Aku ora bisa ngilangi bobot: Temokake apa sing salah lan ayo!

Aku ora bisa ngilangi bobote

Aku ora bisa ngilangi bobote! Iki minangka salah sawijining frase sing paling kita ucapake sajrone urip. Mula, dina iki kita bakal nyoba ngerti apa sing kedadeyan, apa sing salah karo panganan sampeyan lan kepiye cara ngrampungake. Sejatine saben wong minangka jagad iki lan kabeh ora padha nindakake rencana sing padha.

Mula, kita kudu nindakake langkah-langkah cilik nganti bisa ngerti apa sejatine kedadeyan kasebut. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu terus duwe kekarepan, amarga kanggo sawetara wong nyuda bobot bisa uga luwih cepet tinimbang liyane. Sanajan aku yakin manawa kabeh bakal entuk asil sing gedhe. Golekana!

Napa aku ora bisa ngilangi bobot?

Sampeyan wis diet nanging kanthi pirang-pirang dina utawa minggu, sampeyan ora bisa nemokake asil sing positif. Banjur sampeyan mandheg mikir apa gunane gaweyan kasebut. Upaya kasebut bisa ngasilake, nanging kita kudu adaptasi kanthi kondhisi kanggo gaya urip. Aku ora bisa ngilangi bobote! Ngopo

  • Protein ilang saka panganan: Tanpa mangu-mangu, protein minangka dhasar sing paling apik kanggo diet uyah. Amarga dheweke ngombe lan mbantu kita supaya ora ngemil ing antarane panganan. Kajaba iku, dadi sampurna kanggo tuwuh otot.
  • Sampeyan kurang banyu: Tanpa mangu-mangu, ngombe akeh cairan minangka poin liyane sing kudu dipikirake. Banyu penting banget kanggo ngresiki awak lan kanggo hidrasi dhewe. Taruhan banyu nganggo jeruk nipis utawa infus yen sampeyan angel ngombe banyu dhewe.
  • Ati-ati panganan kalori: Kadhangkala kita mikir manawa dheweke ora mengaruhi kita utawa ora ana sing nyebabake dheweke, nanging ora. Yen sampeyan menehi kesenengan sithik sanajan ana latihan, bisa uga alangan kanggo nyuda bobot awak. Coklat, krim es utawa cemilan kalori bisa ngrusak kita.
  • Stress: Dikandhani yen nalika stres banget, kortisol luwih akeh digawe ing awak. Iki nggawe angel kanggo ngobong kalori luwih akeh.

Tips ngilangi bobot awak

Apa sing kudu ditindakake yen ora bobote

Kita kudu tetep nyerahake personel sing nduweni kualifikasi supaya bisa menehi perhatian luwih akeh babagan kasus kasebut. Nanging sejatine ing level umum, mesthi ana sawetara langkah sing kudu ditindakake yen ora bisa bobote.

  • Aja kesusu karo panganan ajaib utawa panganan sing ora sehat: Sanajan janji sampeyan bakal ilang pirang-pirang kilo seminggu, aja nganti nggodha iki. Sampeyan mbutuhake pola makan sing lengkap lan jangka panjang utawa gaya urip sing luwih sehat.
  • Aja lali nambah karbohidrat: Amarga kadang kita lali, amarga sejatine dheweke bisa dadi asupan kalori ekstra. Nanging iku prelu sing dibutuhake. Amarga ana ing panganan sing seimbang, protein lan sayuran bakal nggawe sajian sing sampurna.
  • Turu apik: Amarga istirahat sing sithik nyebabake hormon tartamtu bisa merevolusi lan menehi rasa keluwen kanthi cara sing terus-terusan.
  • Aja nyiksa olahraga kardiovaskular amarga sanajan kita mikir manawa minangka salah sawijining sing utama kanggo ngilangi bobot awak, luwih becik digabungake karo kerja keras lan interval.

Apa sing kudu ditindakake yen ora bobote

Aku ora bisa ngilangi bobote! Apa langkah sing kudu aku lakoni?

Kita wis ndeleng sawetara sebab kenapa ora ngilangi bobot awak. Ana akeh liyane, amarga kaya sing wis diwiwiti, saben awak minangka jagad. Adhedhasar kabeh iki, saiki kita duwe pangerten sing luwih jelas kenapa ora bisa ngilangi bobot awak. Nanging saiki wayahe njupuk langkah sing bener kanggo nindakake.

  • Lali babagan panganan sing paling ketat lan pilih rencana gaya urip sing sehat. Iki amarga dheweke kari gula, panganan sing wis dimasak lan digoreng utawa lemak sing ora sehat.
  • Sekawan porsi sayur-sayuran lan udakara telung porsi woh sawijining dina bakal dadi sekutu sampeyan.
  • Lemak bakal dilebokake ing saben piring, nanging kanthi bentuk minyak zaitun, sawetara kacang-kacangan, utawa alpukat.
  • Piring sampeyan kudu digawe ing setengah sayuran, siji bagean protein lan liyane, lemak sing luwih cilik.
  • Entuk olahraga fisik saben dina. Mlaku, renang, latihan kekuatan utawa sesi zuma lan muter minangka conto.
  • Jupuk kabeh minangka rutinitas saben dina lan sampeyan bakal bakal ngerteni minangka dhasar sing cocog karo urip sampeyan lan ora minangka upaya ekstra sing mesthi luwih larang regane.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.