9 pakaian kanggo ditambahake ing lemari klambi musim panas iki

Overalls wanita

Aku ora seneng nuduhake sampeyan proposal fashion ing dina Senen lan ora nulungi sampeyan, mengko golek sandhangan sing dibutuhake supaya bisa dipraktekake. Pramila dina iki kita bareng karo sampeyan 9 dungarees, digawe saka macem-macem bahan lan ing macem-macem warna.

Kabeh duwe «seja kothak dijahit dening salah sawijining ujung tali pinggang lan diikat ing pundhak kanthi tali »sing nemtokake bibs, nanging sampeyan bakal nemokake ing katalog firma fashion minangka overalls utawa bib gumantung ing punggung, luwih utawa luwih dhuwur.

Nanging, bedane iki ora bakal pengaruhe nalika nggawe klambi trendi kaya sing kita usul dina Senin, apa sampeyan kelingan? Gaya gaya negara ing njero klambi kasebut dikombinasikake karo kaos cek kembang utawa gingham kanthi rincian ruffle utawa lengen klambi.

Denim pakean
Sembilan saka bib sing wis dipilih bisa dadi titik wiwitan kanggo nggawe klambi negara. Nanging, iki ora bakal dadi siji-sijine klambi sing bisa digawe saka iki. Dungarees denimContone, dheweke uga bakal gabung kanthi sampurna karo kaos dhasar lan kaos dhasar, saengga bisa entuk klambi sing luwih santai.

Overalls wanita

Kanggo bagean, bibs digawe saka kain sing luwih entheng kayata tencel utawa sprei, bakal dadi sing paling cocog kanggo ngadhepi dina-dina sing paling panas dikombinasikake karo pucuk panen sing ora nyolong kautaman. Pilih nganggo nada alami utawa corak pastel alus kaya warna ijo.

Golek ngendi?

Kita wis nggawe gampang kanggo sampeyan lan milih, umume, kanggo toko sing ngerti kabeh apik kanggo ditemokake minangka Zara, Mango utawa Pull & Bear. Nanging, kita durung bisa nyingkiri proposal Olive Busana, lan perusahaan iki, sing dikirim menyang Spanyol, mesthi ngemot koleksi ing buku iki lan ditandhani karo hawa negara sing wis kasebut.

  1. Dungarees denim dawa dening Mango, rega € 39,99
  2. Jumpsuit linen 100% dening Mango, rega € 39,99
  3. Kyoto Cotton Dungaree saka Olive, rega € 84
  4. Jumpsuit denim belang saka Zara, rega € 39,95
  5. Dungarees amba Sonia Brownie, rega € 69,90
  6. Kantong denim dungarees dening Mango, rega € 39,99
  7. Dungarees pedesaan sing dawa dening Pull & Bear, rega € 29,99
  8. Dungarees belrose ireng Brownie, rega € 59,90
  9. Dungaree linen belang Green Coast, rega € 29,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.