Apa sing kedadeyan nalika luwih akeh ditampa ing sesambetan tinimbang sing diwenehake

konflik-pasangan-sofa

Asring diarani manawa ing sesambetan sing sehat, wong menehi tanpa ngarep-arep baline. Nanging, ana wong sing nandhang kasusahan lan angel nate mirsani kepiye carane menehi katresnan lan tresno kabeh kanggo para pasangan lan ora nampa apa-apa.

Ing artikel ing ngisor iki, sampeyan menehi sawetara pandhuan kanggo ngerti apa sejatine sampeyan nampa luwih saka biasane menehi kanggo pasangan.

Kepiye ngerti yen sampeyan nampa luwih saka sing sampeyan wenehake ing pasangan kasebut

Akeh wong sing ora ngerti manawa ing sesambungane, dheweke terus-terusan nampa tampilan tresno lan tresno, tanpa menehi imbalan apa-apa. Ana sawetara pratandha sing bisa nuduhake iki:

  • Inisiatif kasebut mung ditindakake dening salah sawijining partai salah sawijine nalika ngrencanakake preinan utawa nalika nindakake kegiatan meneng. Kanthi lumaku wektu, salah sawijining bagean saka bewara lan masalah katon. Salah sawijining partai ora diidini nuduhake minat marang kabeh pihak lan pihak sing liyane duwe kekarepan nganti pungkasane bakal ngrusak masa depan pasangan sing apik.
  • Lumrahe yen lumaku wektu, ana sawetara konflik utawa gelut liyane. Yen kedadeyan kasebut, umume pihak kudu nindakake kabeh cara kanggo nemokake solusi sing nguntungake hubungan kasebut. Nanging, bisa uga salah sawijining partai pungkasane nyebrang tangan lan dheweke ngarep-arep mitrane bisa dadi wong sing pungkasane ngrampungake. Nglewati ora apik kanggo hubungan utawa sehat.
  • Sapa wae ing sesambetan seneng kaget karo pasangane saka wektu ke wektu kanthi kejutan romantis. Iki minangka kunci nalika njaga nyala-nyala katresnan. Nonton taun kepungkur lan meh ora nampa rincian romantis, mandhegake hubungan kasebut supaya ora maju lan stagnosis kanthi cara sing mbebayani. Sampeyan ora prelu ngrampungake lan menehi detail babagan asring banget sing mbantu pasangan ngerti yen katresnan isih urip.

gelut

Apa akibate nampa lan ora menehi pasangan

Ana sawetara akibat ing kasus nampa lan ora menehi apa-apa kanggo pasangan:

  • Ana masalah wektu sadurunge bagean liyane kanggo pasangan rampung kesel lan gelut lan konflik diwiwiti. Ketahanan duwe wates lan yen wis tekan, sesambungan bisa uga bakal entek.
  • Nglampahi kabeh wektu lan ora menehi jenis tresno bisa nyebabake kahanan emosi pasangan kasebut kanthi negatif. Rasa percaya diri lan kapercayan saiki isih ana, sing ora becik yen pasangan terus.

Pungkasane, ora ana gandhengane karo hubungan sing sampeyan ora nampa apa-apa, sanajan menehi kabeh wong liya. Pasangan kasebut dudu kompetisi, nanging kudu ana pihak sing melu supaya kabeh bisa lancar lan hubungan kasebut dadi sehat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.