Kacang buncis putih lan godhong kacang wiji sing wiyar nganggo tomat

Kacang polong lan godhok kacang godhong wiji wiji kanthi tomat

Kita wis njupuk kauntungan saka adhem sisih lor kanggo nyiapake godhok nyenengake banget, godhog kacang putih lan kacang godhong wiji kanthi tomat. Sanajan musim kacang wis rampung, isih ana simpenane lan ora pengin sampah.

Rebus iki gampang banget, sanajan ana bahan-bahan sing dawa. Lan kita wis nggabungake a tutul endah liwat bumbu liyane lan bagean saka santen. Yen sampeyan ora wani nganggo bahan kasebut utawa ora duwe, sampeyan bisa ngganti rempah-rempah karo sing disenengi lan santen nganggo kaldu sing padha.

Pengganti bisa digawe akeh, sanajan, temenan, yen wis rampung, asile ora bakal ana gandhengane karo apa sing dipikolehi. Sanajan mangkono, iku bakal tetep a sajian becik kanggo ngrampungake menu minggon. Apa sampeyan wani nyoba?

Bahan kanggo 2-3

  • 2 sendok makan minyak zaitun
  • 1 trikatuka disigar
  • 1 siung bawang putih, dicincang
  • 3 tomat pir sing mateng, dikupas lan disigar
  • 1/2 sendhok kunyit
  • 1/2 sendok teh jintan
  • 1/2 sendhok jahe
  • 1 sendhok teh Garam Masala
  • Uyah lan lada
  • 1 genggeman kacang wiji
  • 2 gelas banyu utawa duduh kaldu sayur
  • Santen 1 gelas
  • 1 pot kacang putih masak

Langkah demi langkah

  1. Lebokake rong sendok minyak ing panci lan tumis bawang bombay ing geni panas lan bawang putih suwene 10 menit.
  2. Sawise nambah tomat lan masak nganti wiwit ambruk. Sampeyan bisa mbantu nyampur lan matis tomat.
  3. Sawise tomat wis empuk, nambah rempah-rempah, kacang buncis lan banyu, aduk lan masak suwene 5 menit maneh nganggo panas sedheng kanthi wajan.

Kacang polong lan godhok kacang godhong wiji wiji kanthi tomat

  1.  Sabanjure, resiki kacang buncis ing banyu adhem sing isih gedhe lan lebokake menyang kaserol. sesarengan santen. Campur lan masak suwene XNUMX menit supaya rasa bisa campuran.
  2. Sajeni kacang putih lan rebus kacang wiji kanthi tomat, panas.

Kacang polong lan godhok kacang godhong wiji wiji kanthi tomat


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.