Juni, pemandangan sawetara festival musik sing paling penting

Festival musik

Sawise rong taun normalitas bali menyang Festival musik sirkuit Spanyol. Wiwit awal taun kita wis nyadari sawetara sing paling penting lan dina iki kita nambah sawetara sing paling penting sing klempakan ing sasi Juni.

Kita kudu ngenteni pungkasan watesan kanggo bali kanggo nikmati festival sing disaranake saiki: Primavera Sound Barcelona, ​​​​O son do Camiño, Azkena Rock lan Sonar Barcelona. Festival sing tiket, ing sawetara kasus, wis didol. Iku ora kaget kita amarga padha ora kanggo kantun wong! 

Swara Swara

  • Tanggal: Saka 2 nganti 12 Juni.
  • Panggonan: Parc del Fòrum de Sant Adriá de Besòs (Barcelona).

Festival Primavera Sound minangka salah sawijining festival musik paling penting ing negara kita. Sawise rong taun bakal bali menyang Parc del Fòrum de Sant Adriá wiwit Kamis 2 Juni nganti Minggu 12 Juni. 11 dina tanpa gangguan konser karo luwih saka 400 seniman tamu.

Swara Swara

Dina utama sing bakal ditindakake sajrone rong akhir minggu, saka 2 nganti 4 Juni lan saka 9 nganti 11 Juni, bakal dadi headliner. Serangan Massive, Trotoar, Lorde, Beck, The National, The Strokes, Gorillaz, Jorja Smith, Dua Lipa, Phoenix, Nick Cave & The bad seeds lan Tayler, The creator antara liya.

Saka 5 Juni nganti 8, konser bakal pindhah menyang papan sing beda ing kutha Barcelona, ing Primavera a la Ciutat kondhang. Lan ing dina Minggu, 12 Juni, festival kasebut bakal pamit karo pesta Brunch -On The Beach, pesta musik langsung ing ngendi Amelie Lens, Nina Kraviz lan Peggy Gou bakal tampil, lan liya-liyane.

O Putra Camino

  • Tanggal: Saka 16 nganti 18 Juni.
  • Where: Monte do Gozo (Santiago de Compostela).

Utawa padha Camiño 2022

Taun iki O son do Camiño janji ing poster paling gedhe ing sejarahe. Festival kasebut, sing bakal dianakake akhir minggu 16-18 Juni ing Monde do Gozo sing populer, bakal dadi headliners The Chemical Brothers, C. Tangana, Foals, Liam Gallagher, Anuel AA, Justice, Anne-Marie, Editors, Tïesto , Jason Derulo, Dani Martín lan Nathy Peluso, antara liya.

Luwih saka 40 seniman internasional lan ing akeh kasus bakal ngunjungi Galicia kanggo pisanan nunggu sampeyan ing Santiago de Compostela. Yen ora kejawab, ayo cepet-cepet, tiket kanggo rong telung dina festival wis entek.

Azkena Rock

  • Tanggal: saka 16 nganti 18 Juni.
  • Where: Mendizabala (Vitoria-Gasteiz).

azkena rock

Ing akhir minggu sing padha, saka 16 nganti 18 Juni, nanging ing Vitoria festival musik tradisional liyane, Azkena Rock, bakal mengeti XNUMXth sawijining.  The Offspring, The Afghan Wigs, Social Distortion, Patti Smith and Band, Emmylou Harris, Fu Manchu, Soziedad Alkoholika, Ilegales, Drive-by truckers lan Suzi Quatro bakal dadi sawetara seniman sing bakal tampil ing konser.

Isih ana bonus lan tiket dina, Dadi yen poster kasebut narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu ngunjungi situs web festival, tuku tiket lan rencana sampeyan tetep ing kutha kanthi kabeh kemungkinan sing ditawakake Azkena Rock.

Ngimpi

  • Tanggal: saka 16 nganti 18 Juni.
  • Panggonan: Fira Montjuic (Barcelona) lan Fira Gran Vía (L'Hospitalet de Llobregat).

Festival musik swara

Ora ana loro tanpa telu. Uga wiwit tanggal 16 nganti 18 Juni, festival musik liyane sing paling populer ing negara kita bakal dianakake, Sonar Barcelona. Festival kasebut Bakal duwe rong tahapan., Sónar by Day bakal dianakaké ing Fira Montjuïc (Barcelona) lan Sónar by Night ing Fira Gran Via L'Hospitalet de Llobregat.

Setaun kepungkur saiki kita ngerti 32 seniman pisanan saka program festival iki sing bakal dadi headliner The Chemical Brothers, C. Tangana, Richie Hawtin, Moderat, Eric Prydz, The Blaze, Morad, María Arnal lan Marcel Bagés lan Niño de Elche + Ylia + Banda "la valenciana".

sampeyan isih duwe wektu kanggo tuku tiket kanggo €200 lan mlebu karo tuku ing raffle gedhe. Senajan yen luwih seneng sampeyan uga bisa tuku karcis kanggo dina utawa wengi saka festival sing ndadekke bebarengan artis favorit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.