Kegiatan ing wayah wengi kanggo bocah-bocah

https://www.youtube.com/watch?v=Ent5m5UsiA0&t=107s ¡Hola chicas! ¿Que tal lleváis la entrada del otoño? Seguro que buscando actividades con vuestros La familia Pig se va de excusión nocturna al monte a ver las estrellas ¡que bine se lo pasan Peppa y George queriendo alcanzar la Luna!

perjuangan ibu sing pegatan

Mitos bapak sing sampurna

Apa sampeyan mikir kudu dadi bapak sing sampurna utawa ibu sing sampurna? Kanggo ngrasakake ibu / bapak sejatine, sampeyan kudu ngilangi pamikiran iki.

Wanita kuwatir sawise hubungan seks

Pornografi lan bebrayan

Pornografi, apa bisa mengaruhi hubungan pasangan ing sajrone bebrayan? Nonton pornografi bisa nduwe keuntungan lan kekurangan.

wanita karo stres

Nyuda stres ibu

Yen sampeyan pengin nyuda stres ibu (lan dadi bapak), aja nganti lali tips iki kanggo nggayuh. Bakal ngganti urip sampeyan!

Endometriosis, diet lan kesuburan

Yen sampeyan duwe endometriosis, sampeyan kudu ngerti kasunyatan informatif babagan diet lan kesuburan. Pangaturan cilik ing urip sampeyan bisa nggawe sampeyan luwih apik.

Ruang sinau ing omah

Sinau ora mung kudu dipusatake ing sekolah, nanging sinau saka omah iku sing paling penting kanggo bocah!

Simbah lan putu

Pentinge iketan emosi karo simbah

Ikatan emosi penting banget kanggo bocah-bocah, nalika kedadeyan karo simbah. Sanajan tawon kudu nindakake tugas, nanging tugas kulawarga.

Simbah lan putu

Simbah simbah simbah liyane

Apa bisa nini simbah meri karo simbah liyane? Lan yen mangkono ... Napa kedadeyan kasebut lan apa sing luwih becik ditindakake kanggo ngindhari rasa ora nyaman?

Minyak esensial

Apa pijet aman nalika meteng?

Pijet prenatal, apa wis aman nalika meteng? Yen sampeyan pengin nampa salah sawijining pijet kasebut, sampeyan kudu eling.

botol bayi sampeyan

Dadi ibu pancen angel banget!

Dadi ibu dudu tugas sing gampang ... Sanajan pancen paling migunani, sampeyan kudu sinau ngontrol dina-dina sing ala supaya ora nyebabake emosi sampeyan.

Cara nggawe lipstik

https://www.youtube.com/watch?v=wRYBROvOi-A ¡Hola chicas! Todas conocéis este cosmético y seguro que habéis experimentado más de una vez la curiosidad que En este didáctico vídeo de Juguetitos encontramos dos cosas que apasionan a los más pequeños, el maquillaje y los experimentos científicos ¡que divertido!

rusak pasangan

Mantan sampeyan ora ngajeni kulawarga

Sawise pegatan, sampeyan kudu ngobrol karo mantan pacar kanggo sinau jalur sing padha karo bocah-bocah. Nanging kepiye yen dheweke ora ngajeni kulawarga?

Wong tuwa kudu maju ing ngarep

Yen sampeyan pengin pendhidhikan lan pangasuhan anak sampeyan dadi bener, sampeyan lan pasangan sampeyan kudu dadi ngarep sing apik.

Dhuwit lan bocah-bocah

Trik ngirit sekolah meneh

Apa sampeyan kewalahan amarga mbalik sekolah wis teka lan ora ngerti cara ngirit? Kanthi tips kasebut, sampeyan bakal bisa ndeleng luwih gampang tinimbang saiki.

Omah ing omah bocah umur 5 nganti 10 taun

Tugas omah bisa ditindakake bocah-bocah wiwit umur 3 taun, kayata njupuk dolanane. Nanging wiwit umur 5 taun nalika sampeyan duwe anak ing antarane umur 5 nganti 10 taun? Dadi, iki sing kudu sampeyan ngerteni babagan tugas rumah tangga lan kemampuane nindakake.

Sinau kanthi niru

https://www.youtube.com/watch?v=aqCg0FuolPo ¡Hola chicas! ¿ Que tal el verano? Todas sabéis lo importante que es el ejemplo para aprender, sobre todo en A través de la influencia que tienen los vídeos de internet en nuestros hijos, podemos aprovechar para enseñarles comportamientos que queremos que adquieran

kelainan bipolar ing para remaja

Kelainan remaja lan bipolar

Ing mangsa remaja, kelainan bipolar bisa ditemokake amarga kahanan emosi sing ora stabil lan normal ing tahap iki.

Ibu ngomong karo putrine sing isih remaja

Tips komunikasi kanggo pra remaja

Yen sampeyan duwe anak remaja, mesthine sampeyan wis ngerti yen angel komunikasi karo dheweke, mula tips iki bakal dadi luwih gampang.

Apatetis remaja sing ora nggatekake bapake

3 cara kanggo remaja sampeyan nglawan apatis

Para remaja bisa uga ora peduli karo urip. Dudu sing ditindakake kanthi sengaja, nanging ana kala-kala dheweke ora kepengin nindakake apa-apa. En Yen sampeyan duwe anak remaja lan saben dinane ora peduli, mula aja nganti lali 3 tips iki kanggo mungkasi kahanan sing ora gelem.

Jinis katresnan

Barang-barang sing bakal dielingake karo bocah-bocah

Apa jinis kenangan sing sampeyan gawe kanggo anak-anake? Saben dina minangka kesempatan anyar kanggo nggawe kenangan kulawarga sing larang regane lan apa sampeyan sadhar utawa ora, ana sawetara perkara sing bakal kelingan karo anak sampeyan babagan sampeyan, mula sampeyan kudu ngupayakake kabeh perkara kasebut saben dinane urip kulawarga!

bayi sing rumangsa ditolak ing sekolah

Mama, guru sekolah iku apikan kanggo aku

Mungkin anak sampeyan bakal ngandhani yen guru sekolah, kepala sekolah, utawa bocah liya uga ora sopan marang dheweke, nanging sampeyan ora bisa ndeleng apa sing kedadeyan lan Yen bocah ngrasa ana profesional pendhidhikan sing tumindak ora sopan lan rumangsa ditolak , sampeyan kudu ngerti apa sing sejatine kedadeyan.

stres bali sekolah

Aku bosen ing sekolah!

Saiki sekolah diwiwiti sawetara minggu, keluhan iki umume dingerteni saka pirang-pirang yuta bocah ing saindenging jagad. Nanging prelu banget. Akeh bocah sing bisa ngomong yen bosen ing sekolah, yen bola-bali dibaleni, sampeyan bisa uga kudu ngati-ati masalah liyane.

Woh-wohan sing sehat ing wayah wengi

Cara mbantu bocah supaya ora obesitas

Saiki ana akeh bocah sing kabotan utawa lemu, dadi ancaman kesehatan global. Bocah sing Sampeyan bisa nulungi bocah duwe kesehatan sing apik lan ora kakehan bobot awak lan obesitas. Tips iki bakal mbantu sampeyan tekan kana.

saperangan bocah wadon ngrangkul

Sampeyan butuh ibu liyane ing urip sampeyan

Nalika sampeyan dadi ibu, sampeyan bakal ngganti perspektif urip kanthi cepet, tanpa sadhar. Kanca sejatine tetep tetep, sing ora kekancan karo wanita liyane sing uga dadi ibu, yaiku seneng ngrasakake ibu sing diiringi. Dheweke bakal nggawa sampeyan akeh prekara!

gejala depresi

Lan bisa uga amarga iki, sampeyan ora meteng

Ana akeh wanita sing berjuang kanthi subur saben dina. Apa kedadeyan sing akeh sing nganggep duwe masalah medis lan yen ora tetep Yen sampeyan kesel amarga ora meteng lan ora duwe masalah medis sing ngalangi, elinga faktor kasebut ...

cah wadon mesem

Dadi, anak-anake bisa seneng ing sisihe

Yen sampeyan pengin sinau dadi bapak sing apik sing nyukupi kabutuhane anak, mula kudu eling yen kabegjan dudu tujuane, yen sampeyan pengin anak seneng karo sampeyan ... mula sampeyan bakal duwe kanggo ngetutake tips iki saben dina urip.

nyusoni bayi

Pakan susu; aja nganti wong liya ngalang-alangi

Dadi ibu minangka pengalaman sing ngowahi urip lan owah-owahan kanggo ngrawat kesejahteraan manungsa liya sajrone sangang wulan pancen kedadeyan. Yen sampeyan pengin nyusoni bayi, sampeyan kudu nindakake apa wae sing dianggep wong liya.

Ibu ngomong karo putrine sing isih remaja

Cah anom butuh tugas ing omah

Para remaja kudu ngrasakake perlu. Kabeh wong tuwa seneng ndeleng anake sing ngguyu, duwe kanca, lan seneng wektu kanggo awake dhewe. Para remaja kudu nindakake tugas ing omah, mula bakal krasa lan duwe rasa percaya diri sing luwih apik, uga bakal rumangsa aman!

Simbah lan putu

Bocah kudu rumangsa bisa ngontrol

Bocah kudu rumangsa duwe kontrol kahanan kanggo nambah tingkah laku. Yen bocah cilik luwe, kesel, utawa kesel banget, bocah kudu rumangsa ngontrol kahanan supaya bisa tumindak, nanging kepiye sampeyan nindakake iki?

bayi introvert

Bedane rasa isin lan introversi ing bocah

Dadi isin lan introvert ora padha, sanajan kayane padha. Introvert seneng banget wektu lan lemes banget. Ana wong tuwa sing angel mbedakake bocah sing isin lan introvert, nanging nalika nerangake babagan introversi, apa sampeyan bisa mbantu?

Nambah disiplin ing bocah

Konsekuensi minangka alat pengajaran

Akeh wong tuwa sing ora ngerti manawa paukuman ora dididik lan tetep digunakake tanpa ngerteni konsekuensi negatif sing bisa ditindakake kanggo wong tuwa.

tingkah laku bocah

Ganjaran tumindak bocah

Akeh wong tuwa sing menehi hadiah marang putra-putrine nalika tumindak becik. mripat! Ganjaran ora padha karo nyogok. Ing prekara pisanan minangka hadiah o Bebungah kanggo tumindak sing apik minangka ide sing apik kanggo ngatasi tumindak nakal bocah. Nanging kepiye kudune?

ambek bayek

5 kunci supaya ora bengok-bengok karo anak-anake

Yen biasane sampeyan bengok-bengok karo bocah-bocah saben dina, sampeyan kudu cepet-cepet njerit. Yen ora, sampeyan bakal ngirim rasa ora sedhih menyang Apa biasane sampeyan bengok-bengok karo anak-anake? Aja lali 5 tombol iki kanggo mandheg wiwit Dino iki. Sampeyan bisa entuk yen sampeyan mikir!

wong wadon njerit

Napa sampeyan kudu ndhidhik tanpa mbengok

Yen sampeyan bapak utawa ibu, mesthine sampeyan nesu banget karo bocah-bocah lan nguwuh-uwuh. Aja kakehan lenggah Yen wis biasa mbengok-mbengoki anak-anak sampeyan mikir yen kudu ndhidhik, mula sampeyan salah. Temokake sebabe sampeyan ora kudu ngajari kanthi mbengok.

ngomong karo bocah-bocah

Strategi disiplin supaya anak duwe kapercayan sing apik

Yen sampeyan disiplin anak amarga tumindak salah, sampeyan kudu nindakake tanpa nggawe dheweke rumangsa ora enak karo awake dhewe. Nyatane, disiplin sing gawe isin bocah-bocah Yen sampeyan pengin anak duwe dhiri sing apik, sampeyan kudu terus ngelingi strategi disiplin kasebut saben dinane.

Vicks vaporub nalika meteng

Apa sing kudu ditindakake yen reaksi kasebut mbebayani

Yen sampeyan wis ngandut lan pengin ngumumake, sampeyan bakal seneng banget amarga bakal menehi warta penting banget. Mungkin sampeyan rumangsa. Kandhutan iku warta sing apik, sampeyan bakal kepenak, nanging kepiye yen sampeyan ngumumake menyang kulawarga utawa kanca, dheweke ora kepenak?

Emosi sing dirasakake segawon

Validasi perasaan anak sampeyan wiwit cilik

Anak sampeyan kudu ngesahake perasaan dheweke yen dheweke ngerti yen sampeyan peduli karo saben emosi, sampeyan kudu ngancani dheweke ing saben wektu. Ing Supaya anak sampeyan sinau ngerti emosi, sing pertama yaiku sampeyan validasi perasaan supaya dheweke ngerti yen dheweke penting!

Panganan sing Nambah Suplai Susu Susu

Perasaan sing sampeyan rasakake nalika ana ibu ngerti yen susu dheweke nyedhiyakake kabeh nutrisi sing dibutuhake kanggo bayi, mesthine pancen jero. Yen sampeyan pengin nambah pasokan susu ibu, mula kudu mangan panganan kasebut kanggo nambah susu ing susu. .

asbak lan cerutu

Nikotin nambah risiko sindrom pati bayi sing tiba-tiba

Ana wong sing ora ngerti risiko yen ngrokok nalika bayi (lan kanggo kesehatan ibu kaya perokok liyane). Ing Nalika wanita ngandhut ngrokok utawa ngrokok ing bayi, risiko Sindrom Pati Bayi Nemen saka nikotin saya tambah.

muter bal

8 dolanan kanggo nambah perhatian anak

Yen bocah duwe akeh dolanan nanging angel main karo dheweke, amarga iku dudu dolanan sing pas kanggo dheweke. Dolanan biasane nyenengake amarga a. Apa sampeyan kesel karo anak-anake sing bosen karo dolanan sing padha? Dolanan-dolanan mau mesthi bakal nglipur!

Cara nggunakake konsekuensi alami kanggo ndhidhik anak

Sampeyan angel banget kanggo bapak utawa ibu nalika bocah njupuk keputusan sing ora apik, nanging yen bocah nggawe kesalahan bisa mulang pelajaran yen konsekuensi alami yaiku sing ndhidhik bocah sing paling penting amarga nulungi dheweke mbayangake keputusan sing dijupuk.

sikil bayi

Rahasia kanggo nenangake bayi nalika nangis

Nalika bayi nangis bisa ngepenakke banget kanggo wong tuwa, lan luwih-luwih nalika nyoba tenang tanpa sukses, luwih nuwuhake emosi ing lumahing Yen sampeyan ora ngerti apa maneh sing bisa ditindakake kanggo nentremake bayi, mula aja nganti lali. rahasia sing bakal teka kaya mutiara.

stres bali sekolah

Kepiye biji bocah sampeyan?

Apa sampeyan wis lunga nglumpukake biji bocah? Kepiye kahanane? Yen ora kaya sing diarepake ... Terus diwaca amarga anak-anake ora mung cathetan ing kertas

Kita sinau resep gula karo bocah

Ing video Little Toys sing nyenengake iki, kita main dadi koki jajanan nganggo kuih plastik. Aja nganti lali, manawa sampeyan seneng!

Kelemon bocah

Kelemon bocah: masalah sosial

Kelemon bocah minangka masalah sosial sing langsung nyebabake kulawarga lan bocah-bocah ... Bareng bisa dihindari lan bocah duwe kesehatan sing luwih apik.

taruna kanthi kuatir

Tips disiplin kanggo wong tuwa sing frustasi

Yen sampeyan rumangsa frustasi marang disiplin sing ditindakake kanggo ngasuh anak, aja nganti lali tips iki supaya sampeyan bisa ngontrol lan ngrasakake luwih apik minangka bapak utawa ibu.

Apa ora ngombe ing ngarepe bocah-bocah?

Apa biasane ngombe omben-omben ing ngarsane bocah-bocah? Sampeyan bisa uga kepengin weruh apa sampeyan kudu mandheg nglakoni supaya ora nyebabake pengaruh negatif. Apa ora apa-apa sampeyan nindakake?

pasangan seneng kulawarga bahagia

Regane kulawarga

Temokake apa arti kulawarga lan kenapa penting ing urip sampeyan. Mung ana siji kulawarga lan ngurus iku penting kanggo kabeh.

botol bayi sampeyan

5 tips kanggo kabeh ibu anyar

Minangka ibu anyar, sampeyan bisa uga bakal nampa akeh saran ... Aja nganti lali 5 wong iki supaya sampeyan bisa njupuk ibu luwih apik.

lelungan nganggo mobil nganggo dolanan

Seneng ing dalan karo bocah-bocah

Yen sampeyan ngira yen seneng dalan karo bocah-bocah iku utopia, aja lali tips iki kanggo nggawe perjalanan kanthi nyenengake kanggo kabeh wong.

Nggolek omah anyar

Cara nggedhekake bocah ijo

Ngrawat planet iki penting banget kanggo urip para generasi mbesuk. Supaya kabeh wong bisa ngurusi Bumi, mula bocah saiki kudu nindakake.

duwe anak telu

Keuntungan lan kekurangan duwe anak telu

Yen sampeyan pengin duwe anak telu, sampeyan kudu ngerti babagan pro lan kekarepane yen duwe. Iki bisa dadi perkara sing paling apik lan ngepenakke ing urip sampeyan!

Paedahe ritual siraman

Kita ngerti mupangat bathi supaya bisa mulang marang bocah cilik liwat video Mainan sing Nenuco main ing banyu.

Rencana kulawarga kanggo Paskah

Temokake sawetara rencana sing bisa sampeyan lakoni kanggo nikmati wektu sing nyenengake kanggo kulawarga nalika preinan Paskah. Pilih sing paling disenengi!

Kanggo meteng

Kaluwihan dadi ibu sing luwih tuwa

Yen sampeyan umure luwih saka 35 taun lan pengin dadi ibu, mesthine sampeyan mesthi! Ora telat lan sampeyan uga bisa nemokake kaluwihan dadi ibu mengko.

Vicks vaporub nalika meteng

Cara ngumumake meteng ing papan kerja

Yen sampeyan ngandut lan sampeyan ora ngerti cara ngucapake ing papan kerja utawa boss, aja ilang kunci iki kanggo nindakake tanpa kakehan nandheske awak dhewe.

Lukisan bocah lanang pirang

Kaya Sing Bocah hadis

Yen sampeyan mikir manawa bocah bisa dadi bocah lanang-wadon utawa bakat, aja lali ciri khas sing paling umum kanggo bisa ngenali.

Panganggone Vicks Vaporub ing bayi lan bocah

Urip turu 4 wulan

Bayi yen wis tekan 4 wulan utawa malah 5 taun, ngalami owah-owahan pola turu sing bakal tetep selawase, dheweke tetep.

Preinan Natal karo Peppa Babi

Ing video Toy Little Toys iki, Peppa Pig lan kabeh kelas pamitan karo Madame Gazelle lan menehi hadiah sing bakal dijaluk saka Three Wise Men.

Khusus Natal Peppa Babi

Ing video Little Toys lucu iki, George mainake bocah Yesus ing Warta Betlehem sing diwakili ing sekolah Peppa Pig.

Sinau karo Pelangi Grimm

Ing video Little Toys iki, kita nemokake dolanan hebat iki sing kalebu ing metodologi Montessori kanggo pangembangan bocah lan kita sinau babagan sawetara kemungkinan dolanane.

Kita ketemu robot Bee Bot

Kanthi video sing nyenengake iki, kita sinau nggunakake robot bocah cilik sing bakal nyedhaki jagad robot lan program komputer

Fenomena bayi sing dilahirake maneh

Ing video Toyitos iki, kita ketemu bayi sing dilahirake maneh María, sing nuduhake kepiye dheweke ngrawat dheweke lan kabeh aksesoris sing kasedhiya.

Wadhah Vicks Vaporub

Panganggone Vicks Vaporub

Kita nuduhake sampeyan 21 utilitas luar biasa saka Vicks Vaporub sing sampeyan ora ngerti. Temokake rahasia obat batuk iki sing uga bisa luwih akeh.

Mitos lan kasunyatan babagan nyusoni

Mitos lan kasunyatan babagan nyusoni

Dina iki kita arep ngobrol karo sampeyan babagan topik ibu: Mitos lan kasunyatan babagan nyusoni. Apa sampeyan ngerti dheweke? Apa sampeyan seneng nyusoni?

Siklus menstruasi

Dina subur

Apa sampeyan ngerti dina sing subur? Temokake dina sing paling sampeyan hamil. Apa sampeyan lagi subur? Golekana!

Tes tumit bayi

Elinga babagan tes tumit sing misuwur lan pentinge kanggo kesehatan bayi.

Ibu maca buku marang anak-anake

Apa lampiran bocah?

Aja lali babagan lampiran anak lan cara sampeyan menehi anak sampeyan supaya ora ana masalah ing mbesuk.

5 mupangat susu ibu

Yen sampeyan wis dadi ibu, aja nganti lali akeh mupangat sing diwenehake susu ibu kanggo bayi sing nembe lahir.

Cara Ngatasi Dyslexia Anak

Yen bocah ngalami disleksia, aja lali rinci lan elinga babagan carane ngrawat kelainan iki sing mengaruhi maca lan nulis.

spinner fidget

Mupangate spinner fidget

Spinner Fidget wis modis ing antarane bocah lanang lan wadon ing masyarakat kita. Temokake mupangate lan kenapa dheweke seneng banget.

Cara ngatasi tantrum bocah

Temokake sawetara tips supaya bisa ngatasi geger bocah, nanging elinga yen dheweke butuh sabar, tenang, bab lan pangerten.

Cara lan trik kanggo meteng

Cara khusus kanggo ngumumake meteng

Temokake sawetara cara khusus kanggo ngumumake meteng sampeyan menyang kanca supaya kabeh wong ngerti babagan khusus warta iki kanggo sampeyan.

Kinder Kaget Video

Video anyar Kinder Surprise Maxi!

Temokake dolanan sing didhelikake ing Smurfs Kinder Surprise Maxi anyar. Kita nuduhake sampeyan ing video ing Juguetitos, saluran bocah-bocah ing YouTube