4 trik kanggo wesi luwih cepet lan luwih gampang

wesi luwih cepet

Nemokake cara paling cepet lan paling gampang kanggo nyetrika minangka salah sawijining maksim kabeh wong sing ngupaya ngirit wektu tanpa nyerah nganggo sandhangan sing tansah dipoles. Nyetrika minangka salah sawijining tugas sing paling disengiti, sing paling dihindari lan sing paling digarap kanggo nyuda panggunaane. Lan sanajan ana akeh sandhangan lan bahan sing katon apik tanpa disetrika, nyatane isih ana sandhangan sing ora bisa disetrika.

Saiki, jam-jam nyetrika sing piranti kasebut liwati saben sandhangan utawa barang-barang rumah tangga ditinggal. Iku ora perlu, Begjanipun saben wektu linen ngarep diprodhuksi lan sandhangan ing serat sing ora perlu disetrika. Sampeyan mung butuh sawetara trik sajrone umbah-umbah lan sampeyan bakal duwe sandhangan siap lan sampurna ing wektu sing luwih sithik.

Trik kanggo wesi luwih cepet

Tombol utama ing cara nindakake umbah-umbah, amarga karo sawetara trik prasaja sampeyan bakal njaluk sandhangan praktis siap. Sampeyan mung kudu nyetrika barang-barang sing paling mbutuhake, kayata kaos lan blus, rok lan sandhangan. Elinga trik nyetrika ing ngisor iki amarga iku worth nglampahi sethitik liyane wektu kanggo umbah-umbah lan ora nglampahi jam nyetrika.

Aja lali pelembut kain

Kanggo nindakake umbah-umbah apik sampeyan kudu nggunakake deterjen cocok, duwe a mesin ngumbah resik lan gunakake pelembut kain supaya sandhangan metu kanthi wangi sing tahan suwe. Nanging langkah pungkasan iki uga penting kanggo entuk sandhangan sing luwih alus. Pelembut kain nyegah sandhangan saka kerut banget lan nggawe ironing luwih gampang. Tambah ukuran ing mbilas pungkasan siklus mesin ngumbah lan sampeyan bakal sok dong mirsani prabédan.

Aja overloading mesin ngumbah

Nggunakake piranti kanthi apik iku penting banget kanggo ngirit sumber daya. Nanging yen sampeyan duwe sandhangan sing akeh kerut, luwih becik ora dicuci kanthi lengkap. Misahake sandhangan bakal mbantu njaga kualitas lan katon saka sandhanganmu. Lan uga bakal nyegah sampeyan kudu nyetrika luwih saka sing dibutuhake.

garing sandhangan sawise ngumbah

Cara sampeyan nyelehake sandhangan nganti garing uga bakal nggawe bedane. Ingkang sepisanan yaiku ngegetake sandhangan kanthi apik sadurunge digantung. Goyangake lan lancar nganggo tangan, ati-ati nalika nglebokake pinset supaya ora ana tandha. Sandhangan sing paling kusut, kayata kaos, sampeyan bisa nyumerepi langsung ing gantungan. Kelembapan bakal njalari serat dadi dawa ing bobote lan bakal luwih murah kanggo nyetrika sandhangan.

Lempitan sandhangan nalika ngenteni wayahe nyetrika

Sing becik yaiku nyetrika nalika sampeyan njupuk sandhangan saka jemuran, nanging sapa sing duwe wektu kanggo nindakake? Mesthi ora ana wong. Umumé, sandhangan sing resik ditinggal ing pojok, nalika ngenteni papan sing bisa dilipat, nyetrika lan nyimpen kabeh ing panggonane. Iki meh ora duwe pengarep-arep, nanging yen sampeyan melu sandhangan lan ninggalake ing kranjang kain, bakal kurang kerut lan bakal luwih gampang kanggo wesi nalika wektune teka.

Kanggo linen kluwarga, sampeyan mung kudu nggawe manawa sampeyan nyebar andhuk lan sprei kanthi apik sadurunge dilebokake. Bobot serat teles bakal nggawe potongan kasebut meh lancar. Sadurunge dilebokake ing lemari, Gamelan saben rasukan kanthi apik, babagan ing permukaan sing resik, cocog sudhut lan melu sampurna. Kanthi cara iki, dheweke bakal tetep lancar tanpa kudu disetrika.

Lan kanggo mungkasi dhaptar trik iki kanggo nyetrika luwih gampang lan luwih cepet, elinga yen sampeyan bisa nindakake telusuran sing apik sadurunge tuku sandhangan. Pilih kain sing rada kerut, gampang dicuci lan ora mbutuhake perawatan. Paling ora kanggo sandhangan saben dina. Simpen sandhangan alus kanggo acara khusus lan supaya sampeyan bisa nyimpen akèh wektu ing umbah-umbah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)