Perabotan serbaguna

Desain serbaguna amarga kurang saka papan

Nalika mikir babagan cara paling apik kanggo dekorasi omah, salah sawijining kunci yaiku kepiye carane nggunakake ruangan kasebut. Perabotan iki minangka conto sing apik.

Ikea edisi terbatas brakig

Rhombus lan segitiga, motif munggah

Yen heksagon kasebut wujud geometris taun 2014, taun anyar dihiasi karo rhombus lan segitiga, kadhang kala dicampur utawa muncul minangka aksesoris.

Plakatem ulang kanggo Natal

Ing meja: Dekorasi kanggo Natal

Saben musim ana ide-ide anyar kanggo dekorasi meja nalika Natal; ing taun iki, gaya kesederhanaan, alam lan pedesaan, manual sing ringkes, menang.

Wit Natal Natal

Dekorasi tembok nalika Natal

Proposal sing sampurna yen pengin ngirit ruangan, milih dekorasi unik ing tembok lan nyebarake macem-macem motif Natal ing omah

Tenggelam ing kamar turu wanita

Tilem metu saka panggonane

Panggunaan tartamtu sing tilas tilelep biyen digunakake maneh lan ora mung kanggo estetika utawa kawentar nanging uga narik kawigaten fungsi saben dina.

Tangga minangka meja sisih

Tangga menyang swarga ... hiasan

Tangga bisa menehi fungsi lan gaya ing pojokan kosong utawa tanpa umur; ayo mulihake potongan ringan lan kompak iki, kanggo nambah pesona dekorasi.

Tirai pancuran sing ora biasa

Lali babagan tirai pancuran khas lan jupuk nganggo desain sing ora umum sing ora bisa ditemokake ing papan liya kajaba Internet.

Lemari tampilan modern

Pameran sing mbalekake papane

Lemari tampilan kontemporer maneh dianggep potongan dhasar ing dekorasi omah, sanajan tampilan lan konten sing ana wis ganti.

Lawang belang

Ngatur ing njero lawang

Lawang ora kudu dikurangi dadi spacer utawa konektor ruangan; ana akeh proposal sederhana kanggo nggawe pribadhi lan menehi sentuhan

Langit-langit wallpaper geometris

Langit-langit wallpaper minangka plus hiasan

Ndhuwur panggunaan wallpaper menyang wilayah kayata langit-langit nyumbang kanggo nggedhekake utawa dawa ruangan, nggawa cahya lan energi menyang ruang sing ora duwe urip lan liya-liyane.

Ruangan nyetrika lan njahit

Ngatur kamar umbah-umbah

Papan sing digawe kanggo umbah-umbah, nyetrika lan njahit bakal ngidini sandhangan awake diatur kanthi apik, ngirit wektu lan nggampangake tugas padinan.

Wabi Sabi omah

Wabi Sabi ide rasa

Sawise Feng Shui, filsafat sing berkembang pesat yaiku Wabi Sabi: Kesederhanaan desa asal Jepang sing nyengkuyung dekorasi tanpa artefis lan keaslian.

Karpet musim panas

Karpet nalika musim panas, "Aku"

Ing wol, kertas, katun utawa digawe saka PET, karpet kasebut uga nyenengake nalika musim panas, kanggo interior, eksterior utawa kabeh dadi siji.

Kamar makan gaya Inggris

Perabot negara: Nganyari lan urip

Perabotan gaya negara asale saka pola dekorasi khas abad kaping XNUMX, XNUMX lan pertengahan XNUMX nanging wis didaur ulang kanthi apik

Amben sarang manuk

Ing artikel iki, kita menehi sampeyan kasur sing apik banget lan apik banget amarga nggambarake sarang manuk sing gedhe banget.

DIY ing lampu nganggo pita Washi

Lampu pabrikan lan desain ulang

Lampu minangka aksesoris omah sing penting lan salah sawijining obyek dekoratif kanthi alternatif DIY liyane. Ing ngisor iki sawetara ide sing sederhana lan asli.

Bangku Fjordfiesta Krobo

Efek kaktus: Dekorasi lan kerajinan

Tanduran sing gampang dijaga lan nyenengake iki minangka referensi saben musim semi-musim panas; ing taun iki kita bakal nikmati kanthi versi sing beda-beda.

Set lembar lan tutup saka Zara Home

Ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan sawetara selimut lan kasur kanggo kamar merek Zara Home. Gaya klasik lan larang regane supaya katon alami.

Konsep kemasan lebah kanggo madu

Diilhami dening sel panel lebah minangka konsep sederhana sing ngemot madu lebah sing dirancang dening Marksim Arbuzov sing kreatif.

Dekorasi omah anyar kanthi dhuwit sithik

Nalika kita nyewa flat, sing pertama sing dipikirake yaiku kepiye cara supaya bisa dadi duweke dhewe? Ing kene aku bakal ngrembug trik kanggo dekorasi kanthi dhuwit sithik.

Kothak panyimpenan Omah Zara

Ing artikel iki, kita nuduhake sawetara kothak panyimpenan kanthi desain apik. Artikel Zara Home kanggo nyimpen kabeh sing dikarepake lan njaga katertiban.

Clothespins

macem-macem piguna saka sandhangan: wiwit saka klambi nganti lampu nganti dolanan

AC, carane milih?

Yen ana alat dhasar kanggo ngapikake omah, yaiku AC. Marang suhu ekstrem ing njaba, ...

Tomat Pincushion !!!

Supaya kit sewing wis diatur kanthi apik lan utamane jarum, apa cara sing luwih apik tinimbang duwe ...