Renaissance, album anyar Beyoncé, wis duwe tanggal rilis

Renaissance

Beyoncé sedhela announced minggu iki ing Bukak Renaissance. Karya anyar iki teka enem taun sawisé album solo pungkasané Lemonade, sing dinominasiaké kanggo album paling apik ing taun ing Grammys lan menangaké penghargaan kanggo album musik kutha kontemporer paling apik.

Gerakan ing jaringan sosial artis asring prédhiksi woro-woro penting. Beyoncé ora istiméwa. Kabeh minangka strategi kanggo nampilake Renaissance Act 1, bagean pisanan saka album sing bakal diterbitake ing sawetara tumindak. Tanggal 29 JuliApa ana sing mangu-mangu yen bakal menehi akeh sing bisa dirembug?

Beyonce punika artis karo paling Grammy Awards saka sajarah, total 48. Sejarah sing dawa lan sukses tegese iklan apa wae kanthi otomatis duwe pengaruh global. A sawetara tembung ditulis, artis wis ora perlu apa-apa liyane kanggo saben wong kanggo pirembagan bab bali dawa-ngenteni iki.

Lady Gaga

Renaissance

Apa kita ngerti babagan Renaissance saiki? Ngluwihi kasunyatan sing tumindak pisanan bakal dirilis ing Juli 29, sethitik liyane wis transpired saka karya iki. kita mung ngerti Bakal kasusun saka 16 lagu inspirasi lan disusun wiwit 2020.

Sing artis wis nggarap proyek anyar iki kanggo sawetara taun ora anyar. Ing wawancara sing ditindakake taun kepungkur, artis kasebut ngonfirmasi yen dheweke nganggo setengah taun ing studio. Babagan tujuane karo proyek anyar iki, dheweke banjur menehi komentar: "Kanthi kabeh pengasingan lan ketidakadilan ing taun kepungkur, aku rumangsa wis siyap uwal, lelungan, tresna lan ngguyu maneh." "Aku rumangsa ana kebangkitan sing bakal teka, lan aku pengin dadi bagian saka nylametake pelarian kasebut kanthi cara apa wae. ", dheweke nambah.

Kita kudu ngenteni nganti 29 Juli kanggo ngrungokake bagean pisanan saka proyek musik anyar iki. Nanging, ora dadi luwih akeh rincian liyane babagan iki, utawa kita ngarep-arep!

proyek paling anyar kang

Kasunyatan yen nem taun kepungkur wiwit Beyoncé nerbitake karya pungkasane ora ateges dheweke wis mandheg. Wiwit 2006 artis wis melu ing macem-macem proyek kayata The Carters, proyek musik sing dheweke bareng karo bojone Jay-Z. Lan dheweke ngrilis album Everything Is Love ing taun 2018.

Setaun sabanjure, artis kasebut nyipta lan menehi swara kanggo sawetara lagu saka versi anyar Klasik Disney The Lion King. Saliyane artis, lintang liyane kayata Childish Gambino, Kendrick Lamar, Pharrel Williams utawa putrine dhewe Blue Ivy kolaborasi ing. Salah sawijining lagu ing soundtrack, Black Parade, menang Grammy 2021 kanggo kinerja R&B paling apik, menehi Beyoncé gramophone emas kaping 28.

Raja Singa

Ing taun sing padha artis menehi swara marang Be Alive, lagu saka soundtrack The Williams Method. Beyoncé mbukak Penghargaan Akademi kaping 94 kanthi pagelaran tema iki ing lapangan tenis Taman Tragniew ing Compton, diiringi Blue Ivy Carter, aktris King Richard, Saniyya Sidney lan Demi Singleton, lan Compton Cowboys Junior Equestrians.

Artis uga wis kolaborasi karo macem-macem seniman kayata rapper Megan Thee Stallio ing remix saka Savage ing 2020 utawa Nicki Minaj sing dheweke bareng ing 2021 Flawless,

A referensi

Wiwit kondhang ing pungkasan taun 1990-an minangka penyanyi utama grup wanita R&B Destiny's Child, kariré Beyoncé mung tuwuh. Ing 2014, dheweke kalebu ing dhaptar majalah Time 100 wong paling berpengaruh ing donya lan tanggal 14 Maret 2021, nalika upacara Grammy Awards, dheweke nggawe sejarah kanthi dadi artis wanita paling akeh dianugerahi ing sejarah kanthi total 28 penghargaan.

Sajrone tataran pungkasan dheweke, penyanyi uga wis reaffirmed dhéwé minangka referensi ing perjuangan masyarakat ireng nglawan rasisme. Ing pangertèn iki, ing taun 2020 dheweke miwiti perdana 'Black Is King', album visual sing ngurmati perjuangan komunitas kulit ireng lan bisa dideleng ing Disney +.

Apa sampeyan pengin krungu apa sing anyar saka Beyoncé?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.