6 topeng rambut kanggo musim semi iki

Topeng rambut alami

El perawatan rambut iku dhasar sing kudu dipikirake saben dinane. Sampeyan kudu nggunakake produk sing apik nanging bisa uga nggunakake topeng rambut saka wektu kasebut, amarga kanthi cara iki kita bakal nambah perawatan rambut. Musim semi iki, kita bisa duwe rambut sing terhidrasi lan apik, mengkilat lan sehat yen nggunakake topeng sing cocog kanggo rambut.

ing topeng rambut bakal nambah rambut lan milih bahan kasebut Mula, kita bisa nganggep sing paling cocog kanggo jinis rambut. Topeng alami sing bisa digawe ing omah iku apik banget, amarga nggunakake bahan-bahan alami lan ing wektu sing padha ngrawat rambut nganggo prekara sing sederhana.

Topeng rambut keriting

Gunakake topeng rambut alpukat

El rambute frizzy biasane duwe masalah garing, dadi sing utama yaiku kanggo menehi rambut. Avocado biasane dadi bahan sing apik kanggo kasus iki. Dadi, kita kudu golek alpukat sing mateng sing bisa ditumbuk ing rambut. Alpukat iki bisa dicampur karo minyak zaitun utawa almond sing hidrasi banget kanggo ngilangi keriting. Sawise masang topeng, kita kudu ngumbah rambut nganggo sampo sing apik, nanging kita bakal bisa ndeleng kepiye rambut ilang yen hidrasi cukup.

Topeng rambut kanggo rambut garing

Rambut garing uga bisa mupangat saka bahan sing nyedhiyakake hidrasi gedhe. Minyak klapa campuran lan putih endhog iku cocog. Lenga klapa lembab banget lan endhog putih katon entheng nanging bisa njaga rambut dadi lembab, dadi pungkasane rambut diwenehi nutrisi lan ora garing.

Topeng rambut berminyak

Topeng krasan kanggo rambut berminyak biasane tansah nggunakake jus lemon, amarga duwe kekuwatan astring sing dhuwur. Sampeyan bisa nyampur lemon karo putih endhog, yaiku bahan entheng sing nambah cemlorot. Ing rambut berminyak, kita ora bisa nggunakake bahan-bahan sing nyedhiyakake lemak liyane kayata minyak zaitun, nanging uga bisa dicampur karo yogurt sing hidrat nanging ora lemu. Gawe topeng lan ninggalake nganti setengah jam. Rambut banjur kudu dikumbah kanthi rutin. Lemon mbantu ngatur produksi lemak kanthi gampang.

Topeng kanggo rambut sing apik

Topeng rambut Stroberi

ing stroberi minangka bahan sing sampurna kanggo rambut sing kurang kuwat. Topeng kanggo rambut sing apik kudu nyedhiyakake kekuwatan lan volume. Gunakake stroberi sing bisa diremuk kanggo nggawe tempel sing ditambahake tepung jagung. Stroberi nambah kekuatan rambut lan glepung nambah volume.

Topeng rambut kusam

El rambut kusam bisa garing lan frizzy, amarga kabeh ana gandhengane karo serat sing bisa ngrusak. Penting kanggo menehi nutrisi lan lembut rambut kanthi produk sing luwih apik. Supaya rambut dadi cemlorot, kita kudu nambah kuning telur ing topeng. Endhog mbantu ngasilake serat ing rambut. Saliyane, kita bisa nyampur kuning telur menyang yoghurt, amarga yoghurt iku cukup gizi kanggo rambut lan mbantu njaga hidrasi. Kajaba iku, kalebu rong bahan sing gampang ditemokake ing pawon lan gampang dicampur nganggo rambut.

Topeng kanggo rambut warna

Topeng rambut endhog

Rambut sing dicelup duwe masalah amarga garing lan kadang rusak. Ing minyak zaitun minangka bahan sing apik lan bahan alami ora cenderung nyeret warna kasebut. Sampeyan bisa nambah kuning telur kanggo menehi rambut supaya katon luwih cerah lan alus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.