Iki minangka seri sing menang penghargaan ing Golden Globes 2022

Golden Globes menang seri

La  Golden Globes edisi kaping 79, penghargaan saka Asosiasi Pers Asing Hollywood, dianakake tanggal 10 Januari. Ora ana karpet abang utawa gala kaya sing bisa diarepake lan pangiriman dikurangi dadi tumindak pribadi sing maca para pemenang ditindakake.

Sawise tuduhan korupsi lan kekurangan keragaman, Golden Globes disebarake kanthi ora peduli sanajan media ora ragu-ragu kanggo nyuarakke para pemenang. Lan ing kategori Televisi ana sing ora bisa dibantah: HBO's 'Succession'.

Sukses

Suksesi minangka favorit ing kategori televisi lan ora ninggalake tangan kosong. Ing drama kulawarga hbo ora mung menang Golden Globe kanggo seri drama paling apik nanging uga rong penghargaan kanggo protagonis: Sarah Snook, kanggo aktris pendukung paling apik, lan Jeremy Strong kanggo aktor drama paling apik.

Sukses

Seri kasebut nyritakake Kasangsaran kulawarga Roy, Logan Roy lan anak papat. Tilas duwe konglomerat perusahaan media audiovisual lan hiburan sing wis diimpi-impi oleh anak papat. Mangkono, seri kasebut nglacak urip nalika mikir babagan masa depan sing bakal ditindakake nalika patriark kulawarga ninggalake perusahaan kasebut.

Fiksi Adam McKay Saingan ing kategori karo 'Pose', 'The Squid Game', 'The Morning Show' lan 'Lupin', nanging padha ora bisa nindakake apa-apa marang seri gabungan iki kang mangsa katelu, kebak surprises lan signings anyar, wis ninggalake protagonis ing. kahanan sing rumit banget.

Hacks

Hacks menang kaya komedi paling apik ing taun ahead saka favoritism Ted Lasso kang. Seri kasebut wis mimpin puncak seri paling apik ing taun iki sajrone pirang-pirang wulan, nanging ora nganti 15 Desember nalika ing Spanyol kita duwe kesempatan kanggo ndeleng. HBO Max.

Hacks

Sepuluh bab nggawe musim pisanan saka seri sing bab dawane mung 25 menit. Digawe dening Lucia Aniello, seri kasebut minangka protagonis loro komedian pinesthi ngerti saben liyane. Deborah Vance, a diva monologue sing nempatno ing acara saben wengi taun ing casino Las Vegas, ing salah siji sisih plot. Ava Daniels, janji humor enom sing weruh kariré dipotong sawise 'tweet' apes, menyang liyane.

Ngadhepi bisa pembatalan sawetara nomer dheweke, Deborah Vance, diputer dening Jean Smart, dipeksa kanggo nampa bantuan saka wong anyar Ava Daniels, dibintangi Hannah Einbinder. Hubungan antarane wong-wong mau Iku bakal atos ing wiwitan, nanging bakal dadi luwih apik?

Seri sing tayang perdana ing Amerika Serikat tanggal 13 Mei 2021 menang telung penghargaan ing Emmy Awards paling anyar, sing saiki digabung karo Golden Globe kanggo seri komik utawa musik paling apik. Apa sampeyan bakal nyoba?

Railway Underground

Adhedhasar buku homonim Dening Colson Whitehead sing menang Hadiah Pulitzer lan digawe kanggo layar cilik dening Barry Jenkins, direktur Moonlight sing menang Oscar, The Underground Railroad menangake Miniseri Paling Apik ing Golden Globes.

Railway Underground

Miniseri Amazon Prime Video iki ngenalake kita menyang Cora (dimainake dening Thuso Mbedu), abdi kang oncat saka pakebonan negara kidul ngendi dheweke manggon lan lelungan liwat macem-macem negara thanks kanggo railway lemah misterius. Konsep sing dirancang dening Whitehead kanggo njlèntrèhaké dalan sing diatur kanthi sampurna sing nggampangake para budak kanggo nggayuh kamardikan.

Lan iku ing awal abad XIX karo bantuan saka wong-wong sing nentang perbudakan, a jaringan rahasia kanggo mbantu nuntun abdi menyang negara bebas ing negara. Mangkono, antarane 1810 lan 1862 iki jaringan "pembalap" lan "master stasiun", wong-wong sing nuntun lan wong-wong sing ndhelikake buronan ing omah-omahé, iku kira-kira udakara 100.000 wong sing disimpen.

Saliyane crudely nggambarake urip budak ing perkebunan, prasetya kanggo realisme gaib kanggo introduce unsur kuat sing ngidini bridging kepungkur lan saiki gesang masyarakat ireng Amérika.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.