6 jinis meja sisih amben kanggo nyedhiyakake kamar turu

Nightstands

Lampu malam minangka bagean saka klompok prabot sing kita nganggep penting ing kamar turu. Dheweke minangka sekutu kanggo nambah kapasitas kamar turu lan penting banget kanggo njupuk barang-barang sing bisa dibutuhake nalika turu lan tangi.

Obyek apa sing digunakake sadurunge turu lan nalika tangi turu? Apa obyek liyane kajaba sing pengin sampeyan atur ing meja bengi? Sinau kabutuhan praktis sampeyan, pilih gaya nighttand sing cocog karo estetika kamar turu lan pilih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Ngambang

Nglayang wengi minangka alternatif sing apik dekorasi papan cilik. Yen sampeyan ora duwe akeh ruangan ing salah siji sisih amben utawa sampeyan ora pengin ngisi ruangan kanthi prabotan sing akeh banget, iki bakal dadi sekutu sing apik amarga macem-macem sebab:

  • Cahya visual. Dheweke nambah rasa jembar ing ruangan sing dipasang.
  • Dheweke njupuk papan sithik. Ukuran model sing paling ngambang bakal ngidini sampeyan nyelehake ing panggonan cilik sing meja standar ora ana papane.
  • Dheweke ngidini ngresiki lantai kanthi nyaman. Dheweke dipasang ing tembok sing ngalangi supaya ora bisa obah. Nanging, yen wis munggah, bisa nggampangake reresik ruangan saben dina.
  • Dheweke dekorasi banget. Kanthi metu saka tabel tradisional, dheweke menehi sentuhan asli ing ruangan kasebut.
Meja sisih amben ngambang

1. DIY, 2. EKET-Ikea, 3. Urbansize, 4. Kroftstudio

Meja kayu sing ngambang saiki dadi sing paling populer kanggo dekorasi kamar turu amarga anget sing diwenehake. Sanajan sing duwe desain minimalis kanthi nada cahya: putih, krim, abu-abu… njupuk panggung utama ing kamar turu kanthi estetika modern. Sampeyan bisa nemokake nganggo siji utawa loro laci kanggo nambah kapasitas panyimpenan lan / utawa kanthi lampu internal supaya ora prelu masang lampu ing ndhuwur.

Inspirasi Nordic

El gaya nordic Ing dasawarsa pungkasan iki dadi patokan desain interior. Nggabungke kayu alami kanthi rincian putih, tabel kanthi gaya iki ndadekake cahya lan anget ing kamar turu kanthi gaya beda. Ing sikil papat, umume duwe laci siji utawa loro sing bakal ngidini sampeyan duwe barang sing penting ing cedhak amben.

Bengi-bengi sing inspirasi saka Nordik

1. Omah Nunila-Kave, 2. Sklum, 3. Larsen-Made, 4. Sklum

Gaya klasik lan canggih

Keanggunan lan kecanggihan netepake gaya kamar sampeyan? Yen mangkono, meja bengi iki bakal cocog banget. Sing nggabungake a putih padhang kanthi unsur emas Sing paling populer kanggo dekorasi kamar turu kanthi tembok putih, langit-langit dhuwur kanthi cetakan lan windows gedhe.

Meja kopi sing canggih

Tabel cilik dening Made lan Ikea, sentuhan sing luwih modern, bakal menehi kamar turu desain warna ireng bentuk lurus lan gaya minimalis. Apa sampeyan wani nganggo warna? Desain sing nggabungake bentuk, garis lan kurva, kayata Made's, bakal menehi keseimbangan kamar ing antarane klasik lan modern.

Industri

Meja sisi industri gaya umume duwe struktur logam. Sawetara inspirasi karo desain loker logam kasebut sing biyen digunakake ing industri, rumah sakit utawa universitas, sanajan biasane dianyari kanthi bentuk lan warna sing luwih bunder.

Tabel sisih gaya indistrial

1. Ngarep Savoi-Kave, 2.Bavi-Sklum, 3. Trixie-Kave Home, 4.Nikkeby-Ikea, 5.Kluis-Miv Interiors Uga umume golek desain sing gabungke logam karo kayu supaya bisa nggayuh desain sing anget. Bahan kasebut luwih alami lan atos, gaya industri perabotan bakal ditambah. Luwih homogen lan polesan, semakin cedhak karo estetika modern.

Romantis

Kanggo menehi sentuhan romantis menyang kamar sampeyan, sampeyan ora bakal bisa golek kanca sing luwih apik tinimbang meja-meja bengi sing katon anyar metu saka loteng eyang sampeyan. Desain kanthi sikil sing wis diuripake, garis sudhut mlengkung lan lumahing putih sing dilucuti minangka pilihan sing apik, sanajan kita ora bakal bisa milih panel bolong utawa kaleng.

 

Tabel romantis

1. Ikea, 2. Vilmupa, 3. Kave Home, 4. Vilmupa

Babak

Dheweke ora duwe kaunggulan sing padha karo meja bunder persegi panjang lan kita ora yakin manawa ora bakal duwe, nanging iki minangka pilihan sing saya populer. Umume diproduksi ing kayu lacquered kanthi nada satin utawa kanthi barang cemlorot, dheweke duwe kekuwatan dekorasi sing gedhe.

Tabel babak

1. Omah Kurb-Kave, 2. Odie-Made, 3. Cairn-Made, 4. Babel 02-Sklum

Visual luwih entheng, dheweke bisa nyediakake nganti telung laci kanggo nyimpen barang. Nanging, iki bisa uga ora praktis kaya sing bentuke kothak. Ngopo Amarga luwih angel, yen diwenehi bentuk, njupuk kauntungan saka papan panyimpenan sing diwenehake.

Jinis kasur malam apa sing sampeyan pilih kanggo nyedhiyakake kamar sampeyan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.