Mode 80an

Mode 80an

Ora diraguhi, dasawarsa 80-an ditandhani urip kanggo akeh wong, mode saiki ora ana gandhengane karo mode sing saiki ana, nanging yen sampeyan urip 80-an sampeyan bisa uga ngelingi kanthi seneng lan kepiye sandhangan sing dienggo nalika semana paling dhuwur saka mode. Sanajan saiki, nalika ndeleng maneh, kita uga nemplek tangan.

Kanggo ngerti gaya kasebut, sampeyan mung kudu motret foto aktor film utawa seniman musik saiki, utawa yen sampeyan duwe foto dhewe wiwit semana, mula uga dadi luwih becik kanggo ngeling-eling. jins robek, jins sing rusak, choker, cincin driji papat ... Ora ana sing disenengi gawe flashback sithik Lan elinga yen taun wolung puluhan mung kari telung puluh taun kepungkur ... lan mode wis akeh owah wiwit iku!

Ing taun 80-an kabeh ana warna, ukuran lan eksperimen. Wanita bisa duwe eyeshadow kuning lan dandanan biru listrik kanggo lashe, bebarengan karo rambut sikat lan bantalan pundhak sing angel dilewati ing 200 meter. Soko sing kondhang saiki yaiku akeh tren mode yaiku unisex: jaket, celana, sepatu olahraga utawa tren rambut dinikmati para pria lan wanita ing taun 80an.

Mode 80an

Yen sampeyan ngelingi kabeh tren iki, sampeyan mesthi bakal bejo amarga iku wayah sing pas. Mungkin saiki ngelingi sampeyan bakal dadi nostalgia, nanging kudu dielingi. Yen sampeyan ora nate urip lan sampeyan pancen isih enom, bisa uga nalika dheweke ngandhani bakal katon gedhe banget utawa sampeyan bakal angel ngerti kepiye cara supaya jinis iki bisa disenengi wong. Aku seneng banget. Werna pelangi, celana jins sing susah, atap sing nyala, jins ceking, rantai sing dikepengini ... Kabeh penting karo mode 80an. Sabanjure aku bakal ngomong babagan sawetara sorotan ing mode 80an sing mesthi bakal menehi sampeyan apik kenangan.

Sorotan kanthi mode 80an

Paket Fanny

Sadurunge wiwit ngremehake fungsine, saiki praktis lan apik. Iki minangka cara sing cocog kanggo nyedhiyakake dhuwit, kunci lan kabeh sing dikarepake tanpa kudu nggawa dompet. Umume kemasan fanny digawe saka kain sintetis lan mode mutlak ing taun 80an.

Kacamata Ray Ban

Saiki Ray-Ban isih dadi merek favorit wong kanggo kualitas lan desain kacamata. Nanging merek iki duwe popularitas paling dhuwur ing taun 80an nalika selebriti wiwit nggunakake. Kita wis ngerti manawa selebriti pengin nganggo apa-apa, akeh wong seneng tuku aksesoris sing padha. Ing taun 80-an, penggemar kaca tingal Ray-Ban, kayata Madonna, Tom Cruise, Michael Jackson lan Debbie Harry, Pengaruh sing apik tanpa mangu-mangu!

Kaos karo slogan

Saiki, sampeyan uga bisa ndeleng Kaos nganggo slogan utawa frase, lan kayane minangka perkara sing wis suwe kita senengi. Nanging ing taun 80-an ana ing endi-endi lan pesen kasebut kalebu macem-macem jinis: politik, humor, bioskop, lsp.

Mode 80an

Coklat

Yen ana perkara sing ora bisa ilang ing mode wanita, mesthine para makelar. Choker ora mung mlebu ing pungkasan taun 80an, nanging uga urip ing pirang-pirang wanita wis suwe, amarga paling ora nganti pertengahan taun XNUMXan. Malah saiki Ana sawetara wanita sing tetep nang ing kaendahan choker, nanging mesthine gayane beda.

Kalung lan anting-anting

Kalung lan anting-anting saka taun 80-an luwih gedhe lan luwih warni, luwih apik. Iki minangka cara kanggo menonjol lan kabeh wanita tresna marang dheweke. Kalung nganggo bal warna utawa anting-anting gelang utawa bentuk liyane sing ukurane amba lan warni… kabeh ana pilihan sing apik!

Werna kanggo sandhangan

Ing mode pria lan wanita, warna klambi iku penting lan sing luwih apik, luwih apik. Sanajan mesthiAna uga sawetara wong sing luwih wicaksana sing seneng warna ing warna pastel ... sanajan bantalan pundhak, rambut sisir, buntut kuda ing pria uga sepatune rata utawa nganggo tumit ora bisa ilang. Celana pendek utawa celana panjang sing ditutupi duwe warna sing padhang banget.

Mesem utawa praupan sing mesem

Ya, lencana esem wis teka. Pasuryan sing mesem dirancang ing taun 70an, nanging ing taun 80-an kanthi budaya psychedelic mula katon. Minangka simbol positif saka sih apik tumrap manungsa liyane lan mulane wiwit digunakake ing sandhangan. Dina iki kita bisa nemokake dheweke kanggo nggabungake ing kabeh pesen teks, nanging ing taun 80-an dheweke misuwur ing lencana, kaos, pin ...

Bantalan pundhak

Kaya sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, bantalan pundhak ora bisa ilang kanggo ngrampungake tampilan taun 80an. Bantalan pundhak ora duwe tujuan liyane yaiku katon duwe pundhak sing luwih jembar lan pinggul luwih sempit. Iki minangka cara sing aneh kanggo nuduhake kasampurnan ing tokoh manungsa. Akeh wanita lan pria milih tren iki lan tas pundhak seneng banget. 

Mode 80an

Kaos sutra

Kaos sutra sing dicithak dirancang kanggo ngidini awak ambegan kanthi apik lan uga cetakan kanggo menehi tampilan khusus. Iki menehi tampilan mewah amarga tenunan sutra lan cetakan sing apik. Saiki, sampeyan meh ora bisa masang maneh, iya?

Klambi 80-an

Klambi 80-an ora nggawe kita preduli karo sapa wae. Klambi mesthine minangka bagean dhasar saka sandhangan wanita lan mulane padha dadi bagean utama lemari wanita. Klambi wiwit ndhuwur dhengkul, ditandhani pinggul lan bisa rok sing diobong utawa potlot.

Titik polka, cetakan, warna-warna cerah, lan utamane abang, yaiku sing paling narik kawigaten gaun ing taun 80an. Tali lan garis leher uga wiwit dadi bagean saka gaun lan wanita seneng banget, lan kita isih tresna nganti saiki !

Iki minangka sawetara babagan mode 80-an sing sampeyan wis kelingan banget, nanging ana akeh liyane sing bisa uga bisa ditemokake. Apa sing bakal sampeyan sorot saka mode 80-an? Apa ana khusus sing sampeyan seneng banget sing bakal dienggo maneh utawa nuwun sewu nalika sampeyan tampilake? Kandhani!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   bianeth ngandika

    Losanos 80 ora menarik