'Sequía' minangka seri TVE anyar kanthi praupan kondhang

Rodolfo Sancho

'Kekeringan' wis dadi kasunyatan ing TVE. Ing prekara iki, dudu platform sing biasane dibahas, sing menehi warta menarik. Kayane saluran biasa uga milih fiksi lan ing kasus iki saka tangan para aktor kondhang lan Spanyol.

Kanggo apa sing katon bakal nampa resepsi sing apik lan sing penting, kanggo argumentasi manawa bakal menehi pengaruh kaya sadurunge. Iki minangka sensai, mula misteri bakal ana ing sisih kita nanging luwih akeh tema sing bakal ditambahake ing tema sing mesthi disenengi. Sampeyan pengin ngerti luwih lengkap?

Apa plot 'Kekeringan'

Kita miwiti kanthi ngerti apa sing bakal ditemokake ing seri TVE anyar iki kanthi kolaborasi karo televisi Portugis. Ya, kaya sing wis kita maju, pancen nyenengake diwiwiti karo misteri sing durung bisa diselesaikan ing sawijining kutha. Papan iki wis ngerti kepiye kahanan mangsa garing. Nanging amarga dheweke ana rong mayit kanthi tatu sing ditembak sing wis suwe ana ing kana. Wiwit semana, polisi dadi pejabat nyoba ngrampungake tindak pidana iki.

Aktris Elena Rivera

Nalika identitas para korban wis dingerteni, rong kulawarga nyebrang dalan sanajan ora saka papan sing padha. Nanging iki bakal ndadekake akeh rahasia lan hubungan sing didhelikake bakal katon. Nanging uga kita bakal nemokake pengkhianatan, tresna lan akeh ambisi. Umumé, kita wis duwe ringkesan babagan kabeh sing bakal nggawe 'Kekeringan' minangka salah sawijining seri anyar sing bakal sampeyan temokake. Saiki, syuting diwiwiti, mula kudu ngenteni luwih suwe.

Papan sing bakal kita deleng ing seri kasebut

Mesthi sawetara lokasi syuting bakal dadi akrab karo sampeyan, amarga jarene rekaman bakal diwiwiti ing wilayah Cáceres, uga ing Madrid. Nanging kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, yaiku produksi bareng karo televisi Portugis, mesthine manawa wilayah Lisbon utawa Cascais uga bakal dadi gambar utama, kaya sing dituduhake dening VerTele! Dadi, mung ngerti data kasebut, kita bakal ngerti manawa bakal janjeni akeh, amarga lokasi uga duwe daya tarik sing apik lan sing nambah argumen wis bisa ngomong babagan dheweke.

Miryam Gallego

Apa karakter ing seri kasebut?

Siji tangan sing ditemokake Rodolfo Sancho, sing kabeh kita kenal wis miwiti seri kayata 'Al ninggalake kelas' lan tuwuh ing wong liya kayata 'Amar ing jaman susah', 'Isabel' utawa 'Pelayanan wektu', lan liya-liyane. Ing jejere dheweke yaiku aktris kasebut Gambar placeholder Elena Rivera kita wis ndeleng dheweke ing 'Servir y Protecte', 'La Truth' utawa 'Inés del alma mía'. Miryam Gallego minangka jeneng liyane sing uga muncul ing antarane para protagonis seri TVE. Kaloro 'Wartawan' lan 'Red Eagle' utawa 'rahasia Negara' uga duwe.

Dadi, nalika ndeleng pemeran utama kebak lintang-lintang hebat, tanpa lali Miguel Angel Muñoz manawa kita ngelingi dheweke saka 'Langkah maju' utawa 'Sindrom Ulysses', lan liya-liyane. Ing sisihane, kita uga bakal ndeleng Juan Gea, sing duwe karier dawa ing televisi lan ing dunia bioskop lan uga ing teater kanthi akeh karya. Aktris Portugis Margarita Marinho lan aktor Guilherme Filipe dheweke uga melu pemeran. Minangka syuting saiki diwiwiti wiwit wiwitan musim panas, saiki ora ana data babagan seri kasebut. Nanging kita ngarep-arep supaya kita bisa nikmati kabeh aktor lan aktris kasebut ing layar cilik.

Gambar: Instagram.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.