5 trik kanggo nggedhekake panyimpenan ing pawon cilik

 

trik kanggo nggedhekake panyimpenan ing pawon

Pawon cilik nantang. Kepiye cara nggawe papan kanggo kabeh sing dibutuhake ing papan sing sithik? Maksimalake panyimpenan minangka kunci kanggo nggawe pawon fungsional lan masak terus dadi tugas sing disenengi. Nanging kepiye carane nggawe?

Ing Bezzia kita wis nglumpukake pirang-pirang trik kanggo panyimpenan maksimal ing pawon cilik. Lan sampeyan ora butuh pawon kosong supaya bisa ngetrapake; kanthi kreatifitas sampeyan uga bisa ngleksanakake ing pawon sing wis pepak. Gatekna!

Sadurunge miwiti ngetrapake trik sing diwenehake karo sampeyan, sampeyan pengin sampeyan jelas yen sampeyan duwe luwih akeh tinimbang ruang panyimpenan, sampeyan ora bakal bisa pawon rapi. Prioritas, nyingkirake sing ora digunakake kanthi rutin lan kabeh bakal dadi luwih gampang.

Manfaat kabeh tembok

Apa sampeyan duwe tembok gratis ing pawon?  Instal solusi saka lantai nganti langit-langit sing ngidini sampeyan nggedhekake papan panyimpenan. Gabungke solusi panyimpenan sing ditutup karo solusi mbukak liyane sing ngidini sampeyan nggunakake apa sing sampeyan gunakake saben dina. Solusi kasebut ora perlu jero banget; 20 sentimeter cukup kanggo ngatur toples kaca kanthi sayuran, sereal, wiji lan rempah-rempah, uga kanggo nyimpen piranti cilik, mangkuk utawa cangkir.

solusi panyimpenan pawon

Sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka sisih ngarep pawon supaya duwe papan ekstra kanggo ngatur bumbu lan peralatan sing beda-beda. A batang logam utawa rak sing sempit bakal menehi papan ing antarane meja kerja lan lemari ndhuwur kanggo luwih akeh perkara tinimbang sing sampeyan kira.

Nyuda ukuran peralatan

Piranti kasebut njupuk bagean akeh ruangan ing pawon. Nanging, iki ora kudu kaya iki; kita bisa adaptasi ukuran peralatan kanggo ukuran pawon. Prioritas minangka kunci kanggo milih piranti listrik sing bisa ditindakake tanpa ukuran utawa sing bisa nyuda ukurane.

Perkakas cilik

Apa mesin cuci piring penting kanggo sampeyan? Mbok menawi sampeyan bisa nyuda ukurane kanthi ngganti kanthi luwih rutin. Kajaba iku, yen ora kakehan masak, mesthine sampeyan ora butuh kompor kompor kompor papat. Sampeyan bisa uga mikir tanpa oven utawa gelombang mikro lan milih oven microwave, a alat kanthi fungsi dobel. Pangowahan kasebut lan liya-liyane kayata nyuda ukuran kulkas bakal ngidini sampeyan seneng luwih akeh ruangan kanggo nyimpen barang.

Taruhan ing meja sing bisa dicopot

Kepiye tabel tarik metu mbantu kita nggedhekake panyimpenan ing pawon? Biasane nalika nyedhiyakake pawon, kita nindakake kanthi menehi salah siji tembok kanggo nyelehake meja. Tabel sing ing pawon cilik biasane dilipat. Nanging, saiki kita ora prelu nyerahke tembok lemari kanggo nyelehake meja.

tabel sing bisa dicopot

Tabel tarik metu minangka alternatif kanggo lempitan tabel ing pawon sing luwih cilik. Dheweke digabungake menyang lemari pawon kaya-kaya sepotong Tetris. Kanthi cara iki, papan panyimpenan sing kudu dibuwang minimal.

Sisihake situs kanggo saben bab

Cara liya kanggo nggedhekake papan panyimpenan yaiku alokasi ruangan kanggo saben barang. Mung kanthi cara iki sampeyan bisa ngoptimalake saben lemari utawa laci kanggo nampung barang sabisa. Sampeyan bisa ngrampungake kanthi nggunakake solusi sing bisa dicopot, pamisah ...

Lemari pawon

Ukur kanthi apik saben lemari, sing pengin disimpen ing toko kasebut lan goleki solusi sing cocog kanggo ngoptimalake. Dina iki ana akeh toko khusus kanggo organisasi omah ing endi sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake. Supaya sampeyan kudu ngindhari edan supaya ora kakehan mbayar.

Pasang lawang geser

Geser lawang ngatasi akeh masalah ing papan cilik. Dheweke ora mung nggampangake gerakan, nanging uga ngidini sampeyan nyelehake lemari kanthi lawang konvensional ora bisa ditindakake. Delengen kathok ing gambar ing ndhuwur! Sampeyan kudu jero 25 sentimeter kanggo nggawe sing padha karo sistem modular sing gampang lan murah lan lawang geser.

Apa sampeyan seneng jinis ide iki kanggo nambah fungsi pawon? Apa praktis kanggo sampeyan?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.