4 cara kanggo menehi jedhing katon retro

jedhing retro-inspirasi

Apa sampeyan arep nindakake renovasi ing kamar mandi? Yen sampeyan nggoleki menehi jedhing aran retro Ing reformasi sabanjure dina iki kita nuduhake karo sampeyan macem-macem cara kanggo nindakake. Kabeh mau mesthi wani amarga dudu pilihan sing dieksploitasi. Sampeyan wani?

Jedhing minangka kamar sing kurang digatekake tinimbang sing kudu kita lakoni lan kita bisa seneng-seneng. Lan iku, umume, ukuran cilik minangka undhangan kanggo muter saiki njupuk risiko karo desain. Lan sing kita tindakake dina iki.

kothak werna kothak

Apa sampeyan ngelingi nalika sawetara minggu kepungkur kita ngusulake nggabungake kothak putih karo joints colored menyang kamar mandi sampeyan? Yaiku taruhan asli lan nyenengake kita rembugan banjur. A proposal sing, kita nambah saiki, uga bisa kontribusi kanggo menehi tutul retro kanggo jedhing.

kothak kothak

Kothak kothakUmumé, padha mbantu kita niru estetika jedhing jaman biyen. Luwih-luwih yen kita nemtokake warna kasebut, amarga ora bisa dikandhakake yen pirang-pirang dekade kepungkur dheweke ora wani karo iki, preduli manawa kita seneng utawa ora.

Kothak ing nada pink lan ijo padha relatif umum ing jedhing retro. Sampeyan ora perlu digunakake ing saindhenging jedhing, nanging sampeyan bisa nggunakake ing cones tartamtu, kayata tembok sink utawa padusan. Uga, yen kothak ing jedhing sampeyan kothak lan apik, sampeyan ora kudu ngganti, mung cat!

Werna alus

Apa kita bisa nggawe jedhing kanthi warna putih amarga protagonis duwe estetika retro? Mesthi wae. Ana sawetara unsur sing bisa digunakake kanggo njupuk menyang estetika tartamtu lan kita ora kudu nggunakake kabeh ing desain padha.

Werna kanggo menehi jedhing katon retro

Nanging, ana werna utawa kombinasi warna sing utamané efektif kanggo menehi jedhing katon retro. kombinasi, biasane saka werna kandel ing versi pastel sing bakal nggawe desain sampeyan metu. Kombinasi jambon lan kuning utawa ijo lan jambon, umpamane.

Apa padha katon banget wani? Sampeyan bisa nggunakake warna netral ing tembok lan nggabungake kombinasi warna kasebut liwat perabotan utawa aksesoris cilik. Sampeyan uga bisa nggunakake a werna jero kaya ijo lan gabungke karo Furnitur kayu peteng. Iki kombinasi banget populer ing dina. Apa ora ngluwari dheweke saka lalen?

Lemari wastafel retro

Yen ana perabot penting ing jedhing, yaiku lemari sink. dekoratif ngandika nduweni ngarsane gedhe lan pengaruh gedhe, mulane, ing estetika umum kamar iki. Yen sampeyan nang ing retro utawa retro-inspirasi, iki bakal dadi statement saka maksud.

Lemari wastafel retro

Sampeyan bisa liwat gudang lawas nggoleki sawetara peninggalan utawa gumantung ing desain saiki sing diilhami dening wong-wong mau. Kaya sing sampeyan deleng ing gambar, ana pirang-pirang perabot sing bisa digunakake kanggo menehi tampilan retro ing kamar mandi. Sampeyan bakal ngeweruhi, Nanging, sing paling mau ora nyedhiyakake papan panyimpenan akeh dadi bakal penting kanggo duwe lemari klambi apik kanggo ijol.

Pangilon

Apa yen sampeyan are looking for a washbasin modern sing nyedhiyani sampeyan karo panyimpenan sing perlu lan reinforces sawijining karakter karo pangilon retro? Deleng apa sing dituduhake ing ngisor iki. Ing kabinèt washbasin modern utawa retro-inspirasi, dheweke ora bakal katon, dheweke bakal sumunar!

Retro-inspirasi cermin jedhing

Apa sing istimewa saka pangilon iki? rancangane. Padha umume mirrors individu karo a desain vertikal lan sudhut dibunderaké.  Padha Fantastic loro piyambak lan nalika diselehake loro dening loro ing podo karo ing kabinèt karo loro nglelebke.

Akeh mirrors iki uga ngawula minangka lemari obat. Ing sasi iku arang banget umum kanggo duwe siji iki ing jedhing. Sanajan pentinge desain pangilon yaiku cahya. Lampu terintegrasi utawa nggabungake sconce tembok kanthi estetika vintage bakal nyumbang kanggo entuk gaya sing dikarepake ing jedhing.

Apa sampeyan seneng ide supaya kamar mandi sampeyan katon retro?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.