5 kutha ing Prancis sing pengin dienggoni

Desa Prancis

Prancis minangka negara sing kebak sudhut sing apik banget. Kutha-kutha kasebut duwe gayane lan kita seneng karo Paris utawa Bordeaux, nanging bisa uga ngluwihi temokake desa-desa Prancis sing apik banget sing bakal narik napas sampeyan. Kadhangkala sampeyan kudu adoh saka kutha-kutha kanggo nemokake papan sing paling apik kanthi kepribadian sing paling apik.

En Prancis ana akeh kutha sing apik, nanging dina iki kita bakal ngobrol babagan lima wong kasebut. Yen seneng karo jinis kunjungan kasebut, cathet kabeh mau amarga saben wong duwe tawaran sing menarik. Dadi rasakake poin ngunjungi anyar sing kudu sampeyan gol ing Prancis.

Rocamadour

Rocamadour

Kutha iki dununge ing departemen Lot lan wis dikunjungi akeh, ana ing mburine Mont Saint-Michel. Ing wilayah kasebut, wis ana manungsa ing Paleolithic Ndhuwur, amarga duwe Cueva de las Maravillas, guwa kanthi lukisan guwa prasejarah. Kutha iki sing bisa nggeser Camino de Santiago lan saiki turis banget. Salah sawijining kunjungan utama ing wilayah iki yaiku kastil, sing bisa dideleng saka tebing lan pemandangan kutha liyane. Kanggo mudhun kanggo ndeleng kutha sampeyan bisa bukak Camino de la Cruz utawa funikular ing ngisor lemah. Puerta de San Marcial abad kaping XNUMX menehi papan suci lan alun-alun papan suci sing asri. Sampeyan uga ora kejawab greja San Amador wiwit abad kaping XNUMX.

Carcassonne

Carcassonne

Papan iki, sing wis akeh dipanggoni ing abad kaping XNUMX sadurunge masehi, nawakake benteng sing luar biasa lan ora ana sing peduli. Bèntèng abad pertengahan iki ana ing sisih kidul wétan nyedhiyakake daya tarik sing apik. Luwih becik dibukak nalika musim rendheng supaya ora kakehan turisme. Ing bètèng iki duwé luwih saka telung kilomèter témbok kanthi njaba lan pager interior lan ing antarane lizas, medan rata sing ngubengi benteng kasebut. Ing benteng kasebut ana akeh menara, gerbang kayata Gerbang Narbonne, sing biasane gerbang mlebu, lan uga kastil. Kita uga kudu ndeleng Basilika Saint-Nazaire, kanthi sawetara elemen Romanesque nanging tampilan meh Gothic.

Conhet

Conhet ing Prancis

Kutha iki dununge ana ing Camino de Santiago ing sisih kidul Prancis. Ing Conques sampeyan kudu seneng mlaku-mlaku kanthi apik ing dalan, ndeleng arsitektur omah, kanthi pigura kayu lan gendheng ing atap. Monumen gedhe kutha kasebut yaiku Abbey saka Conques gaya Romanesque ing kana Portico Pengadilan Akhir katon apik. Ing njero sampeyan uga bisa ndeleng Museum Keuangan kanthi tanggungan. Ora ketinggalan papan-papane para pengrajin lan toko-toko cilik ing desa kasebut.

Eguisheim

Eguisheim

Iki dianggep desa paling ayu ing Alsace. Nduwe tata letak bunder sing khas kanggo tujuan komersial. Udakara limang kilometer adoh, ana sudut pandang supaya bisa ngerteni bentuk kutha kasebut. Sampeyan kudu ngunjungi Rue du Rempant amarga iku dalan sing bisa ndeleng inti sejatine arsitektur kutha kasebut. Iki uga wilayah sing paling foto ing omah, omah Le Pigeonnier sing ana ing pojokan lan misahake rong dalan. Kita uga kudu ndeleng Place du Chateau, alun-alun sing paling penting ing desa kasebut kanthi Fontana de Saint Leon sing apik ing tengah.

Saint-Paul-de-Vence

Saint Paul de Vence

Iki minangka salah sawijining kutha sing apik sing ora sampeyan kejiret. Yen sampeyan mlebu ing Rue Grande sampeyan nemokake Place de la Grande Fontaine yaiku alun-alun pasar lawas. Ing wingkingipun wonten Church Square, kanthi Greja konversi Saint Paul. Ing wilayah kidul ana sudut pandang sing ana ing sanjabaning kuburan, papan sing paling apik ing saindenging kutha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.