4 alternatif berkelanjutan kanggo nggawa cemilan sampeyan

Sing duwe cemilan berkelanjutan

Apa biasane njupuk cemilan kanggo makarya? Entuk cemilan lan anak-anake menyang taman? Ngilangke aluminium foil lan bungkus plastik lan bisa milih produk sing bisa digunakake maneh lan sustainable kaya sing saiki diusulake kanggo sampeyan. Sampeyan bakal melu planet iki!

Yen sampeyan wis nyimpen saben bungkus sing digunakake kanggo mangan awan utawa cemilan, mesthine sampeyan bakal kaget! Nanging dheweke mlebu ing sampah ora kaya papat alternatif kita. Alternatif kanggo kabeh rasa nanging duwe sawetara ciri sing padha kayata bisa digunakake maneh, sustainable lan bebas saka bahan kimia beracun.

Snack'n'Go wadhah cemilan BIO

Pemegang cemilan Snack'n'Go BIO minangka alternatif sing bebas lan bebas plastik kanggo njupuk cemilan bocah cilik utawa cemilan sing bakal digunakake. Digawe saka katun organik sing duwe lapisan anti banyu film biobased lan interior kompos sing ngidini gampang dibersihake lan sampurna kanggo ngeterake panganan tanpa noda sampeyan.

Snack'n'Go wadhah cemilan BIO

Sawise digunakake, sampeyan mung kudu ngresiki lapisan njero nganggo kain lembab lan garing supaya bisa digunakake maneh. Sampeyan bisa uga dilebokake ing mesin cuci yen prelu. Dirancang lan digawe ing Spanyol dheweke bisa digunakake maneh nganti tanpa wates.

Tas Silikon Platinum Stasher

Kantong silikon platinum Stasher pancen serbaguna lan fungsional, kayadene sampurna kanggo ngreksa panganan padhet lan cair lan dadi panas ing oven utawa gelombang mikro. Kajaba iku, praktis banget kanggo nyimpen peralatan mandi utawa cemilan nalika lelungan.

Kantong silikon sing luwih kuat

Hypoallergenic lan ora ana bahan kimia beracun, lumahing sing alus lan non-keropos ngalangi tuwuhing bakteri. Umur sing migunani bisa ditambah nganti pirang-pirang taun yen dijaga kanthi bener. Lan nalika wis entek, kanthong silikon platinum iki bisa digawa menyang titik sing paling cedhak.

Kayane ora cukup, tas silikon platinum iki duwe penutupan hermetik Lan gampang di resiki - malah bisa dilebokake ing mesin cuci piring! Sawetara uga duwe desain landasan sikil sing bisa ngadeg jejeg.

Kothak nedha awan stainless steel Sattvaa

Kothak nedha awan saka stainless steel mesthi ana ing kana lan aku ora ngerti kenapa kita "lali". Nyimpen panganan ing wadhah plastik sawetara jam ngganti rasa panganan, nanging waja tahan karat njaga panganan tanpa ambu ora enak.

Kothak nedha awan stainless steel

Kothak nedha awan Sattvaa ramah lingkungan amarga bisa digunakake pirang-pirang taun kanthi perawatan sing pas. Kajaba iku, desaine kalebu rong komplong njero cilik sing ngidini sampeyan nyimpen saos lan roti isi liyane. Sampeyan bisa nggawa dheweke ing piknik, nyambut gawe utawa ing alun-alun kanthi nyenengake amarga entheng.

Bungkus lebah lebah

Pambungkus lilin lebah minangka alternatif liya kanggo bungkus plastik. Priksa manawa digawe saka katun organik kanthi Sertifikat GOTS, asale saka Eropa. Sampeyan mung bakal duwe jaminan yen proses produksi ngajeni karo lingkungan, yen kain bebas saka bahan-bahan beracun, manawa hak-hak sosial para pekerja dihormati lan uga cedhak.

Bungkus lebah lebah

Nggunakake gampang banget: Sampeyan mung kudu mbungkus panganan sing pengin sampeyan tutup, nyetak nganggo tangan supaya panas mbantu bungkus kasebut bisa disesuaikan amarga tumindake lilin, sing uga duwe tumindak antibakteri alami. Banjur gampang dicuci nganggo banyu adhem lan sabun non-alkohol. Lan sing paling penting, bisa digunakake maneh nganti pirang-pirang wulan.

Dina iki, ora ana sebab kanggo terus-terusan nyiksa film aluminium utawa film plastik. Ing pasar sampeyan bakal nemokake alternatif sustainable lan diakses kaya papat sing diwenehake karo sampeyan dina iki. Alternatif sing bisa sampeyan lakoni ing sampah nol utawa toko online raksasa kaya Amazon kanthi rega sing cukup yen dianggep bisa digunakake maneh lan sampeyan bisa nggunakake sajrone tabel utawa taun, gumantung karo produk. Gelem ngowahi kebiasaan sampeyan? Apa sampeyan wis rampung?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.