Polusi ing kulit: Kepiye pengaruhe?

Carane polusi mengaruhi kulit

Kita tansah ngeyel yen kita kudu njaga perawatan kulit sing apik. Amarga ana akeh faktor sing bisa ngrusak lan ya, polusi ing kulit sampeyan Iku salah siji saka wong-wong mau. Sanadyan kita kudu cetha yen ora mung mengaruhi kulit nanging uga bisa mengaruhi awak, utamané paru-paru.

Nanging bisa uga wis ngomong babagan perkara sing luwih gedhe lan kita bakal fokus babagan kontaminasi sing bisa ditinggalake ing kulit sampeyan, sing ora sithik. Wiwit sawetara saka jalaran saka iku bisa presented ing luwih cepet utawa luwih bukti lan liyane ing long term. Temokake carane kabeh iki mengaruhi kulit alus sampeyan!

Nyuda antioksidan kulit

Nalika kita ngomong babagan kontaminasi ing kulit, kita uga ngomong babagan gas sing asalé saka kendaraan, uga bledug utawa hawa dhewe. Dadi tekan kulit kita kanthi cara langsung lan iki bisa nyebabake antioksidane mudhun.. Antarane wong-wong mau kita nyorot vitamin C utawa E. Loro saka esensial gedhe. Wiwit pisanan njupuk care maksimum iku, nyegah tuwa durung wayahe, tanpa dilalekake iku uga penting kanggo gawé kolagen. Dene sing kapindho njebak radikal bebas sing dadi penyebab rusake kulit kita. Dadi yen langka, mula umume kulit kita nandhang sangsara. Saiki kita ngerti sethitik liyane!

reresik rai

nyebabake kekeringan

Mesthi ing sawetara kesempatan sampeyan wis ngeweruhi lan sampeyan ora ngerti banget apa iku amarga. Inggih, kita kudu ngomong babagan kasunyatan sing, minangka aturan umum, kontaminasi ing kulit bisa katon liwat kekeringan. Mula, penting banget kanggo ngresiki rai kanthi apik ing wayah esuk lan ing wayah wengi. Saka reresik ngandika, kita bakal nggunakake krim moisturizing apik. Supaya bisa ndeleng kepiye elastisitas maneh ana ing rai kita. Mesthi wae saliyane krim dhewe, ora kaya milih obat alami utawa omah. Ing ngendi bahan-bahan kayata madu, alpukat utawa gedhang bakal ana, amarga kabeh mau nambah hidrasi, sing kita butuhake.

luwih kukul

Sanajan pancen kekeringan minangka salah sawijining masalah polusi ing kulit, kadhangkala bisa uga ana paningkatan sebum. Mulane, kenaikan iki bakal nyebabake luwih akeh rereget ing pori-pori lan kanthi mangkono, bakal nyebabake munculé pimples. Dadi maneh kita kudu nyebutake yen perawatan kulit minangka sing paling dhasar. Kanggo alasan iki, kita kudu nambah yen seminggu sepisan, sampeyan kudu nindakake exfoliation, amarga kanthi cara iki, kita bakal ngucapake pamit kanggo sel mati.

perawatan pasuryan

Katon kerut

Mesthi sampeyan wis bisa ngira, amarga pancen nalika kita ngomong babagan kekeringan sing disebabake dening polusi, uga nyuda vitamin, kita duwe kerutan. Kulit bakal luwih kenceng lan mulane, garis ekspresi bakal menehi kerutan sing luwih akeh. Kanggo nindakake iki, kita kudu nyegah kanthi nggunakake krim dina utawa serum sing tanggung jawab kanggo ngasilake cahya menyang rai lan mesthine, lembut.

Luwih iritasi utawa kulit rosacea

Ing kasus iki, kudu dikandhakake yen rosacea bisa duwe macem-macem panyebab, nanging ing kabeh, kontaminasi uga minangka salah sawijining sing utama. Werna abang sing bisa katon ing kabeh pasuryan uga amarga srengenge, angin utawa kelembapan. Cuci rai kanthi apik nanging aja nganggo sabun utawa banyu sing adhem utawa panas banget. Perlindhungan srengenge minangka krim liyane sing kudu digatekake saben dina. Saiki kita ngerti carane polusi mengaruhi kulit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)