Perawatan kanggo jagung

Cara mbusak jagung sikil sing lara

Apa sampeyan ngerti cara nyopot jagung saka sikil sing lara? Dina iki, kita menehi akeh tips, perawatan sing paling apik, lan liya-liyane kanggo pamitan.

Rutinitas kaendahan

Rutin kecantikan sadurunge turu

Kita ngandhani apa sing bisa ditindakake rutinitas kecantikan sing paling apik sadurunge turu kanggo ngrawat kulit kanthi jero.

gelas susu magnesia

Susu magnesia

Kita ngomong babagan mupangat sing dimupangatake susu magnesia kanggo awak, kanggo kulit lan kanggo awak. Apa sampeyan ngerti apa tujuane?

Rambut nganggo volume

Cara nggawe volume rambut

Kita ngandhani carane sampeyan bisa entuk rambut kanthi sithik, sing penting kanggo rambut lurus lan lurus.

Perawatan kecantikan

Perawatan kecantikan kanggo wengi

Kita ngandhani sawetara perawatan kecantikan sing menarik sing bisa digunakake ing wayah wengi, kanggo ngurus awake dhewe lan supaya luwih apik.

Pangobatan ketombe

Obat kanggo mungkasi ketombe

Kita ngandhani carane sampeyan bisa nggunakake sawetara obat kanggo ngilangi ketombe kanthi cara sing gampang lan ngurus kulit kepala saben dina.

Perawatan kuku

Lenga kuku

Minyak pucuk bisa dadi kosmetik sing apik sing bisa mbantu awake tetep hidrasi lan dijaga kanthi apik kanggo nggawe manikur.

Lilin depilatory

Lilin kanggo waxing sikil

Kita ngomong babagan cara efektif waxing kanggo nyemprotake sikil, teknik sing digunakake kanthi akeh sing duwe kaluwihan lan kekurangan.

Minooksil

Cara ngetrapake minoxidil

Kita pitutur marang kowe apa minoxidil lan cara ditrapake ing kulit sirah kanggo ngobati rambut rontog lan alopecia.

Krim nyuda

Cara nggawe krim nyuda krasan

Kita pitutur marang kowe carane nggawe krim nyuda krasan kanggo musim panas kanthi bahan alami lan gampang ditemokake.

Kulit sing luwih enom

Vitamin E kanggo kulit

Kita ngandhani apa rahasia sing diwenehake karo vitamin E sing hebat ing kulit kita, sing dikenal minangka vitamin para mudha.

Gel lidah buaya

Cara nggawe krim lidah buaya

Temokake cara nggawe krim lidah buaya sing apik kanggo kabeh jinis kulit. Krim alami sing ngurus kulit saben dinane.

Perawatan kecantikan

Perawatan kecantikan ing omah

Kita ngandhani sawetara perawatan kecantikan omah sing paling apik kanggo kulit lan rambut, perawatan sing bisa ditindakake kanthi produk alami.

Sifat Rosemary

Sipat sabun Rosemary

Kita ngandhani panggunaan lan sifat mupangate sing ana ing sabun rosemary kanggo kulit lan uga rambut kanggo saben dinane.

Titik kukul

Cara nglawan bintik kukul

Kita pitutur marang kowe carane bisa nglawan kulit ing kukul, masalah sing bisa uga nyebabake bekas lara.

Tanduran Rosehip

Rosehip kanggo bekas

Kita pitutur marang kowe carane nyegah lan nyuda bekas nganggo minyak rosehip, produk alami berkualitas tinggi.

Pijet nyuda weteng

Cara nindakake nyuda pijet

Temokake mupangat sing gedhe kanggo nyuda pijet. Cara nindakake, kontraindikasi lan kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan teknik iki.

Topeng pepaya

Cara nggawe topeng pepaya

Topeng pepaya minangka kosmetik alami sing apik sing bisa mbantu kulit lan rambut kanggo hidrasi lan lembut.

Minyak klapa

Topeng minyak klapa

Topeng sing digawe nganggo minyak klapa bisa dadi sekutu sing apik banget, amarga hidrat banget lan digunakake ing kulit lan rambut.

Bathi lempung alami

Cara ngrasakake adus lempung

Bathay lempung cocog kanggo ngrawat kabeh jinis kulit lan uga masalah kayata dermatitis, sanajan bisa ditrapake ing omah.

mbusak bunderan peteng

Cara mbusak lingkaran peteng

Yen sampeyan pengin ngerti cara mbusak lingkaran peteng, kita menehi solusi sing paling apik, lan sing paling bisa digunakake, kanggo pamitan selawase.

Nyegah kisut

Cara nyegah kisut

Sinau babagan cara nyegah kisut, amarga kebiasaan saben dina sing nyebabake kerutan katon durung diwasa.

Rambute peteng

Cara nggawe rambut peteng

Temokake cara sing kudu peteng rambut, nganggo pewarna utawa produk alami, amarga kabeh duwe kaluwihan.

Lidah buaya kanggo kulit

Lidah buaya kanggo kisut

Aloe vera utawa gel lidah buaya iku sampurna kanggo ngladeni kisut ing pasuryan, produk alami sing uga nduweni sifat liyane.

3 perawatan khusus kanggo kulit rai

Ing artikel kaendahan saiki, kita bakal ngobrol babagan 3 perawatan khusus kanggo kulit rai: scrub, topeng lan serum. Apa sampeyan nggunakake?

Kuku sing kuwat

Cara njaluk kuku sing kuwat

Temokake faktor apa sing nyebabake sampeyan entuk kuku sing kuwat lan sehat, wiwit panganan nganti manikur sing sampeyan lakoni.

Cara lilin nganggo tempel gula

Yen sampeyan wis bosen nyoba macem-macem cara ngilangi rambut lan ora kepenak, aja nganti lali nemplek gula. Ekonomis lan awet.

Entuk ide manikur Prancis modern

Temokake ide paling apik kanggo manikur Prancis sing asli banget. Desain sing ora bisa uwal saka gaya lan kombinasi karo kabeh tampilan.

Topeng timun

3 topeng alami kanggo cacat rai

Temokake telung topeng alam sing gampang lan murah kanggo nglawan bintik-bintik sing katon ing rai amarga owah-owahan umur utawa hormon.

brazilian straightening

Straightening Brasil

Ngleres Brasil minangka pilihan sing akeh wanita - lan sawetara pria - milih duwe rambut lurus lan apik kanthi luwih dawa. Apa sampeyan ngerti kepiye carane nggawe?

Apa gunane brunette? Temtokake dhewe

Yen sampeyan ngupayakake njaga kulit supaya tetep adil lan sampeyan mula ora mangu-mangu yen coklat dadi ala kaya sing diucapake, aja padha sumelang, kita mbantu sampeyan mutusake.

Mint kanggo rambut

Obat alami karo peppermint kanggo rambut

Peppermint minangka salah sawijining sekutu paling apik kanggo rambut nalika ngomong babagan obat alami. Temokake kabeh sing bisa ditindakake tanduran iki ing rambut

Cara golek perm ing omah

Yen sampeyan pengin ngrampungake perm ing omah, kita bakal nuduhake sampeyan carane nindakake kanthi pandhuan langkah demi langkah. Solusi sing cocog kanggo menehi volume rambut.

Rambut alami lan sehat

Resep wortel kanggo rambut sehat

Apa sampeyan pengin nemokake kabeh sing bisa wortel kanggo rambut? Banjur aja lali resep iki nganggo wortel lan sampeyan bakal bisa ndeleng asil sing apik 

Rambute kriting

5 topeng alami kanggo rambut kriting

Yen sampeyan duwe rambut kriting lan pengin katon luwih sutra, kanthi cemlorot lan nganggo keriting sing paling ditandhani, aja lali limang topeng alami iki

perawatan kulit sirah

Kulit sirah lan rambut

Dina iki, kita bakal menehi serangkaian tips kanggo kesehatan kulit kepala lan rambut umume, ati-ati supaya sampeyan ora bisa ninggalake ing musim salju utawa musim panas

Nyelehake awak sing pantes

Nyelehake awak sing pantes lan tindakake tips iki kanggo pertempuran selulit utawa kulit jeruk sing dilokalisasi lan kulit kendur.

kulit kendur

Penyebab kulit kendur

Sagging minangka salah sawijining akibat tuwa maneh mula kudu dingerteni kenapa kedadeyan kasebut.

Apa sing diarani 'peeling'?

Apa sing diarani 'peeling'? Jinis, mupangat, pitakon sing asring ditakokake lan kepiye cara nggawe 'peeling' krasan dhewe.

Nourish rambut sadurunge musim panas

Sadurunge musim panas nyiyapake rambut supaya siyap kanggo kabeh wulan sing paling panas ing taun iki, mula aja nganti uyah, segara, klorin utawa kolam renang

Nyawiji nada pasuryan sampeyan

Sampeyan bisa nggabungake nada pasuryan kanthi ngetutake tips lan perawatan alami sing dituduhake ing artikel kasebut. Nyingkirake reregetan!

Rambute!

Rambute! Ngarep-arep menyang musim semi-musim panas, terus maju '. Sinau babagan ngilangi rambut laser, teknik sing paling efektif saiki.

Abjad kaendahan rai (III)

Lan nganggo Abjad kaendahan rai (III) aku ngrampungake seri iki. Muga-muga sampeyan wis sinau babagan kaendahan sing anyar.

Abjad kaendahan rai (I)

Kanthi alfabet kaendahan pasuryan (I), sampeyan bakal menehi bagean pertama babagan serangkaian istilah kecantikan sing kudu dingerteni kabeh.

Apa sampeyan duwe masalah kukul?

Yen sampeyan duwe masalah kukul nanging pengin dandanan kanthi normal lan bisa nyametake cacat cilik kasebut, waca lan maca artikel ing ngisor iki.

Ngadhepi Musim Panas: Eksfoliasi Kulit

Musim panas wis cedhak lan kita ora kudu ninggalake eksfoliasi kulit sing apik, ing rai lan awak, nganti wayahe pungkasan. Kanthi cara iki kita bakal ngindhari reregetan.

Krim becik miturut jinis kulit sampeyan

Yen sampeyan durung nemokake krim sing cocog kanggo sampeyan, waca pandhuan iki kanggo nerangake jinis kulit lan krim sing bisa ditrapake kanggo masing-masing.

Krim petir kulit Revitol

Yen sampeyan duwe bintik-bintik ing kulit lan nada sing ora homogen, ora ana sing luwih apik tinimbang krim Revitol sing bisa madhangi kulit.

Produk kecantikan DRN

Yen sampeyan pengin menehi rambut padhang, sampeyan pengin dadi kuat lan apik banget, ora ana sing luwih apik tinimbang produk kecantikan rambut DRN.

Krim awak Jergens

Yen sampeyan kudu menehi kontribusi nutrisi ing kulit, ora luwih becik krim ing tangan Jergens ana ing tangan.

Salep cicatral

Yen sampeyan duwe bekas kulit ing kulit lan sampeyan pengin lunga kanthi cepet lan bisa pulih kanthi cepet, ing kene kita nuduhake salep Cicatral.

Kapsul anti-cacat inovasi

Yen sampeyan pengin duwe kulit sing sampurna lan nyingkirake cacat, ora ana sing luwih apik tinimbang perawatan kapsul Inovasi.

4 trik alami kanggo ngilangi komedo

Sampeyan esuk-esuk tangi, ndeleng dhewe ing pangilon, lan wis ana papan sing ireng, nanging… Apa sampeyan ngerti cara nyopot tanpa nyisihake bledug?

3 gosok krasan kanggo sikilmu

Sawise musim panas, akeh sing lali pentinge sikil. Dheweke ora kena ditinggal, amarga dheweke kudu dirawat sawayah-wayah taun.

Dina iki, aku bakal menehi sawetara tips supaya sikilmu sampurna sajrone Autumn-Winters, trik sing bisa sampeyan lakoni saka omah.

Krim vasenol

Yen sampeyan pengin njaga kulit kanthi rapi, ora luwih becik ora mung ngombe krim pelembab Vasenol saben dina.

Pelembut rambut alami

Ing kene, sampeyan ngenalake sampeyan sawetara piranti lunak alami sing lembut supaya rambut sampeyan luwih dawa.

Produk kecantikan Eberlin

Yen sampeyan pengin tampil sampurna ing saben wektu, ing kene kita nuduhake sawetara produk kecantikan sing paling apik saka Eberlin.

Betalfatrus, Isdin Nail Lacquer

Yen sampeyan pengin nglindhungi kuku, jaga supaya dirawat kanthi apik lan ora rusak utawa ora duwe warna kuning, apa cara sing luwih apik tinimbang nggunakake Betalfatrus saka Isdin.

Produk Rambut Kering Kerastase

Yen sampeyan duwe rambut sing cukup garing, ing kene kita nuduhake produk Kerastase sing paling apik supaya bisa menehi nutrisi saka oyot nganti ujung.

Pelembab Rahasia Victoria

Ing kene sampeyan duwe rangkaian krim pelembab sing ideal kanggo ngurus kulit, saka Victoria's Secreto, kanthi esensi alami lan seger.

Topeng rumput laut Nori

Sampeyan bakal nemokake topeng alam sing paling apik adhedhasar rumput laut nori ing kene, produk sing apik kanggo njaga kulit tetep alus, alus lan ora kerutan.

Perspirex, pamit kringeten

Apa sampeyan ngalami masalah kringet? Minggu kepungkur, kita bisa melu presentasi Perspirex ing Madrid, lan bisa ndeleng akeh ...

Produk sing digawe karo madu

Ana pirang-pirang produk sing digawe karo madu, lan sawetara uga ora dingerteni. Nanging bahan sing penting banget kanggo ngurus rambut lan kulit.

Vitesse Krim Kaviar Banget

Krim Vitesse anyar digawe saka kaviar. Kayane bisa dadi perawatan sing apik kanggo wanita sing ngurus awake dhewe.

Klasifikasi kulit

Ngelingi klasifikasi kulit, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa perawatan kulit sing normal cukup kanggo nyegah kulit sing garing, uga ing kulit sing berminyak.

Pecah prostesis payudara

Pecah prostesis payudara utawa implan biasane kedadeyan sawise kacilakan utawa trauma ing dada. Sapa sing ora krungu ...

Perm eyelash ing omah

Lengkungan bulu mata sing diproduksi kanthi permanen, entuk tampilan alami lan njaga bulu mata disorot lan ...

Krim alami kanggo bokong

Kaya sing wis sampeyan ngerteni, negesake bokong kudu kerja, olahraga, krim lan akeh usaha. Akeh krim duwe ...

Gosok mripat

Prilaku sing mung mbuwang mata sampeyan mung aneh, ayo diadhepi. Kontur mata duwe kulit liyane ...

Kabeh babagan Amelán

Kulit kita bisa uga nuduhake bintik-bintik peteng, amarga efek sunar srengenge utawa faktor liyane. Dheweke pancen pancen ora enak lan ...

Innéov, kapsul kaendahan

Kaya sing wis dijanjekake minangka utang, dina iki aku bakal ngomong karo sampeyan babagan innéov. Produk sing inovatif banget sing wis dingerteni sawetara lan ...