Susu magnesia

gelas susu magnesia

Kita wis jelas yen susu minangka panganan sing penting kanggo awak amarga akeh komponen sing ana, sing bisa nguntungake balung lan kulit, mula dina iki kita bakal ngomong kanthi khusus babagan mupangat lan apa susu magnesia, amarga sampeyan mesthi bakal bisa nggunakake apik kanggo bahan iki.

Saiki ana macem-macem jinis susu sayur-sayuran supaya ora ngonsumsi susu sapi, amarga akeh wong sing ora ngonsumsi amarga ora sabar laktosa utawa amarga nglawan penyalahgunaan kewan. Nanging nalika ngomong babagan susu magnesia, ora ana gandhengane karo susu sing biasane sing wis biasa ngombe. Apa sampeyan pengin ngerti babagan iki?

Pentinge magnesium

El magnesio Iki minangka mineral alami lan penting kanggo awak, utamane kanggo otot lan saraf. Magnesium hidroksida uga nyuda asam lambung lan nambah banyu ing usus sing bisa ningkatake buang air besar. Amarga alasan iki, magnesium hidroksida uga digunakake minangka obat pencahar kanggo ngatasi sembelit kadang-kadang utawa minangka antacid kanggo ngatasi gangguan pencernaan, heartburn, utawa heartburn.. Susu magnesia uga enak kanggo ngombe sawise panganan sing akeh banget. Susu magnesia dianjurake kanggo wong sing ngalami maag utawa yen sampeyan lagi ngandut.

Cara ngombe susu magnesia

Sampeyan ora bakal nemokake susu magnesia ing supermarket, nanging luwih dhisik menyang dhokter kanggo menehi informasi babagan panggunaan lan yen sampeyan bisa sukses. Sampeyan ora nggunakake magnesium hidroksida tanpa saran lan idin saka dhokter, luwih-luwih yen sampeyan lara weteng, mual utawa mutah.

susu saka pot magnesia

Yen nalika ngombe susu magnesia, sampeyan bakal weruh owah-owahan kebiasaan usus lan suwene rong minggu, sampeyan kudu nemoni dokter. Elinga yen sampeyan ora nggunakake magnesium hidroksida luwih saka 7 dina tanpa takon karo dhokter (sampeyan kudu diterusake).

Sing kudu sampeyan ngerteni sadurunge ngombe susu magnesia

Sampeyan ora kudu ngombe susu iki tanpa saran saka dhokter., lan sampeyan kudu takon dhewe apa cocog kanggo sampeyan utawa ora, kanthi mempertimbangkan manawa sampeyan nandhang penyakit ginjel. Sanajan ora dingerteni manawa bisa mbebayani bayi ing weteng, iku penting supaya ora njupuk yen sampeyan lagi ngandhut utawa yen sampeyan ngira hamil. Uga aja njupuk yen sampeyan duwe bayi sing lagi nyusoni lan sampeyan lagi nyusoni.

Artikel sing gegandhengan:
Magnesium karbonat minangka mukjizat kanggo awak sampeyan

Kepiye sampeyan ngombe susu magnesia?

Yen sampeyan menyang dhokter, sampeyan kudu netepi rekomendasi sing diwenehake babagan cara ngombe susu magnesia, nanging sampeyan uga bisa ndeleng label kasebut kanggo tuntunan. Sampeyan ora bakal bisa nggunakake luwih utawa kurang, utawa njupuk luwih dawa tinimbang dhokter utawa saran label.

susu sendok magnesia

Susu magnesia uga ana ing tablet lan kudu diunyah sadurunge ditelan. Pilihan sing paling apik yaiku ngombe cairan nganggo sendok utawa nganggo cangkir pangukuran yen sampeyan kudu ngombe dosis khusus. Yen sampeyan ora ngerti cara nggunakake meter, sampeyan mung kudu takon apoteker. Sampeyan kudu njaga produk ing suhu ruangan lan ora udan lan panas.

Apa sing kedadeyan yen sampeyan kliwat dosis?

Magnesium hidroksida digunakake yen dibutuhake, dadi jadwal ora mesthi dibutuhake kanggo administrasi. Sanajan dhokter menehi saran supaya sampeyan ngetutake jadwal sampeyan, sampeyan kudu ngonsumsi dosis yen sampeyan ngelingi yen lali. Nanging kliwat dosis sing ora kejawab yen isih ana sakjam utawa luwih kanggo dosis sabanjure, Sampeyan uga ora nggunakake luwih akeh susu magnesia kanggo nggawe sing lali ngombe.

Apa sing bakal kedadeyan yen sampeyan njupuk luwih saka akun?

Yen sampeyan ngombe susu magnesia luwih akeh tinimbang sing dibutuhake lan duwe overdosis, sampeyan kudu enggal menyang pusat medis. Gejala overdosis bisa uga kalebu: diare, kelemahan otot, swasana ati, denyut jantung sing cepet, owah-owahan irama denyut jantung (alon utawa ora teratur), lan sering nguyuh (utawa ora ana urin).

Efek samping susu magnesia

Yen sampeyan duwe gejala efek samping, sampeyan kudu golek dhokter darurat. Sampeyan kudu mandheg njupuk magnesium hidroksida lan nelpon dhokter yen sampeyan duwe:

  • Reaksi alergi kayata gatal-gatal, angel ambegan, bengkak ing rai, lambe, ilat utawa tenggorokan.
  • Perdarahan rektum
  • Ora ana gerakan usus sawise nggunakake susu minangka obat pencahar.
  • Sampeyan mual utawa mutah.
  • Sampeyan ndeleng irama ati kanthi beda.
  • Sampeyan ngelu utawa semaput.
  • Abang, anget, abang, utawa sensasi tingling.

Bisa uga ana efek samping liyane supaya sampeyan kudu langsung hubungi dokter yen sampeyan ora weruh apa-apa sing ora umum nalika njupuk susu magnesia.

Panganggone susu magnesia sing menarik liyane

Sampeyan kudu nyatet sing iku apik kanggo aplikasi ing rai, kanggo ngilangi lemak sing berlebihan utawa kanggo hidrasi rai sadurunge masang dandanan, amarga kanthi cara iki bakal entuk kabeh sing luwih apik sawise sampeyan ngilangi, ngilangi cemlorot saka rai, dadi matte kanggo wanita sing pengin dandanan jinis iki.

susu saka magnesia

Dadi, sebutno susu magnesia uga gedhe minangka deodorant, amarga ngontrol kringet kanthi sampurna, uga ngatasi pembakaran sing disebabake srengenge, saiki nalika musim panas, mula kanthi nggunakake krim, kulit bakal cepet nyerep, kanthi hidrasi cepet.

Saliyane, sampeyan kudu ngerti yen susu magnesia uga apik kanggo aplikasi sawise waxing, loro ing sikil, kaya ing kelek utawa luwih sensitif, ngobati masalah dermatitis, herpes utawa kanggo ngobati kulit kepala berminyak utawa ketombe, nglamar minangka sampo.

Dadi, yen sampeyan pengin ngrasakake kepenak, cara sing luwih apik kanggo nggunakake susu magnesia, bisa ditelan (ngetutake instruksi dhokter) lan kanggo ngobati kulit, ngelingi perbaikan ing wektu cendhak.

Endi sing tuku susu magnesia

Ing negara sampeyan, sampeyan bisa nemokake susu magnesia ing merek Philips utawa Normex, ing pusat blanja kayata Mercadona.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

15 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   nery ngandika

    nalika magnesia lwchw bakal bali menyang pasar, amarga ora ana papan.

  2.   Liliana Miranda ngandika

    Matur nuwun kanggo tips apik iki ……

  3.   wilmer munoz ngandika

    spektakuler ………………… ..
    Aku pancen ora ngerti kabeh ewu matur nuwun …………………….

  4.   Adriana ngandika

    Halo! Aku kepengin ngerti kenapa susu magnesia ora kasedhiya? Ing apotek, dheweke ngandhani yen laboratorium durung bisa digunakake, dheweke bisa menehi sebabku, amarga mung siji-sijine sing cocog kanggo aku. Matur nuwun

    1.    Maria Jose Roldan ngandika

      Halo Adriana, coba takon marang ahli herbal kanggo ngerti apa sampeyan luwih sukses. Matur nuwun!

  5.   Maria Rut ngandika

    Susu magnecia bisa dijupuk nganggo susu kanggo ngresiki?

  6.   Gabi georgina ngandika

    Apik banget minangka deodorant kanggo wong sing duwe kulit sensitif. Semono uga kanggo sunar srengenge, aja wedi nggunakake akeh.

  7.   sawiak ngandika

    Endi sampeyan bisa tuku Susu Philips Magnesia ing BUENOS AIRES, MODAL?

  8.   Mariia moliina ngandika

    Sugeng siang, susu magnesia bakal ngrewangi aku amarga aku ora bisa.

  9.   Guwa Wilma Torres. loja Ekuador. ngandika

    Thanks kanggo obat, amarga sampeyan wis menehi instruksi, uga luwih apik kanggo ngobati ambegan ora enak sing metu saka njero awak.

  10.   liliana Orias ngandika

    Aku pengin ngresiki umurku 50 taun, bobote 65 k aku kudu njupuk luwih cepet pasa utawa wengi

  11.   Frances Perez ngandika

    Aku pengin ngerti yen luwih becik ngudhunake weteng, weteng sing apik

  12.   Luis Alberto Rebosio Casalderrey ngandika

    Informasi sing dakwaca menarik banget.
    Aku pengin sampeyan rinci babagan prabédan antara Milk Magnesia (Magnesium Hydroxide) lan Magnesium Carbonate.

    Matur nuwun sanget.

    Lucho Rebosio

  13.   Ricardo ngandika

    Halo, kabeh: ing Amerika Serikat lan Meksiko, didol ing apotek lan ana macem-macem produk

  14.   laura ngandika

    Halo, apa ana sing bisa menehi pitunjuk babagan ngendi arep tuku susu magnesia ing Argentina, matur nuwun sanget, aku ninggalake wap, 1141725801