Apa ciri pasangan sing ora seneng?

UNHAPPY

Ana sawetara nilai sing ora bisa ilang ing hubungan apa wae: tresna, ngormati utawa dipercaya. Kabeh nilai kasebut bakal mbantu pasangan kasebut dadi seneng lan tahan suwe. Kosok baline, rasa ora seneng ing hubungan umume amarga kesulitan sing dialami pasangan nalika urip bebarengan lan kekurangan sawetara nilai sing katon ing ndhuwur.

Sayange dina iki, ana akeh pasangan sing ora seneng lan padha ora seneng ikatan sing digawe. Ing artikel ing ngisor iki, kita bakal nuduhake karakteristik sing biasane ana hubungan sing ora seneng lan apa sing kudu ditindakake kanggo nyegah kahanan kasebut.

Karakteristik hubungan sing ora nyenengake

Ana sawetara ciri sing mbantu ngenali hubungan sing ora nyenengake:

  • Iku hubungan sing tingkat dikarepake saka loro pihak banget dhuwur. Saben siji ngarepake saben liyane tumindak miturut kritéria dhewe-dhewe ing sawayah-wayah, tanpa nggatekake pendapat pribadi pasangan kasebut. Kabeh iki nuwuhake rembugan lan konflik sing ora nguntungake masa depan pasangan.
  • Akibat saka panjaluk kasebut yaiku toleransi cilik sing ana ing pasangan. Kesalahan tartamtu sing nyebabake gelut antarane pihak ora diidini. Toleransi sing sithik nyebabake penghinaan lan disqualifications dadi urutan dina lan unhappiness wis kebak diinstal ing sesambetan.
  • Panggunaan kaluputan kanggo mbenerake kahanan pikiran minangka ciri umume pasangan sing ora seneng. Pasangan ora bisa disalahake ing kabeh wektu kanggo kesehatan emosional dhewe. Kabeh iki bakal nggawa akeh masalah kanggo sesambetan lan sing coexistence dadi tenan rumit ing kabeh aspek.

PASANGAN ORA SENENG

  • Saperangan mboten remen ora tim lan ora bisa ngrampungake macem-macem masalah kanthi cara bebarengan. Ing sesambetan seneng, iku wis rampung lan ngrancang ing cara adil, njupuk menyang akun pendapat saben wong. Loro pihak kudu baris ing arah sing padha lan ndhukung saben liyane bebarengan.
  • Ing hubungan sing ora nyenengake, para pihak mbantah babagan kabeh lan kanggo ndeleng endi sing bener. Iki ora bisa diidini ing kahanan apa wae lan disaranake mbabarake masalah kasebut kanggo nemokake solusi sing paling apik. Ora ana gunane kanggo nesu utawa miwiti bantahan karo pasangan, amarga iki mung bakal nggawe kahanan luwih elek.

Singkat, Iku ora gampang kanggo njaluk pasangan tartamtu kanggo seneng-seneng ing kabeh wektu. Duwe manggon karo pasangan nggawe masalah lan masalah bisa muncul kanthi rutin. Ora disaranake kanggo njaga hubungan sing biasane ora seneng amarga ora entuk manfaat saka salah siji pihak. Kebahagiaan minangka perkara sing kudu ana ing pasangan sing dianggep sehat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)