6 film sing bisa dideleng sadurunge akhir Juni

Wayang Juni 2022

Kanggo nglawan suhu dhuwur sing kita alami saiki, kita ora bisa mikir babagan rencana sing luwih apik tinimbang ngungsi ing bioskop. Film sing apik, AC… Ora ana liyane sing dibutuhake! Enem film iki wis dirilis akhir minggu iki utawa bakal dadi ing ngisor iki. Cathetan wong-wong mau!

Bobot unbearable saka talent ageng

  • Katuntun dening Tom Gormican
  • Dibintangi Nicolas Cage, Pedro Pascal lan Alessandra Mastronardi

Sajarah nderek aktor Nicolas Cage, sing nekat kanggo nampa peran ing film Quentin Tarantino. Kajaba iku, dheweke duwe hubungan sing angel banget karo putrine sing isih enom lan utang. Utang kasebut meksa dheweke tampil ing pesta ulang tahun miliarder Meksiko sing dadi penggemar karya aktor ing film-film sadurunge, arep nuduhake naskah sing wis digarap.

Nalika dheweke sesambungan karo wong kasebut, CIA ngandhani yen miliarder kasebut sejatine a kartel narkoba sing wis nyulik putri saka calon presiden Meksiko. Sawise iki, dheweke direkrut dening pemerintah Amerika Serikat kanggo njupuk informasi.

Kita ora bakal matèni saben liyane nganggo bedhil

  • Katuntun dening Mary Ripoll
  • Ingrid Garcia Jonsson, Elena Martin, Joe Manjon

Nalika kutha nyiapake kanggo ngrameke festival utama, Virgen del Mar, Blanca nyoba kanggo mesthekake yen paella pisanan dheweke nyiyapake ing uripe sampurna. Dheweke wis bisa ngumpulake kanca-kancane urip sawise taun tanpa ndeleng saben liyane. Ana sing nyoba mlaku-mlaku ing kutha, sing liyane ing luar negeri lan sing siji tetep ing desa. Kabeh padha umur telung puluhan lan rumangsa yen umure isih enom.

Sing urip pindhah antarane insecurity proyek, disenchantment lan wiwitan terus-terusan. Paella tetep nganti wengi, ing antarane wahyu rahasia, celaan lan salah paham. Lan, pungkasane, verbena tekan: bukti yen jagad terus maju nalika urip para protagonis katon goyah lan luwih-luwih padha mbutuhake saben liyane kanggo maju.

sampeyan kudu teka ndeleng iku

  • Katuntun dening Yunus Trueba
  • Dibintangi Itsaso Arana, Francesco Carril, Irene Escolar

Rong pasang kanca padha ketemu maneh. Padha ngrungokake musik, ngomong, maca, mangan, mlaku-mlaku, muter ping-pong.

Camila arep metu bengi

  • Katuntun dening Ines Maria Barrionuevo
  • Dibintangi Nina Dziembrowski, Maite Valero, Adriana Ferrer, Carolina Rojas, Federico Sack lan Guillermo Pfening

Camila katon dipeksa pindhah menyang Buenos Aires nalika mbah putri lara parah. Dheweke ninggalake kanca-kancane lan sekolah menengah umum liberal kanggo institusi swasta tradisional. Temperamen Camila sing galak nanging durung wayahe diuji.

Elvis

  • Katuntun dening Baz Luhrman
  • Dibintangi Austin Butler, Tom Hanks lan Olivia DeJonge

film biografi watara urip lan musik Elvis Presley, fokus ing sesambetan Komplek karo agen misterius kang: Kolonel Tom Parker. Film kasebut nyelidiki dinamika rumit antarane Presley lan Parker sajrone luwih saka 20 taun, saka Presley dadi misuwur nganti dadi bintang sing durung ana sadurunge. Kabeh iki konco sandiworo évolusi budaya lan kadewasan sosial ing Amerika Serikat. Ing tengah lelampahan iku salah siji saka wong paling penting lan pengaruh ing gesang Elvis kang, Priscilla Presley.

Telpon Ireng

  • Katuntun dening Scott Derrickson
  • Dibintangi Mason Thames, Madeleine McGraw lan Ethan Hawke

pembunuh sadis kidnaps Finney Shaw, lanang isin lan cerdas 13-taun-lawas, lan ngunci wong ing ruang paling ngisor soundproof ngendi screams kang ora ana guna. Nalika telpon rusak lan offline wiwit muni, Finney nemokake sing liwat iku bisa krungu swara saka korban sadurungé, sing ditemtokake kanggo nyegah Finney saka mungkasi munggah kaya wong-wong mau.

Apa sampeyan pengin ndeleng film kasebut? Sawetara wis ana ing bioskop. Priksa papan reklame kutha sampeyan kanggo ngerteni film apa sing bisa dideleng saiki. Lan yen sampeyan aran seneng seri ing ngarep liyane, mriksa metu paling anyar netflix rilis utawa HBO.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.