Potongan sing dipotong bakal teka maneh ing musim panas iki

Busana sing dipotong trendi

Kita wis weruh malah ing kraton lan iku Cut-metu Cut saiki maneh wis raze ing mangsa anyar iki. Sandhangan kayata ageman utawa jumpsuits nyerah marang dheweke kaya sadurunge. Sapuan kuas orisinalitas lan warna sing bakal ana saben dina musim semi lan mesthi, musim panas sing ditunggu-tunggu.

Iki minangka ide sing sampurna lan asli, sing bakal nyorot bagean awak lan bakal ngrampungake kanthi warna polos, kanthi cetakan utawa digabungake karo sandhangan sing paling umum. Dadi, yen sampeyan pengin ndeleng koleksi sing apik saka kabeh iki, ora kaya sing diwenehake marang kita Stradivari, amarga dheweke tansah mencet saben pilihan sing dituduhake. Aja kantun!

Potong gaun nganggo cincin

gaun midi putih

Es gagasan sing padha karo sing dianggo dening Ratu Letizia. Sanajan potongan kasebut ana ing tren, uga kudu kasebut yen nambah orisinalitas lan gaya sing apik ing ngendi wae sampeyan mlaku. Mula, malah bangsawan wani karo gagasan asli kuwi. Ing kasus iki, Stradivarius duwe versi liyane sing padha nanging ing lengen cendhak lan putih dominasi. A werna dhasar lan banget flattering kanggo nalika kita miwiti kanggo nuduhake mati tanned kulit. Kanthi rok evasé lan bodice sing nyaman kanthi garis leher bunder, gabungan saka loro kasebut diunggahake liwat potongan lan dering ngarep sing nuduhake seri kumpul. Kaya?

Busana sing dicithak kanthi garis leher lebar ing mburi

Busana nganggo cetakan lan dipotong

Jinis potong iki duwe sawetara versi. Amarga kadhangkala mung area sisih cilik sing katon lan ing liyane, rampung kanthi garis gulu sing amba ing mburi, kaya sing kedadeyan. Iki wis rampung karo neckline halter nanging sing bakal mimpin menyang gundhul bali. Mesthine, busana kasebut nyaman banget, amarga ana pita elastis. Uga disajikake ing kain alus lan kanthi cetakan kembang sing ditandhani amarga kombinasi warna. Iki minangka ide liyane sing sampeyan ora bakal bisa nolak musim iki.

Gaun pesta pink cendhak

gaun pesta warna pink

Gaya pesta ora bisa ilang ing koleksi musim panas kaya iki. Amarga finish satin bakal katon ing gaun cendhak iki kanthi warna pink sing bakal nggawe sampeyan tresna. Mesthi sing ora kabeh nanging wis a salib rhinestone kang bakal menehi liyane cahya kanggo setelan dhewe. Mung kanthi ndeleng, kepinginan kanggo pesta wiwit katon. Saiki sampeyan mung kudu ngrampungake tampilan karo sawetara aksesoris perak lan sampeyan bakal siyap kanggo nikmati wengi sing paling apik.

Jumpsuits gulu halter

Jumpsuit gaya potong

Saliyane potongan kasebut, sing dadi protagonis saiki, kita ora bisa lali babagan garis leher. Katon yen finish halter minangka protagonis utama tren kaya iki. Awit kita bisa nemokake iku akeh banget ing ageman kaya ing kethek. Saiki sing terakhir dadi protagonis, amarga bisa uga katon ing warna dhasar lan warna sing sregep. Kanthi finish sudhut sudhut, padha bakal sampurna kanggo nyandhang ing beda wektu dina lan wengi.

Busana ireng sing dipasang

Gaun ireng Stradivarius

Busana ireng ora tau gagal lan kanggo alesan iki, Stradivarius uga duwe dhewe sing kita tresnani. Amarga wis rampung dipasang, sing bakal pas karo siluet sampeyan lan nemtokake kaya sadurunge. Saliyane sing ngethok ing loro-lorone saka bangkekan sing kita weruh dadi luwih lan sing, sepisan maneh, presented ing cara subtle. Iki minangka ide sing sampurna kanggo nganggo macem-macem gaya, gumantung saka aksesoris sing ditambahake. We ninggalake sing kanggo pilihan!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)