Álex Casademunt nampa upeti sing paling ditunggu-tunggu

Penghargaan konser kanggo Álex Casademunt

Warta sedih saka tiwase Castrount Álex iku adhem kabeh. Ora disangka-sangka lan tragis, kanca-kancane melu pamitan pungkasan. Sanajan bisa uga kasebut amarga kabeh saiki entuk penghargaan emosional karo kanca-kancane saka 'Operación Triunfo' lan liya-liyane.

Konser sing tujuane dadi salah sawijining momen paling istimewa ing taun iki lan memori sing ora bisa uwal. Mula, yen sampeyan kepengin dadi bagean, sampeyan kudu akeh rincian sing kudu dingerteni. Tulisen ing buku harian sampeyan supaya ora ana sing lali karo apa sing bakal kedadeyan!

Generasi pertama Operación Triunfo gabung maneh

Dheweke minangka generasi pertama lan bakal mesthi menehi tandha uripe. Amarga dheweke kabeh duwe impen sing kudu misuwur ing jagad musik, duwe lagu dhewe, karier profesional lan sing wis kedadeyan kabeh. Nanging ora mung ing bidang profesional, dheweke uga misuwur nanging uga ing staf sing gabung karo paseduluran gedhe sing wis dilakoni sajrone taun. Amarga alasan iki, dheweke ora ragu-ragu pamitan karo Alex Casademunt lan saiki, dheweke bakal nindakake maneh.

Alex Casademunt

Absen gedhe? Kasunyatane durung dingerteni manawa bakal ana absen utawa ora. Amarga kita wis ngerti manawa jinis acara kasebut bisa ngejutake kita ing menit pungkasan. Nanging kanggo wayahe Ditulis manawa Rosa lan David Bisbal ora bakal teka, nanging uga Gisela ora bakal teka. Sing terakhir ngumumake manawa dheweke duwe komitmen profesional liyane lan dheweke ora bisa melu. Nalika loro kanca uga duwe komitmen liyane lan kayane kita ora bakal weruh ing panggung. Nanging nalika ditakoni babagan Alex, dheweke mung duwe tembung apik kanggo nggambarake kekancan sing wis menehi urip nganti suwe.

Artis sing bakal teka ing pajeg kanggo Álex Casademunt

Tanpa mangu-mangu, David Bustamante ora bakal kliwat janjian kasebut. Alex kaya sedulur, sanajan kasunyatane pers kasebut menehi komentar yen ing musim pungkasan dheweke adoh banget. Nanging ora ana kasunyatan sing nyata amarga penyanyi kasebut menehi komentar ing wawancara pungkasan. Kasunyatane, dheweke duwe rencana profesional bebarengan, sing ora bisa ditindakake amarga mati Alex kanthi tiba-tiba. Saliyane Bustamante, dheweke uga bakal diiringi Chenoa uga Nuria Fergó lan Manu Tenorio. Mantan kolega saka 'Open Formula', Geno, Javián lan Mireia uga bakal melu panggung maneh.

Saliyane, kita ora bisa lali karo Alejandro Parreño, Verónica Romero utawa Naim lan Natalia. Kajaba kabeh kanca, uga liyane jeneng-jeneng saka adegan nasional muni kanggo pajeg kayata Marta Sánchez utawa Merche, uga Pancho Céspedes lan Roser. Tanpa lali, adhine Álex Casademunt, Joan, uga bakal teka. Bareng wis ngrekam lagu sing wis diwiwiti sawetara dina kepungkur.

Konser Kesempatan Liyane

Sapa sing bakal dadi tuan rumah acara kasebut

Saben acara jinis iki duwe presenter. Cara kanggo nggawe perkenalan paling apik kanggo lagu lan seniman umume. Nanging ing kasus iki, sampeyan kudu nemokake guru upacara sing uga melu emosional. Dadi bakal dadi Nina, mantan direktur akademi Operasi Triumph, sing uga kerja bareng karo kabeh wong. Tanpa lali manawa dheweke uga minangka swara hebat ing adegan Spanyol.

 Ngendi lan kapan bakal kelakon

Acara kasebut bakal diwiwiti ing WiZink CEnter ing Madrid lan tanggal 24 Juli. Sampeyan wis duwe karcis sing adol lan regane beda-beda, wiwit regane 45 euro nganti luwih saka 70. Konser kasebut diarani 'Kesempatan liya' amarga nuduhake lagu sing direkam lexlex Casademunt karo adhine. Kajaba iku, ing wektu kaya iki mula gampang kanggo mbayar pajeg sing ditunggu-tunggu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.