6 cara gampang kanggo mbusak tato sauntara

Yen sampeyan wis nate mikir apa ana liyane cara sing luwih efektif saliyane ma karo sabun lan banyu kanggo copot tato sementara kasebut Sepisanan sampeyan seneng, utawa apa putra lan putri sampeyan gumun nalika sadurunge mlebu sekolah, kita bakal nganalisa enem cara sederhana kanggo nggayuh.

Utawa, kepiye ing video sing awake dhewe tato kabeh sawise pesta utawa apa kita pengin ngilangi sekaligus tato sing wis digawe anak-anak kita Ing omah kanca, ayo ngrembug babagan enem prosedur supaya ilang saka kulit tanpa komplikasi:

1) Cara: Minyak Bayi

mbusak-sementara-tato-001

 

Sanajan prosedur sing paling misuwur yaiku sabun lan banyu, sing sejatine ora efektif banget, mula kita bakal terus ngetrapake sithik lenga bayi ing tato. Yen ora duwe, lenga zaitun uga valid. Ayo tumindak nganti sak menit, iki sing ditrapake yaiku minyak nembus kulit lan luwih gampang dicopot. Banjur, nganggo kain teles utawa usap Sampeyan isih bisa digosok lan dibilas nganggo sabun lan banyu kanggo nyisihake sisa-sisa minyak.

2) Cara: Pita Perekat

mbusak-sementara-tato-002

 

Iki minangka sing narik kawigaten lan aku durung nate nyoba lan mesthine dadi sing pertama kanggo negesake efektifitas. Perlu sawetara upaya nanging sampeyan mung kudu menehi sepotong tape ing tato,gosok supaya tancep ing kulit banjur ditarik. Olesake es ing wilayah kasebut supaya kulit sampeyan ora dadi abang. Cara iki ora efektif, umpamane kanggo tato anatomi.

3) Cara: Krim Pelembab Kadhemen

mbusak-sementara-tato-03

Aplikasi kabeh tato Kanthi krim, nanging ora kaya minyak, cara iki luwih alon amarga sampeyan kudu tumindak nganti sakjam. Mungkin pilihan iki luwih apik kanggo tato sing gedhe sauntara. Banjur mbilas nganggo banyu panas lan gombal.

4) Cara: Remover Polandia Kuku

mbusak-sementara-tato-05

Cara liya sing gampang sing meh kabeh kita nyoba lan apik kanggo bocah cilik, kayata tato emas Dior. lembabake bal katun kanthi remover kuku  lan gosok tato sing bakal dibuwang kanthi nyapu maneh nganggo sabun lan banyu.

5) Cara: Remover Makeup

remover dandanan

Kaya dene remover kuku, katun direndhem ing remover make-up lan ditrapake ing tato kanggo dicopot. Pungkasane, dicuci nganggo sabun lan banyu, lan yen perlu, operasi sing padha dibaleni maneh.

 

Video kasebut saka perusahaan Tattly Design sing wis dibahas Cah wadon sadurunge, dadi saiki ora ana alesan kanggo tuku sawetara bungkus koleksi anyar.

WikiHow, ing ngendi aku nemokake informasi kasebut


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Copot tato henna ngandika

    Matur suwun, aku bisa mbusak tato henna sing digawe kanggo aku.