dingerteni. Kajaba iku, amarga digawe saka pirang-pirang lapisan, iku sing paling gampang digawe. Iki dolanan bocah lan kaya ngono, dheweke bakal entuk kue sing paling nguntungake kaya ngene. Kanggo nindakake iki, sampeyan butuh cetakan ukuran sing dikepengini, bakal dadi pilihan lan gumantung karo pengunjung. Banjur, kita bakal nutupi sisih ngisor nganggo irisan roti sing diiris. Sampeyan bisa nyebar lapisan kanthi campuran keju lan tuna, tambahkan endhog rebus utawa timun lan salad, apa wae sing sampeyan paling seneng!. Kita sijine lapisan roti liyane, kita isi maneh lan rampung nganggo lapisan roti sing anyar. Sampeyan bisa nghias nganggo mayones, potongan zaitun lan rasane.

Sawetara fajitas sing enak

Ing kasus iki Ya, sampeyan bisa nggawe bahan ing dapur, supaya mengko mung kudu ngisi fajitas. Cukup kanthi tuku tortilla jagung lan mikir babagan bahan-bahan isi, ora kurang saka 5 menit, kita bakal duwe sajian sing adhem lan enak sing bakal disatakake bocah-bocah lan dheweke bakal ngrasakake kanthi esem.

Sate buah

Supaya bisa mangan woh-wohan kanggo panganan cuci mulut utawa minangka cemilan, aja nganti padha nyiyapake tusuk sate sing alus. Sampeyan bisa tuku teken tusuk kayu lan, ing sangisoré pengawasan, supaya bocah cilik ngenalake woh-wohan sing disenengi. Mesthi wae, sing paling apik yaiku sadurunge sampeyan ngethok woh-wohan kasebut, luwih-luwih yen kita ngomong babagan kasunyatan manawa bocah cilik bisa motong dhewe. Gagasan sing bisa dadi enak lan warna ing wektu sing padha!

Cake coklat Express

Mesthi sampeyan ngerti wafer bunder sing didol ing supermarket apa wae. Ya, dheweke bakal dadi dhasar kue sing gedhe. Kajaba iku, sampeyan kudu coklat coklat sing dipilih, lan wis dadi. Saiki, kaya kue roti, kita kudu nggawe lapisan. Wafer sing bakal isi krim coklat, mula kita bakal nggawe lapisan. Pungkasane, kita bakal pungkasan nyebar coklat ing sisih ndhuwur lan ing njaba jajan. Dekorasi nganggo coklat utawa permen warna lan saiki sampeyan bakal duwe kue coklat sing enak sajrone sawetara menit lan tanpa oven.

Resep sing paling nyenengake kanggo bocah-bocah, ayo digawe!

Resep sing nyenengake kanggo bocah

Masak karo bocah-bocah bakal nggunakake wektu sing nyenengake lan nyenengake. Ya, siyap-siyap mengko golek glepung lan bahan liyane saka kabeh bagean sing bisa dideleng lan bisa uga sawetara sing ora katon. Nanging ora ana sing bakal ngilangi wayahe urip iki. Dheweke seneng nghias, nguleni lan ana ing kabeh langkah panjelasan kasebut. Mula, ing bagean iki kita wis milih resep-resep sing bakal digawe karo bocah-bocah sing bakal disenengi, amarga kabeh wis kasebut lan liya-liyane.

pizza

Sapa sing ora seneng nggawe pizza lan liya-liyane, dipangan? Uga, bocah-bocah uga. Mula, kita luwih becik golek pizza ing omah. Yen sampeyan tuku pangkalan sing digawe, sampeyan mung kudu nutupi kabeh sing paling disenengi, kayata tomat, keju, zaitun, sawetara sayuran utawa potongan daging sing adhem., antara liya. Yen sampeyan nggawe adonan, luwih apik, amarga sampeyan bakal ngeculake kanthi nambah banyu utawa glepung lan adonan. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa cocog karo dheweke!

Kue pop

Iki minangka jinis lollipop nanging digawe nganggo tangan kita dhewe. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggulung muffin ing mangkuk gedhe. Banjur, sampeyan bakal nambah keju krim lan kudu diuli nganti asile kompak. Saka adonan iki, kita bakal njupuk bagean cilik, sing bakal digawe bal utawa sampeyan bisa rata miturut selaras. Saliyane, sampeyan kudu nyawiji coklat putih lan nambah pewarna panganan kanggo nggawe warna sing beda. Kanggo nggawe pop-cake, kita butuh sawetara teken, sing bisa dadi legi kayata Mikado utawa tusuk sate. Sisih ndhuwur mau diwutahake nganggo coklat sing wis ilang lan klik ing bal adonan sing wis digawe. Saiki mung udan werni kabeh lan dekorasi kanthi warna kanthi serutan utawa mi coklat. Ngenteni garing nganti garing lan sampeyan bisa seneng karo kulawarga.

Masak cookie karo bocah-bocah, lan sampeyan bakal seneng

Biskut

Kue panggang minangka salah sawijining hobi sing apik kanggo bocah cilik. Amarga menehi bentuk minangka salah sawijining ide lan panganan cuci mulut sing gampang kanggo bocah. Pisanan, kita lebur udakara 150 gram butter lan aduk karo 100 gram gula. Tambahake endhog loro medium lan esen vanilla cilik. Kita nyampur kabeh kanthi apik maneh lan saring tepung 240 gram. Saiki mung tangan sampeyan reget kanggo mbentuk adonan. Banjur bisa nggawe bal lan mbentuk utawa nggunakake alat pemotong, gumantung saka pilihan sampeyan. Dekorasi lan panggangan.

Bonbon gedhang

Wiwit coklat katon ing tengah, mesthi bakal dadi resep resep paling lucu kanggo bocah. Ing kasus iki, yaiku potong sepasang pisang dadi irisan sing ora tipis banget. Saliyane, kita kudu nyawiji coklat ing mangkuk gedhe Saiki sampeyan kudu nyelehake saben irisan ing coklat sing wis ilang supaya nutupi kanthi apik. Dheweke bakal dibuwang ing tray sing kapisah. Kita bisa nghias kaya sing dikarepake lan menyang mesin pembeku. Asilé luar biasa!

Resep nedha awan kanggo bocah

Saiki kita bakal nggawe kombinasi sing sampurna kanggo bocah cilik ing omah. Amarga kita wis ngerteni gampang banget masak karo bocah cilik lan gawe resep masak kanggo bocah. Ing kasus iki, mesthi uga bisa mbantu kita, nanging kita bakal luwih fokus ide resep kanggo bocah sing ora pengin mangan kabeh. Yaiku ide supaya bocah mangan luwih sehat. Mula, kita bakal nikmati asil kreatif sing mbukak kabeh indera sampeyan lan kanthi pitulung sampeyan. Apa maneh sing bisa dijaluk?

Gawe resep karo bocah-bocah

Endhog sing bentuk jamur

Resep sing sampurna, sederhana lan cepet. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu masak endhog lan nalika wis meh adhem, kupas lan pasang ing nampan. Saiki Cut tomat ceri dadi setengah lan pasang dadi topi. Sampeyan bisa nyemprotake endhog ing tomat lan wis dadi. Sampeyan bisa ngiringi sajian iki kanthi salad sing sethithik lan eling yen luwih endhog yen endhog ora akeh kanggo asil sing luwih apik.

Panggang kue pembuka kanthi bentuk sing nyenengake

Sampeyan bisa mikir sawetara kewan lan recortar jajanan puff kanthi pasuryan. Sing paling gampang yaiku totohan ing basis bunder kanggo rai lan loro kanggo kuping. Mesthine, yen sampeyan pengin nggawe piggy, sampeyan bakal nyelehake basis bunder ing ngarep. Sampeyan bisa nempelake potongan jajanan puff kanthi adonan adonan kanthi sithik. Sampeyan menehi bentuk sing dipengini, sampeyan bisa nambah pengisi utawa dekorasi lan ing oven. Dheweke bakal seneng!

Reindeer Rudolf ing piring sampeyan

Yen sampeyan pengin dheweke mangan nasi putih, tomat alami lan sosis, sampeyan saiki bisa nggawe piring kanthi cara kreatif. Kanggo nindakake iki, sampeyan bakal nyelehake beras sing bunder banget ing tengah piring. Kanggo irung, kita bakal nggunakake tomat ceri setengah. Loro lembar zaitun bakal dadi mripat lan kanggo tanduk tanduk reindeer mbukak sithik ing tengah.

Salad Kelabang

Supaya dheweke uga mangan sayuran, ora liya coba gawe piring kreatif. Dheweke dhewe bakal bisa nulungi sampeyan. Ing babagan iki, yaiku babagan taruhan nggawe awak lipan kanthi irisan timun. Sirahe bakal separo maneh dadi tomat ceri lan sikile, wortel. Sampeyan bisa nggawe srengenge ing sisih ndhuwur piring nganggo jagung cilik.

Lentil bentuk beruang

Kita wis ndeleng resep sing bisa digawe karo bocah bisa kreatif banget. Mula, yen sampeyan ndeleng manawa bocah cilik dudu penggemar lentil, sampeyan kudu ngripta. Sampeyan bakal dilebokake ing piring, ing tengah, nggawa nasi masak kanggo nggawe cangkem. Kanggo kuping bruwang, endhog sing digodhog dadi loro, lan kanggo mripat, endhog godhok bunder lan zaitun ing tengah. Kanthi cara iki kita bakal menehi urip piring lan dheweke bakal matur nuwun. Sampeyan wis duwe bear lentil!

Resep sing endi sing bakal sampeyan lakoni karo bocah-bocah?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.