Andhuk lan sirip duyung kanggo bocah

Aku janji sampeyan luwih seneng ndeleng aksesoris lan barang-barang cilik sing ana ing bocah-bocah wiwit musim panas wis cedhak tinimbang golek aksesoris utawa pakean renang kanggo kula. dadi akeh obyek sing dadi edan Nggoleki apa sing bakal dipilih kanggo dituduhake, yen ora ndeleng andhuk lan sirip sing nyenengake.Aku pengin duwe sawetara kanggo aku! (...yen aku isih wadon)

putri duyung-sirip.jpg

Sirip lan andhuk($ 34 lan $ 48)

Kacamata nyilem bocah(4.99 $)

katon ing


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

41 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gambar placeholder Claudia Vallejo ngandika

    Coba critakake ing endi aku bisa mbandhingake aksesoris sirana sing dadi idham-idhamku bocah wadon umur 4 taun. Aku manggon ing Meksiko nanging bisa entuk ing Amerika Serikat, ing toko apa ???
    Thanks!

  2.   susana alcazar belis ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen sampeyan duwe sirip duyung kanggo anakku wadon umur 10 taun lan yen sampeyan bakal dikirim menyang Spanyol, matur nuwun kanthi sanget

  3.   monica ngandika

    Hai Susana, aku mung ndeleng link kasebut lan saiki dheweke isih ora ana stok; nanging aku bakal nyoba nggoleki ing panggon liya.

    Salam saka mundochica!

  4.   Sofia Gutierrez de Prats ngandika

    Aku kepengin banget tuku sirine duyung, amarga wis pirang-pirang wulan aku nggoleki lan ora ketemu, apa sampeyan bisa menehi katrangan yen sampeyan bisa ngirim menyang Villahemosa, Tabasco ing Meksiko, aku kaget tenan nalika nemokake ing kaca iki, tulung critakake sepira regane lan yen ana cara kanggo deposit sampeyan utawa kepiye carane bisa ditindakake (uga kanggo panomeran), ora ana bocah wadon umur 5 taun. Matur nuwun kanthi sanget kanggo manungsa waé lan aku ngenteni tanggepan sampeyan.
    Gracias

  5.   valery ngandika

    Aku kepengin banget sirip duyung lan saiki aku ngerti yen adol, aku kepengin tuku ora preduli apa regane aku tuku.
    Hubungi utawa kirim email menyang NEZAHUALCOYOTL

  6.   cah wedokku ngandika

    Aku tuku ing endi lan regane sirip duyung?

  7.   ANA MARIA ngandika

    Aku tresna marang bocah wadon iki, nanging aku seneng sampeyan duwe ukuran 34 kaki cahya, nanging aku seneng karo aku

  8.   Ana Maria ngandika

    Halo, Aku Ana Maria maneh, aku pengin ngomong yen sampeyan tuku ing endi lan regane regane pira?

  9.   Ana Maria ngandika

    HELLO, Aku PITUTUR Tuku Duwit, Nanging dhisik Kowe kudu menehi aku kepiye biaya sing apik yen sampeyan duwe minat utawa minat kanggo tuku wong-wong saka pulau-pulau BALEARIC ing desa ANDRADTX ing GOODBYE STREET BISCAIA

  10.   margarita ngandika

    Halo, aku seneng banget tuku sirip kanggo putu wadon umur 5 lan 7 taun, aku manggon ing Valencia, Spanyol. Apa sampeyan bisa menehi tahu ing endi bisa tuku?

  11.   MAYRET ngandika

    SELAMAT SELAMAT HELLO, AKU PENTING INGKANG KANGGO Tuku TOWELS lan FINS ING INI DI NEGERI VZLA CARABOBO, RAMBUT PTO KANGGO GADAKKU, KANGGO TOWELS KANGGO PRESYEN X FA DIMU Yen KANG BISA NGOMONG ING KANGGO KANGGO NU BISA NUWUR NUWIT NUWIT

  12.   MAYRET ngandika

    SELAMAT SELAMAT HELLO, AKU PENTING INGKANG KANGGO Tuku TOWELS lan FINS ING INI DI NEGERI VZLA CARABOBO, RAMBUT PTO KANGGO GADAKKU, KANGGO TRESNA TOWELS, ING NGALAMI X FA DIME LAN Yen KANGGO NURUTAKE AKU ING KANGGO KANGGO NIKON Matur nuwun matur nuwun ing ngendi sampeyan bisa teka, matur nuwun.

  13.   ANA LUISA TORRES CASTRO ngandika

    Halo, apa sampeyan menehi cara kanggo njupuk andhuk putri duyung, sirip jambon lan google uga kanggo bocah wadon umur 5 taun, ing San Luis Potosi, SlP, Meksiko. "Thanks"

  14.   laura ngandika

    Halo, hei, aku seneng banget nglangi lan nalika ngerti yen ing program h20 aku pengin duwe fin, mula sampeyan bisa ngirim aku tanggal 20 Februari 2010, matur nuwun utawa sampeyan bisa menehi katrangan kepiye carane entuk yen sampeyan bisa entuk warna sing kasebut. Dheweke duwe ema umurku 10 taun ceking kabeh jedhing paling apik

  15.   laura ngandika

    Sampeyan bisa ngirim aku menyang Kolombia Caqueta Sanvicen, aku Camila Alvarez Rodriguez

  16.   luciana agustina gonzalez ngandika

    hello, aku pengin salah siji sirip kasebut meeeeeeeeeeeee sampeyan bisa nggawa salah sawijining warna sing sampeyan duwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17.   lujan ngandika

    Aku pengin sirip palsu, pira sing entuk? ngendi aku bisa njaluk? apa regane larang?

  18.   lujan ngandika

    Hai, jenengku Lujan, umurku 10 taun, aku pengin sirip jeruk utawa apa wae kajaba pink saka Saenz Peña ing Buenos Aires Argentina Porfissss Tel: 47126791 Matur nuwun !!

  19.   lujan ngandika

    Hai, aku Lujan, aku butuh sirip oranye utawa jeruk apa wae, nanging oranye. ok, aku butuh ukuran 37 setengah kanggo tanggal 20 Agustus 2010 lan aku bakal menehi porfiss $ 35,50 !!!!!!!! surat / smsku coralineshons@hotmail.com

  20.   Irina ngandika

    Halo, aku pengin tuku sirine duyung kanggo anakku wadon umur 11 taun saka Argentina, Santa Fe, muga-muga, wangsulan!

  21.   sakael ngandika

    hello laura, er laura konyol

  22.   joseo ngandika

    Ana ngendi aku bisa tuku, amarga ponakanku nangis lan kepengin

  23.   Daniela ngandika

    Aku duwe 3 bocah wadon siji saka 5 nganti 6 taun, lan liyane saka umur 7 nganti 8 taun, lan sing luwih tuwa saka umur 12 nganti 13 taun bakal duwe ukuran kanggo dheweke yaiku sedhih banget aku kepengin ngerti apa ana ukuran kanggo tulung critakake ing endi aku bisa tuku lan njupuk ……

  24.   Elizabeth moreno ngandika

    Halo, anakku wis umur 4 taun lan pengin sirip duyung nanging aku ora ngerti ing endi adolane ing Kolombia yen sampeyan bisa nulungi aku lan ngirim informasi menyang surat, matur nuwun kanthi sanget

  25.   Daniela ngandika

    Halo, aku Daniela, aku bali lan nggoleki sirip kasebut lan aku ora bisa ditemokake, wangsulan, bocah-bocah wadon ngenteni wangsulan saka sirip lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake. 3 bocah wadon kasebut ing pesen kaping pisanan. ukurane 38 nganti 39

  26.   arthur ngandika

    Aku pengin sampeyan menehi informasi babagan carane bisa tuku sirip kanggo bocah wadon nomer 18 ing Meksiko biaya, pengiriman, aku manggon ing Mexico City. suwene aku butuh aku pengin njupuk hadiah kanggo anakku wadon

  27.   biru ngandika

    ing endi bisa tuku produk sing luar biasa iki
    Sirip kasebut kanggo bocah wadon umur 10 taun lan bocah umur 2 taun

  28.   SIMON MONTSE ngandika

    Kayane Akeh Wong, AKU PENTING NGGOLEKI DAPAT LANJUT MERMAID KANGGO BUDAYA. Dheweke bakal ngrampungake 4 taun sabanjure, lan edan kanggo nggawe buntut MERMAID lan aksesoris kasebut bakal ngrampungake kekarepane. Aku seneng ngerti ing endi bisa tuku. KANGGO MUNGKIN ING SPAIN Wiwit aku manggon ing ALICANTE sanajan aku saka BARCELONA. PLEASE, PLEASE !!! HAHAHA. Apa ora ana sing adol ing SPAIN?

  29.   agustina ngandika

    Halo, aku Augustine, aku kepengin tuku sirip, lan aku pengin takon ing endi papane, mula aku ditinggalake, email bapakku, umurku 11 taun lan kepengin weruh sepira kulo bade, mangga kulo butuhaken menawi sampeyan saget matur menawi sampeyan pikantuk, matur nuwun sampun kawigatosan lan ngenteni komentar panjenengan ....

  30.   estephania ngandika

    Hai, aku Estephania, aku kasengsem karo sirip duyung kanggo nglangi kanthi apik lan umurku 9 taun. lan aku pengin milih lan tanpa preduli apa suseda, ora ana sing ala lan aku njaluk tulung colovoracion matur nuwun kanggo pitulung ...

  31.   Enrique ngandika

    Endi lan kepiye carane golek sirip duyung, anakku pengin ... ..

  32.   ALTEA ngandika

    Aku uga pengin

    1.    KATA ngandika

      DAAAAAAAAAAAAAAAA NGAPA Tuku Yen Jagad arep Mungkasi

  33.   milena ngandika

    Aku pengin, critakake carane tuku pliss

  34.   Moxa Ashly Nenna ngandika

    Nanging regane regane sirip kanggo bocah-bocah wadon lan kacamata ing dolar utawa dhuwit Meksiko?

  35.   Karina ngandika

    Lan kepiye cara tuku

  36.   RGP2 ngandika

    Apa bajingan iku kentut

  37.   RGP2 ngandika

    Daaaaa aku bodho tenan, Kata bakal mungkasi jagad iki

  38.   RGP2 ngandika

    Nanging sampeyan kudu nikmati wayahe pungkasan

  39.   aranza ngandika

    Tulung, ing endi aku bisa golek fin ing Tehuacan?

  40.   banjur ngandika

    Ing endi bisa tuku andhuk lan sirine putri duyung kanggo bocah?