Rok kulit

9 rok wulu kanggo mangsa

Kulit minangka salah sawijining bahan sing paling misuwur ing koleksi mode saiki. Bahan trendi ...

Gaya kanthi rok lipit

Ide gaya kanthi rok lipit

Dudu pisanan sing ngomong babagan rok lipit minangka tren. Minggu kepungkur kita wis nindakake ing ...

Kanthi kaos oblong

Karo kaos ing endi wae

Yen dasawarsa kepungkur, dheweke ngandhani yen dina iki kita bakal nggabungake kaos kaya sing ...

Gaya Khaki

Werna khaki ya ing lemari

Setengah ing antarane ijo lan coklat, khaki minangka warna sing angel ditetepake nanging gampang dianggo ing taun kasebut. Kita nuduhake dheweke kanthi 7 tampilan.

NYFW

Kabeh tren musim semi saka NYFW

New York Fashion Week, NYFW, wis rampung lan ing Bezzia kita maneh babagan tren sing paling misuwur utawa sing ngejutake kita.

Jaket modis

Jaket modis ing Musim Gugur 2019 iki

Apa sampeyan pengin ngerti apa sing bakal dadi jaket modis ing musim salju iki? Bakal ana telu lan ing Bezzia saiki bakal dikandhani saiki kanggo nemokake.

Werna sing luwih apik

Iki minangka warna sing luwih apik

Werna sing disenengi sampeyan bakal bisa nggunakake paling maksimal. Apa sampeyan pengin ngerti apa sing miturut kulit, rambut lan mripatmu?

Alas kaki Eco

Apa alas kaki eko

Kita ngandhani babagan carane ngerti alas kaki eko lan cara ngenali supaya bisa nggunakake versi sing paling ramah lingkungan.

Baju renang putih

Koleksi kamar mandi mangga 2019

Koleksi jedhing Mango ing 2019 ngemot proposal, warna lan pola anyar sing wis dingerteni, nanging luwih seneng nggunakake maneh.

Katon nganggo nada oranye

Nada jeruk isih dadi tren

Nada anget duwe peran utama ing taun iki, utamane oranye. Kita nuduhake sampeyan carane nggabungake menyang klambi.

Koleksi partai H&M

H&M nampeni musim pahargyan

H&M nampani kita ing musim perayaan kanthi koleksi unik. Warna pastel lan pilihan sing apik banget tanpa mbuwang luwih akeh.

Gabungke warna pastel

Cara nggabungake warna pastel

Werna pastel menehi gaya feminin, romantis lan gaya sing apik banget. Nanging kanggo nindakake iki, kita kudu ngetutake sawetara langkah-langkah sederhana.

Katon karo blazer

Blazer lan blazer ngenteni wayahe

Blazer lan jaket duwe kamulyan sing luwih gedhe nalika cuaca apik. Apa sampeyan ngerti cara cocog karo sandhangan iki ing versi polos lan pola?

Amarillo

Kuning nduwur pameran fashion

Werna kuning ora katon ing windows toko. Werna sing bakal misuwur ing musim ngarep, nanging apa sampeyan ngerti carane bisa njupuk kauntungan?

Kepiye supaya katon luwih langsing

Tips fashion supaya luwih ramping

Saiki katon luwih ramping kanthi sawetara tips lan trik mode sing gampang. Antarane warna lan sandhangan pilihan sing apik yaiku trik.

NYFW

Paling apik ing Minggu Fashion New York

6 dina khusus kanggo fashion wanita, luwih saka 200 pertunjukan ... Apa sampeyan pengin maneh review babagan sing paling apik ing Minggu Fashion New York? Gabung karo kita

Pra-koleksi Sfera Grand Hotel ss19

Hotel Sfera Grand: Pra-Koleksi ss19

Sfera bubar nyunting Grand Hotel, buku telusuran kanggo menehi Pre-Collection ss19. Apa sampeyan pengin ngerti kabeh warta babagan koleksi iki?

Katon Valentine

Katon metu ing Dina Valentine

Kita menehi sampeyan serangkaian ide kanthi tampilan kanggo nedha bengi Valentine. Pilihan sing elegan, modern lan umume nyaman.

Kantor katon

Gagasan tampilan kantor klasik

Senen, bali menyang rutinitas. Ing Bezzia, kita bakal miwiti minggu nuduhake tampilan kantor klasik, dadi sampeyan ora kekurangan ide.

Sales 2019 kanthi mode

Tips tuku ing sales 2019

Penjualan taun 2019 wis ana. Mula, penting dielingi pirang-pirang tips supaya kita bisa tuku kanthi tliti lan mung apa sing dibutuhake.

Duwe sikil sing luwih dawa

Kepiye sikil luwih dawa

Duwe sikil sing luwih dawa wis dadi kasunyatan. Kanthi ngetrapake tips lan trik mode tartamtu, kita bisa entuk siluet sing luwih langsing.

Pucuk glitter

9 Ndhuwur Sparkly kanggo Taun Anyar

Mung kari sawetara dina kanggo maelstrom Natal kanggo nyedhot kita. Apa sampeyan wis nggoleki New Year Eve? Puncak barang cemlorot iki bisa mbantu sampeyan ngrampungake.

Hadiah kanggo dheweke

Hadiah Natal kanggo dheweke

Ing Natal akeh hadiah sing diijolke. Apa sampeyan butuh ide hadiah kanggo dheweke? Kita nawakake macem-macem ide miturut anggaran sampeyan.

Hadiah Natal

Hadiah Natal kanggo dheweke

Kita menehi sawetara ide sing apik kanggo nggawe hadiah fashion Natal, wiwit kaos kaki sing nyenengake nganti sepatu olahraga sing paling trendi.

Musim salju katon nganggo kulit

Sandhangan kulit, klasik musiman

Kulit minangka bahan sing kasedhiya ing koleksi firma mode musim gugur-musim salju. Apa sampeyan ngerti carane njupuk kauntungan saka iku?

Mangga: Musim pesta ing kene

Mangsa preinan tekan Mango

Musim preinan wis teka ing Mango kanthi koleksi "Musim pesta wis teka!" sing glitter, sequins lan velvet minangka protagonis.

Kantong unta

9 tas unta saben dina

Kantong unta serbaguna kapan wae taun iki. Potongan kaya sing wis dipilih bisa mbantu sampeyan ngrampungake busana saben dina.

Koleksi olahraga anyar saka Oysho

Koleksi olahraga anyar saka Oysho

Oysho nemokake kita liwat crita paling anyar sing nganggo sandhangan olahraga anyar kanggo olahraga ski lan olahraga ruangan liyane utawa menyang gym.

Trendi Magnolia: Kampanye FW 18/19

Trendi Magnolia: Kampanye FW 18/19

Kampanye musim gugur-musim salju 18/19 sing anyar saka perusahaan Spanyol Magnolia Trendy nampilake gaun nganggo gaya bohemian lan cetakan kembang.

Editorial Wanita

Koleksi lingerie Wanita anyar

Women'secret ngumumake usulan musim gugur-musim dingin 18 liwat penerbit sing beda-beda. Piyama sing nyaman kanggo omah lan setelan jeroan sing canggih.

Katon ing lilacs, ungu lan ungu

Lilacs, violet lan ungu nyerang dalan

Lilacs, violet lan ungu minangka protagonis musim gugur iki 2018. Apa sampeyan pengin ngerti cara nganggo warna trendi kasebut? Kita nuduhake menyang sampeyan.

Kantor katon

Senen, bali menyang kantor

Sawise dina Minggu, dina Senin mesthi ora bisa dielak. Lan Senen bali kerja. Apa sampeyan butuh ide kanggo nggawe tampilan kantor anyar?

Jaket Sfera

Mantel tren ana ing Sfera

Sampeyan wis duwe jas trendi ing Sfera. Kabeh tren hebat teka ing kene. Apa sing sampeyan ngenteni kanggo nemokake?

Print macan tutul

Print kewan dadi tren maneh

Print kewan bakal duwe peran gedhe ing musim iki. Umume cetakan macan tutul, sing paling klasik lan sing disenengi para bocah-bocah wadon.

Rok midi sing dicenthang

9 rok plaid tengah kanggo tiba

Kothak kasebut bakal dadi salah sawijining tren musim gugur-musim salju 2018 lan rok kotak-kotak midi bakal dadi alternatif sing paling apik kanggo nyandhang.

Oysho kotang lan legging

Bali menyang gym karo Oysho

Mbalik menyang gym luwih becik ditanggung karo Oysho. Sandhangan anyar sing apik lan apik gayane ora bisa dilalekake.

Mango Tren Gugur

Mangga golek musim gugur 2018

Sampeyan ora bisa ngerteni tampilan Mango nalika musim gugur 2018. Klambi dhasar, kebak gaya, mode lan keanggunan nalika musim gugur sing sampurna.

Massimo Dutti Edisi Winates FW 2018

Massimo Dutti nemokake Edisi Terbatas

Massimo Dutti ngandhani liwat penerbitan sing tliti babagan koleksi musim gugur-musim salju Edisi Terbatas 2018. Koleksi sing bakal lali babagan musim panas.