Apa Buffalo Hump lan kepiye cara ngilangi

Apa Humpuk kebo?

Kanthi umur awak saya owah, kadang ora bisa ditarik maneh lan luwih penting, tanpa angel sadhar. Salah sawijining pangowahan sing asring kedadeyan yaiku munculna jinis punuk ing area gulu. Jeneng asline yaiku kyphosis serviks, sanajan uga dikenal minangka Buffalo Hump.

Apa sampeyan duwe gulu cilik ing gulu lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo nyingkirake? Kita bakal langsung ngandhani kenapa metu, cara ngilangi lan olahraga sing bisa ditindakake kanggo nambah postur awak saka mburi sampeyan. Sanajan dudu penyakit serius, sampeyan bakal ora nyaman nalika nindakake sawetara gerakan.

Aku ngerti sebabe sampeyan ngganggu sampeyan ing level estetika, amarga ngasilake rasa ora nyaman maneh utawa amarga ngalangi postur awak sampeyan supaya ora bener, kita mulang sampeyan carane mbenerake masalah iki. Temokake apa Buffalo Hump, carane sampeyan bisa mbenerake lan apa sing kudu sampeyan lakoni supaya ora muncul maneh.

Apa Humpuk kebo?

Bongkokan kebo, gejala

Buffalo Hump ditondoi kanthi tampilan area tonjolan utawa lengkung ing area gulu. Bongkok jenis iki, Iki diasilake kanthi akumulasi lemak, sanajan bisa uga disebabake penyakit luwih serius, kayata osteoporosis. Sanajan ing kasus penyakit saliyane bongkokan, gejala liyane katon, mula ora mesthi ana gandhengane karo sing serius.

Nanging, Buffalo Hump bisa dibedakake karo ciri ing ngisor iki:

  • Kelemon: Kaya sing wis sampeyan ngerteni, Buffalo Hump katon amarga akumulasi lemak, mula wong sing kabotan utawa lemu duwe risiko luwih gedhe.
  • Konsumsi sawetara obatan: Pangobatan jangka panjang kanthi obat glukokortikoid, yaiku, kortison.
  • Warisan genetik: Ya wong ing kulawarga sampeyan duwe bongkok kebo, sampeyan luwih seneng uga duwe.
  • Sikep ala: Posisi balung mburi sing salah yaiku salah sawijining sebab utama kanthi lemak akumulasi ing area gulu kasebut. Mbenerake bisa mbantu sampeyan nyingkirake.

Cara mbusak Buffalo Hump Ngilangke Gundukan kebo

Ana macem-macem perawatan kanggo mbusak Buffalo Hump, kalebu liposuction kanggo ngilangi lemak lokal. Nanging, langkah pertama yaiku golek sebab lan wiwiti ngobati punuk saka sumbere. Yen kasus obesitas, sing pertama yaiku miwiti karo panganan sing sehat, saenipun ing sangisoré pengawasan nutrisi.

Kanggo kasus sing nyebabake postur awak ora apik, sesi karo fisioterapi penting. Amarga kanggo mbantu mbenerake Buffalo Hump, sampeyan bakal menehi pandhuan lan latihan kanggo mbenerake dedeg piadeg lan supaya ora katon maneh ing mbesuk. Babagan kasus sing ana gandhengane karo perawatan medis, kudu lunga menyang kantor spesialis kanggo golek alternatif.

Saliyane perawatan estetis, ana uga sing mesthi latihan sing efektif banget kanggo ngilangi punuk kebo.

  • Angkat dhadha: Ngaso ing lantai ing kasur lan pasang tangan sampeyan ing sisih pinggir awak kanthi sudut 45 derajat kanthi telapak tangan madhep. Regangan tulang punggung nganti sampeyan bisa, terus bali menyang lantai. Saiki, angkat dhadha nalika nyemprotake glathi. Tahan posisi iki sajrone 10 detik banjur bali menyang posisi asli. Nglakoni latihan ing rong set 10 repetisi.
  • Angkat lengen: Pencet awak sampeyan ing tembok, endhas, pundhak, tumit lan pelvis kanthi apik ing tembok. Angkatake tangan sampeyan kanthi nggeser tembok, nganti pundhak sampeyan rata. Nalika olahraga, sampeyan ora kudu sujud utawa ora pundhakKanthi cara iki sampeyan bakal ngindhari ciloko. Lakukan rong set 10 repetisi saben wektu.

Ngleksanani latihan kasebut saben dina bakal mbantu sampeyan nambah postur awak lan nyuda mbuwang Buffalo Hump. Yen sampeyan uga nambah latihan lengkap saben dina, kayata mlaku-mlaku, muter utawa nglangi, sampeyan bakal ngilangi bobot kanthi cara umum. Sing nyumbang kanggo ngilangake akumulasi lemak ing wilayah kayata gulu. Jaga diet lan olahraga kanthi rutin, awak bakal luwih seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.