Pear cepet lan quiche keju wedhus

Pear cepet lan quiche keju wedhus

Quiches minangka kue sing gurih karo basis saka jajanan shortcrust lan Isi karo endhog lan crème fraîche sing dimasak ing open nganti disetel. Masakan Prancis klasik sing ngakoni akeh variasi lan saiki kita nggawe versi sing gampang banget: quiche cepet karo woh pir lan keju wedhus.

Nalika siji ora pengin complicate utawa pengin bisa nggawa resep kanggo meja ing wektu kurang, sumber apik kanggo nang ing massa komersial. Becik nggunakake adonan shortcrust komersial, nanging sampeyan uga bisa nggunakake a puff pastry, luwih gampang diakses ing supermarket apa wae. Yen wektu ora penting lan sampeyan pengin nggawe adonan dhewe, sampeyan bisa nemokake carane nindakake ing resep saka salmon quiche sing kita nyiapake kanggo nindakake wektu.

Minangka kanggo ngisi, nyiapake ora bakal ngandhani apa-apa. 10 menit pastry puff kudu digodhog ing oven wis cukup kanggo nyiyapake. Lan sampeyan mung kudu masak kentang ing gelombang mikro lan nyampur sawetara bahan. Apa kita miwiti?

Ingredients

  • 1 jajanan puff
  • 2 buah pir konferensi sing wis mateng, dikupas lan dipotong dadu (1,5cmx1,5cm)
  • 1 kentang, kupas lan potong dadu (1,5cmx1,5cm)
  • 80 g keju wedhus diced
  • 1 endhog putih kanggo sikat
  • Endhog 4
  • 70 g krim cair
  • Uyah lan lada
  • A sakepel saka kacang pinus

Langkah demi langkah

  1. Gulung jajanan puff lan nyelehake ing cetakan (bisa dicopot yen sampeyan pengin bisa ngawula ing piring utawa piring). Garis dasar lan tembok kanthi apik lan copot adonan sing berlebihan. Banjur, tusuk ngisor nganggo garpu, nyelehake kertas parchment ing ndhuwur lan garing sayuran ing ndhuwur. Panggang ing 190ºC ing oven sing wis digawe panas suwene 10 menit. Banjur copot kertas lan sayuran lan panggang 4 menit maneh. Yen wis rampung, copot lan adhem nalika nyiyapake isi.
  2. Kanggo nyiapake ngisi, nyelehake kubus kentang ing piring, tutup nganggo bungkus plastik lan njupuk menyang gelombang mikro. Masak kanthi daya lengkap kira-kira 4 menit nganti lembut.

Pear cepet lan quiche keju wedhus

  1. Saliyane, ing mangkuk, nyampur endhog karo krim Cairan lan jiwit saka uyah lan mrico.
  2. Sawise sampeyan wis nyiapake kabeh bagean saka ngisi, sikat puff pastry dhasar karo putih endhog supaya isine ora teles.
  3. Sawise mbagekke dadu kentang, keju lan woh pir ing cetakan.
  4. Rampung pour ing dicampur endhog lan krim, banjur obah jamur sethitik supaya penetrates uga antarane dadu, sadurunge sprinkling kacang cemara ing ndhuwur.

Pear cepet lan quiche keju wedhus

  1. Gawa menyang oven lan masak suwene 35 menit utawa nganti disetel lan coklat emas ing suhu 190ºC kanthi panas munggah lan mudhun.
  2. Njupuk metu lan ngenteni 10 menit kanggo nesu mangan woh pir cepet lan quiche keju wedhus.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.