4 lunches sehat kanggo njupuk kanggo karya

Bet ing lunches sehat kanggo njupuk kanggo karya

Apa butuh pirang-pirang jam wiwit mangan sarapan nganti mangan? Apa sampeyan luwe ing tengah esuk? Nggawa nedha awan cilik menyang kantor bisa mungkasi kahanan iki lan nedha awan dadakan ing bar. Nyiyapake ora bakal biaya akeh wektu utawa gaweyan, supaya sampeyan ora duwe alesan kanggo nang ing lunches sehat kaya sing kita propose dina.

Panganan nduweni peran sing penting banget kanggo kesehatan, mulane ing Bezzia seneng nuduhake alat kanggo nggawe menu sing sehat. bubar kita ngomong babagan piramida nutrisiApa sampeyan kelingan dheweke? Alat sing uga bisa mbantu nalika nerangake imbangan nedha awan.

Kita ngomong babagan a diet sing seimbang nalika jumlah sing dikonsumsi saka saben klompok panganan cukup kanggo saben wong kanthi njupuk umur lan jangkah urip lan tingkat aktivitas fisik. Piramida panganan ngatur kanthi cara sing digambarake lan miturut klompok panganan sing kudu kita prioritasake, mula iku penting banget kanggo internalisasi!

Piramida panganan

Nalika nyiapake lunches sehat iku bakal trep kanggo ngerti nedha awan minangka bagean saka rencana kanggo kabèh dina, kanggo nemtokake jinis panganan utawa panganan sing kudu digawa lan cara nyiyapake. Ing Bezzia dina iki kita menehi sampeyan gagasan kanggo nganti patang jinis nedha awan: njupuk pena lan kertas!

Kanthi woh-wohan utawa sayuran

Woh-wohan lan sayuran kudu diwenehi ing saben dhaharan utama lan uga bisa dikonsumsi minangka nedha awan utawa cemilan. Dadi, dheweke dadi alternatif sing apik kanggo nggawe nedha awan sing sehat. Kajaba iku, macem-macem woh-wohan lan sayuran bakal ngidini sampeyan ora bosen karo nedha awan iki. Siapke wadhah utawa jar karo segel kedap udara lan seneng-seneng gabungke! Lan aja padha sumelang yen padha bakal teyeng soko; Dheweke ora bakal dadi atraktif nanging bakal dadi tujuane. Aku yakin sampeyan…

  • Saperangan bêsik woh kabèh kaya gedhang utawa jeruk keprok sing gampang dikupas.
  • Macedonia utawa tusuk woh seger. Utamakan woh-wohan sing wis mateng lan mesthi woh-wohan musiman supaya nedha awan sampeyan ora mung sehat, nanging uga lestari.
  • Wortel teken karo hummus. Nedha awan sing paling lengkap, amarga sampeyan uga nggabungake kacang-kacangan.
  • gedhang gedhang karo shavings coklat peteng lan kayu manis.

Nedha awan sing sehat karo sayuran lan woh-wohan

Sandwich gandum utawa roti lapis

Biji-bijian wutuh menarik ing tingkat nutrisi amarga menehi kita serat, sanajan panganan kasebut lan panganan liyane ing klompok sing padha kudu disesuaikan karo tingkat aktivitas fisik. Dadi totoan ing 100% roti gandum lan iringan sehat iku taruhan gedhe liyane.

  • Chickpea hummus utawa paté sayuran. Coba kita hummus kembang kol lan sampeyan bakal entuk roti panggang banget satiating.
  • Guacamole.
  • Kacang lan / utawa krim coklat. Priksa manawa mung ngemot kacang lan coklat ing antarane bahan-bahan kasebut lan ora ngemot gula utawa lenga olahan.
  • tortilla. Coba kuku terong sing diterbitake dina iki, spektakuler!
  • salad. Iki saka kacang buncis lan wortel Iku misale jek sampurna kanggo.

Roti panggang, sandwich

Kanthi susu

Piramida panganan nggawe pangecualian cilik karo susu ing panganan klompok lan nyetujoni konsumsi nganti rong porsi saben dina. Dadi, yoghurt utawa keju bisa dadi pilihan sing apik kanggo kerja.

  • Yogurt alami kanthi potongan woh. Jar kedap udara bakal kepenak banget yen sampeyan milih nedha awan sing sehat iki. Simpen sawetara kacang ing bungkus lan tambahake menyang yogurt ing menit pungkasan kanggo pinto sing garing.
  • Keju seger. Apa sampeyan ora bakal nemokake roti panggang karo keju seger sing diiringi sawetara benang krim kacang utawa kompote apel krasan?

Yogurt lan permen

Permen tanpa gula

Yen sampeyan butuh sing manis, luwih becik nindakake dhewe ing omah lan dispense karo gula ing preparation. Ora ana sing salah yen mangan manis tradisional sedina seminggu, nanging yen sampeyan nggoleki barang sing bisa digawa sawetara dina seminggu, coba pilih opsi iki:

  • Nut bar karo coklat.
  • Kue krasan, kue lan biskuit. Kita duwe ing Bezzia akeh resep-resep saka jinis iki, pilih salah siji sing paling disenengi!

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.